Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

RCB Electro 97 din Bistriţa, afaceri de 28 mil. euro, din producţia de cabluri electrice

Producătorul de cabluri electrice RCB Electro 97 din Bistriţa (jud. Bistriţa-Năsăud), controlat de antreprenorii Călin Oniţă şi Francisc Kontra, a finalizat anul 2017 cu o cifră de afaceri mai mare cu circa 20% faţă de anul precedent, până la circa 127 mil. lei (aproape 28 mil. euro), conform calculelor ZF.
„Anul trecut a fost bun, am avut o creştere de circa 20% a cifrei de afaceri şi de 40% a profitului. Însă, pentru anul acesta nu ne putem face niciun plan. 2018 este cel mai imprevizibil an, nu ştim ce decizii va lua Guvernul în acest an. În principiu, vrem să ne stabilizăm businessul în acest an la aceeaşi valoare de anul trecut“, a declarat pentru sursa citată Călin Oniţă, directorul general şi asociat în cadrul RCB Electro 97.
Potrivit lui Călin Oniţă, businessul companiei este strâns legat de evoluţia cuprului pe bursă.
RCB Electro 97 este specializată în fabri­carea şi distribuţia de conductoare şi cabluri izolate. Acti­vita­tea de producţie se desfăşoară în două gale, având suprafeţe de circa 2.500 de metri pătraţi, conform datelor de pe site-ul companiei. De asemenea, compania mai are un depozit de materii prime şi produse finite de aproximativ 2.500 de metri pătraţi.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Articolul anterior

Napoca Imobiliare o afacere și, mai ales, o familie de succes

Articolul următor

Cei mai doriți angajatori din România

Citește și:
Citeste mai mult

Start-up Nation aproape de start

Ministerul Antreprenoriatului și Turismului a publicat vineri, 24 iunie 2022, procedura finală de implementare a programului pentru stimularea…
Zi de Zi știri ecoomice:
Total
0
Share