Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Bistrițenii de la Monor, investiție de 1 milion de lei în utilaje

Producătorul de produse lactate Carmo-Lact Prod Monor investește aproape 1 milion de lei în utilaje pentru a-și crește capacitatea de producție. Echipamentele vizate în primă fază sunt două mașini de termoformare, care au legătură cu ambalarea brânzeturilor.
Potrivit bistritabusiness.ro, finanțarea pentru această investiție, în valoare estimată de 836.940 lei, vine dintr-un proiect PNDR, depus pe măsura 4.2 – Sprijin pentru investiții în prelucrarea de produse agricole, care oferă companiilor din domeniu un sprijin financiar nerambursabil de 40%. Potrivit licitatiapublica.ro, firmele care comercializează utilajele dorite pot depune oferte până în data de 13.03.2018, pe site-ul www.afir.info . Carmo-Lact Prod are deja două propuneri concrete, una din partea C&C Food Packaging, cealaltă din partea ULMA.
Carmo-Lact Prod, unul dintre principalii producători de lactate din regiune, este deținută de Eugen Creoșteanu (50%), Ioan Neagoș (30%) și fiul acestuia din urmă, Alin Neagoș (20%). Compania a rulat 15,3 milioane euro în 2016, cu 226 angajați.
Alin Neagoș mai este asociat unic în firma Agro Carmolact (după ce tatăl său și Eugen Creoșteanu i-au cedat părțile lor sociale în 2010). Agro Carmolact, cu afaceri de 3,1 milioane euro în 2016, se ocupă cu creșterea bovinelor de lapte.
Seniorii Neagoș și Creoșteanu mai dețin împreună (50%-50%) compania Servlact Monor, cu obiect de activitate comerț și rulaj de cca. 0,25 milioane euro.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Bugetul alocat pentru plăţile compensatorii de dezvoltare rurală depăşeşte 2,6 miliarde euro

Articolul următor

Universitatea Babeş-Bolyai - premiul "Centenar", oferit în cadrul Galei Premiilor Radio România Cultural

Citește și:
Artistul italian Zucchero va urca pe scena din BTarena în 27 iunie, la Cluj-Napoca.
Citeste mai mult

Zucchero concertează la Cluj

Artistul italian Zucchero va urca pe scena din BTarena în 27 iunie, la Cluj-Napoca. “Puțini artiști au cariere…
Citeste mai mult

Vin și Artă naivă în Cetatea Oradea

Asociația pentru Cultura și Civilizația Vinurilor Millésime va organiza cea de-a V-a ediție a Salonului Vinurilor Millésime, în  9…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share