Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Compania Jidvei, în topul Superbrands România

Jidvei a primit statutul de Superbrand în cadrul celei de-a opta ediție a Galei de decernare a trofeelor pentru excelență în branding.
„Distincția de Superbrand înseamnă mai mult decât a investi în tehnologie de ultima oră și a avea unele dintre produsele de cea mai bună calitate. Un Superbrand trebuie să fie aproape de consumatorii săi, să îi înțeleagă, și să încerce să rezoneze cu valorile lor. Și acest lucru a fost mereu una dintre prioritățile cele mai importante ale Jidvei”, a spus Maria Necșulescu, Director General Adjunct Jidvei, în cadrul Galei Superbrands Romania, ediția a VIII-a, potrivit paginii de socializare a companiei.
Cu o suprafata intinsa de 2.500 hectare, compania Jidvei detine cea mai mare plantatie viticola din Romania si cea mai mare podgorie din Europa cu proprietar unic. Jidvei are in portofoliu cea mai longeviva marca de vin de pe teritoriul tarii – Traditional Riesling. De asemenea, detine cea mai mare capacitate de stocare (peste 30 milioane litri) si cele mai avansate tehnologii moderne din Romania, fiind cel mai mare producator de vinuri cu Denumire de Origine Controlata (DOC) si oferind cea mai variata gama de produse – vinuri linistite, vinuri spumante, vinars si must.
Sursa foto: facebook/Jidvei

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Filosofia Romur SA: “Toată lumea se simte bine şi respectată în construcţia în care locuieşte”

Articolul următor

Start-up Urban: Granturi de 39.000 euro pentru noi idei de afaceri

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share