Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Se reiau lucrările la Aeroportul Braşov

Licitaţia de lucrări pentru realizarea suprafeţelor de mişcare ale Aeroportului Braşov este în faza de evaluare tehnică a celor 6 oferte.
„Întreaga procedură de atribuire este supravegheată de Agenţia Naţională pentru Achiziţii Publice. De asemenea, am apelat la un expert care să ne ajute în evaluarea ofertelor din punct de vedere tehnic şi economic. Cei care evaluează dosarele analizează cu atenţie documentaţiile. Eu cred că etapa de evaluare va fi gata la finalul lunii martie, pentru că în această perioadă se solicită unele clarificări ofertanţilor, se primesc răspunsurile şi, dacă acestea nu sunt complete se cer informaţii suplimentare”, a declarat preşedintele Consiliului Judeţean Braşov, Adrian Veştea, citat de bzb.ro.
În cazul în care nu vor apărea contestaţiile după stabilirea câştigătorului contractului, în a doua jumătate a lunii aprilie sau la începutul lunii mai, în funcţie şi de condiţiile meteo, va fi deschis şantierul.
Potrivit anunţului licitaţiei postat pe site-ul Sistemului Electronic de Achiziţii Publice, valoarea totală a contractului este estimată la suma de 35.532.548 lei, fără TVA, finanţarea va fi asigurată integral de la bugetul judeţean, iar lucrările vor dura 4 luni de la data deschiderii şantierului.
Anul acesta, pentru aeroportul de la Ghimbav, de la bugetul judeţului Braşov este alocată suma de 83 milioane de lei, plus alte 23 milioane de lei din împrumutul de la CEC Bank.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Grupul italian Fincantieri, printre cei mai mari constructori de nave din lume, ofertă pentru Şantierul naval din Mangalia

Articolul următor

Investiții de 230 milioane euro în sectorul de apă și apă uzată din județul Satu Mare

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share