Transilvania Business
Alba Industrie Ultimele stiri

Compania Jidvei, în topul Superbrands România

Jidvei a primit statutul de Superbrand în cadrul celei de-a opta ediție a Galei de decernare a trofeelor pentru excelență în branding.
„Distincția de Superbrand înseamnă mai mult decât a investi în tehnologie de ultima oră și a avea unele dintre produsele de cea mai bună calitate. Un Superbrand trebuie să fie aproape de consumatorii săi, să îi înțeleagă, și să încerce să rezoneze cu valorile lor. Și acest lucru a fost mereu una dintre prioritățile cele mai importante ale Jidvei”, a spus Maria Necșulescu, Director General Adjunct Jidvei, în cadrul Galei Superbrands Romania, ediția a VIII-a, potrivit paginii de socializare a companiei.
Cu o suprafata intinsa de 2.500 hectare, compania Jidvei detine cea mai mare plantatie viticola din Romania si cea mai mare podgorie din Europa cu proprietar unic. Jidvei are in portofoliu cea mai longeviva marca de vin de pe teritoriul tarii – Traditional Riesling. De asemenea, detine cea mai mare capacitate de stocare (peste 30 milioane litri) si cele mai avansate tehnologii moderne din Romania, fiind cel mai mare producator de vinuri cu Denumire de Origine Controlata (DOC) si oferind cea mai variata gama de produse – vinuri linistite, vinuri spumante, vinars si must.
Sursa foto: facebook/Jidvei

Comentarii

Comentarii

Related posts

Alfa Software anunță afaceri de 8,5 milioane lei, în creștere cu 50%

Ligia Voro

The 6th MYS Superyacht Awards Ceremony

Ionut Oprea

Brașov: Biroul de proiectare Dico&Țigănaș va crea conceptul pentru Sala polivalentă

Stefana Muresan

Comentarii

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More