București Real Estate Ultimele stiri

Jumbo se alatura West Park Retail

Retailerul grec de jucarii Jumbo a ales West Park Retail pentru deschiderea primului sau magazin din zona de vest a Bucurestiului.
Magazinul, amplasatintr-o cladire nou construita, adauga noi functii comerciale schemei de retail West Park Retail este o destinatie multifunctionala de cumparaturi silifestyle, deschisa in 2008 in zona Militari.
Zona comerciala include ovarietate de operatori de retail, inclusiv primul si singurul centru comercialde tip outlet deschis in Romania – FASHION HOUSE Outlet Centre – si mai multe magazine de dimensiuni mari, precum Kika, Hornbach si Proges.
Noul magazin Jumbo are o suprafata de 11.460 de metri patrati si crestesuprafata inchiriabila a West Park Retail la aproape 86.000 de metri patratiJumbo, liderul segmentului de comert cu jucarii din Romania, a deschis un nou magazin inWest Park Retail, una dintre cele mai importante destinatii de cumparaturi din Bucuresti,amplasata in zona Militari. Acesta este primul magazin deschis de catre Jumbo in zona devest a Bucurestiului. Compania are 74 de magazine: 51 amplasate in Grecia, 5 in Cipru, 9 inBulgaria si 9 in Romania.
Noul magazin Jumbo din cadrul West Park Retail are o suprafata de 11.460 de metri patrati, pe doua etaje, suprafata totala a West Park Retail crescand astfel la aproape 86.000 demetri patrati.
”Suntem entuziasmati ca Jumbo a ales West Park Retail. Acesta este un nou partenerimportant care completeaza oferta din parcul nostru de retail si adauga noi functii comercialeproiectului, care vor fi apreciate atat de catre chiriasi cat si de catre cumparatori”, a declaratPatrick Van Den Bossche, managing director Liebrecht & wooD.
Intelegerea incheiata cu Jumbo reprezinta un nou pas in strategia de dezvoltare a West ParkRetail, care a evoluat constant intr-o destinatie multifunctionala de cumparaturi si lifestyle dela deschiderea sa in 2008. Proiectul, care beneficiaza de o zona de captare in care locuiescpeste 2,7 milioane de persoane, a trecut printr-un proces de rebranding in 2015 si din acelmoment s-a concentrat pe diversificarea ofertei de produse pentru cumparatori: de laarticole de imbracaminte la produse destinate locuintei, inclusiv marci de calitate prezenteexclusiv in West Park.
”West Park Retail isi intareste pozitia sa de destinatie atractiva de cumparaturi in Bucuresti.Am investit aproximativ 5 milioane de euro in noul spatiu operat de catre Jumbo si vomcontinua sa investim, astfel incat noi functii comerciale sa se adauge schemei de retail inviitorul apropiat”, a declarat Sorin Ioan Blaga, general manager Liebrecht & wooDRomania.
Finalizat in 2008, West Park Retail este amplasat la o distanta de 20 de minute de centrul Bucurestiului, beneficiind de acces direct din Autostrada Bucuresti – Pitesti. Include FASHIONHOUSE Outler Centre – primul si singurul centru comercial de tip outlet din Romania, cu osuprafata inchiriabila de 16.000 de metri patrati – precum si mai multe magazine de maridimensiuni: Kika (mobilier si decoratiuni interioare pe o suprafata inchiriabila de 28.740 demetri patrati), Hornbach (19.960 de metri patrati suprafata inchiriabila, do-it-youself) siProges (1,340 de metri patrati suprafata inchiriabila, decoratiuni interioare) West Park Retail a fost dezvoltat de Liebrecht & wooD, un dezvoltator european cu o istoriede peste 25 de ani si cu operatiuni in Polonia, Rusia si Romania, unde a construit proiecte debirouri, comerciale si logistice cu o suprafata totala de aproape jumatate de milion de metripatrati.
Din Liebrecht & wooD face parte si FASHION HOUSE Group (FHGR), unul dintre lideriisegmentului de outlet-uri din Europa si cel mai mare dezvoltator si operator de profil dinEuropa Centrala si de Est. Portofoliul de proiecte dezvoltare de catre FHGR include cinciproiecte FASHION HOUSE Outlet Centre in Polonia, Romania si Rusia, cu o suprafata inchiriabila totala de aproape 100.000 de metri patrati.
FASHION HOUSE Outlet Centre Bucuresti este primul centru outlet din Romania, localizat strategiclanga centura Bucurestiului, cu acces direct de pe autostrada A1, captand 2.77 milioane de locuitori pe o raza de 90de minute de mers cu masina. Cu o suprafata inchiriabila totala de 16.000 mp, este casa a aproximativ 70 demagazine, un foodcourt si o parcare pentru 2,150 de masini. FASHION HOUSE Outlet Centre Bucuresti este dezvoltat de FASHION HOUSE Group.
FASHION HOUSE GroupFASHION HOUSE Group (FHGR) este una dintre cele mai importante companii din sectorul de outlet-uri la niveleuropean, respectiv cel mai mare dezvoltator/operator de outlet-uri din ECE si Rusia. FHGR a dezvoltat sigestioneaza cu succes 5 outlet-uri sub brand-ul FASHION HOUSE Outlet Centre in Polonia, Romania si Rusia – avando suprafata inchiriabila totala de circa 100,000 m.p.
Compania dezvolta in prezent un nou outlet in St. Petersburg, Rusia. FASHION HOUSE Group este specializata in dezvoltarea si administrarea centrelor de tip outlet. Compania beneficiaza de o echipa dedicata, cu experienta dovedita in design-ul, dezvoltarea, inchirierea, administarea sigestionarea operatiunilor financiare pentru centrele de tip outlet. In consecinta, FHGR a reusit sa atraga si safidelizeze o retea impresionanta de retailer si branduri cu renume mondial.
FASHION HOUSE Group face parte din Liebrecht & wooD Group, o companie europeana de dezvoltare imobiliara infiintata in 1991, care, de peste 20 ani, activeaza pe cele mai mari piete din regiunea Europei Centrale si de Est –Polonia, Romania si Rusia.

Related posts

La aniversarea a 25 de ani pe piața din România, REHAU luptă cu abandonul școlar prin implicarea într-un proiect educativ  

Ionut Oprea

Fonduri europene pentru un oraș „smart”: Sibiul își actualizează Strategia de Dezvoltare și Planul de Mobilitate pentru următorii 10 ani

Ion Surdu

Antibiotice Iași va produce 3,5 milioane de comprimate de hidroxiclorochină, precum şi alte produse necesare sistemului sanitar din România

Ion Surdu

38 de firme, interesate de Varianta Ocolitoare Sud a Sibiului: șase oferte pentru Studiul de Fezabilitate

Ion Surdu

Ghidul și procedura de implementare a Start-Up Nation 2018, în dezbatere publică

redactia

Poziția industriei de protecția plantelor din România cu privire la aprovizionarea cu produse de protecția plantelor

Ligia Voro

Provocări și previziuni despre IT-ul românesc: „Noi am reușit în ciuda faptului că suntem în România, nu datorită faptului că suntem în România”

Ion Surdu

Încă un chiriaș în Clădirea One Victoriei Center

Ligia Voro

Germanii de la in-tech mai angajează 220 de oameni la Braşov anul viitor

Stefana Muresan

Propunerea Comisiei Europene pentru redresarea economică: 750 de miliarde de euro pentru „tranziția către o societate digitală și verde”. România va primi 31,2 miliarde

Ion Surdu

Cluj: Alocare de 23 mil. lei pentru infrastrutura Tetarom V

Stefana Muresan

Județul Alba, la un pas investițional de un terminal multimodal

Ligia Voro

Curs gratuit pentru startup-urile de criptomonede/blockchain

Papuc Irina

În starea de urgență, tinerii au devenit mai conștiincioși cu gestionarea banilor

Traian Dan

Platformă de biologie moleculară pentru boli infecțioase în Baia Mare

Nora Dumitrescu

Salvați Copiii și Digi România lansează 0800.070.009 Family Tel

Ligia Voro

Magazin pentru animale de companie, deschis în Piața 100 (Ocska) din Oradea

Traian Dan

Universitatea „Lucian Blaga” din Sibiu are un nou rector: Sorin Radu

Papuc Irina

Afacerile Stabilus au trecut de 130 de milioane de euro în România

Stefana Muresan

Alte două palate din Oradea, dintre care o replică a unei clădiri din Veneţia, intră în reabilitare

redactia

Workshop NATO Urban Medical, la Târgu Mureș  

Ligia Voro

Adrian Ionel, director general: „Interesul major al UNIFARM a fost sănătatea medicilor și a pacienților din sistemul de sănătate românesc”

redactia

Managerii din industrie, comerț și construcții, optimiști pentru revenirea economică

Traian Dan

Vin bani de la buget pentru investițiile din Transilvania

Nora Dumitrescu

Leave a Comment