Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Zboruri Tarom de la Iaşi către Cluj şi Timişoara, de la sfârşitul lunii martie

Compania Tarom va introduce la sfârşitul lunii martie zboruri de la Iaşi către Cluj şi Timişoara, a anunţat luni preşedintele Consiliului Judeţean Iaşi, Maricel Popa.
Potrivit şefului CJ Iaşi, Maricel Popa, vor fi trei curse aeriene pe săptămână pe ruta Iaşi-Cluj Napoca-Timişoara, zborurile urmând să fie operate de către TAROM.
Maricel Popa a făcut anunţul în cadrul unei întâlniri cu reprezentanţii firmelor IT din Iaşi.
“Vor fi trei curse pe săptămână între Iaşi, Cluj şi Timişoara. Am discutat cu şefii de la TAROM, cursele vor fi introduse de la sfârşitul lunii martie“, a afirmat preşedintele CJ Iaşi, Maricel Popa.
În urmă cu o lună, compania Blue Air a anunţat anularea începând cu 17 februarie a zborurilor Iaşi-Cluj-Timişoara, motivând unele fricţiuni în ceea ce priveşte relaţia cu aeroportul din Timişoara.
Preşedintele CJ Iaşi, Maricel Popa, a spus luni în cadrul dezbaterii cu reprezentanţii firmelor IT din Iaşi că decizia Blue Air de a renunţa la zborurile Iaşi-Cluj-Timişoara s-ar fi luat din motive economice, întrucât gradul de ocupare a aeronavelor nu depăşea 60 la sută.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Articolul anterior

16 speakeri, 100 participanti si 8 ore de dezbateri despre transformarea digitala a industriilor din Transilvania la I4T

Articolul următor

Teraplast, 3 noi puncte de lucru: Bihor, Neamț și Ilfov

Citește și:
Zi de Zi știri ecoomice:
Total
0
Share