Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Tremend, cu o divizie în Brașov, în topul celor mai dinamice companii din Europa. Crestere cu 431% a cifrei de afaceri in perioada 2013 – 2016

Tremend intra pentru cel de-al doilea an consecutiv in topul Inc. 5000 Europa. Revista americana reuneste in acest top cele mai dinamice companii din regiune, pe criteriul cresterii cifrei de afaceri pe o perioada de 3 ani. De-a lungul timpului, printre companiile nominalizate in Inc. 5000 s-au numarat Microsoft, Timberland, Vizio, Facebook, Oracle, Moo, Sweden Mobilephones sau Caboline. In acest an, 98 de companii din Bucuresti au intrat in acest top, capitala Romaniei urcand pe locul 4 in topul oraselor europene prezente in lista.
“Ne bucuram sa vedem companii romanesti printre cele mai dinamice organizatii din Europa. Este un semnal bun pentru industria locala de software faptul ca avem companii care se dezvolta si care inoveaza permanent in materie de servicii, operatiuni sau tehnologii, pentru a obtine avantaje competitive.” a mentionat Ioan Cocan, co-fondator Tremend.
Infiintata in 2005, Tremend este specializata in dezvoltarea de solutii software, avand clienti in 15 tari de pe 3 continente. La inceputul acestui an, Tremend anunta achizitia unei companii din US, specializata in platforme web si mobile pentru branduri precum Netflix, Ford sau Samsung. Aceasta initiativa, impreuna cu deschiderea celui de-al doilea centru de dezvoltare din Brasov si atentia sporita acordata unor tehnologii emergente precum Inteligenta Artificiala, Machine Learning sau Biometrics, fac parte din strategia companiei de a creste competitivitatea la nivel global si de a consolida prezenta in US, UK si tarile nordice.
Topul Inc. 5000 recunoaste initiativele companiilor europene in a genera o crestere durabila, prin analiza rezultatelor obtinute pe o perioada de 3 ani. Tremend a ocupat in acest an pozitia 2134, inregistrand o crestere cu 431% a cifrei de afaceri in perioada 2013 – 2016.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Sume ”fără precedent” pentru bugetul Aeroportului Internaţional “Transilvania” Târgu-Mureş

Articolul următor

Ministerul Agriculturii a demarat procedura de recunoaștere a fabricilor de zahăr

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share