Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Decanul Facultății de Medicină din Cluj-Napoca, Anca Dana Buzoianu, a primit Ordinul Naţional de Merit al Republicii Franceze

Anca Dana Buzoianu, decan al Facultății de Medicină din Cluj-Napoca, a primit Ordinul Naţional de Merit în grad de Cavaler, acordat de Republica Franceză.
Ceremonia a avut loc marți, 13 martie 2018, în aula ”Iuliu Hațieganu” a Universității de Medicină și Farmacie din Cluj-Napoca, în prezența primarului Emil Boc, a unor personalități marcante din sfera academică, dar și cea medicală clujeană, a actualilor și foștilor rectori și decani ai mai multor facultăți de medicină din țară, a unor cunoscuți lideri din mediul de afaceri clujean, a cadrelor didactice și studenților de la UMF Cluj-Napoca.
Excelența Sa, Michèle Ramis, Ambasadorul Republicii Franceze în România, i-a înmânat profesorului univ. dr. Anca Buzoianu, decan al Facultății de Medicină din Cluj-Napoca, decorația acordată de Republica Franceză printr-un brevet semnat de Președintele Emmanuel Macron.
Anca Dana Buzoianu este prima femeie din Cluj care primește această înaltă distincție, ca urmare a contribuției importante pe care a avut-o pentru dezvoltarea francofoniei în cadrul Universității de Medicină și Farmacie Cluj-Napoca, dar și în mediul academic și medical clujean.
”Recunoașterea oferită astfel de Statul Francez subliniază performanțele primei femei din Cluj-Napoca decorată cu această distincție și totodată, performanța Școlii clujene de medicină, care pregătește profesioniști remarcabili la nivel internațional în toate ramurile acestui domeniu.”, a subliniat primarul Emil Boc.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Articolul anterior

CJ Cluj: Se extinde reteaua de alimentare cu apa potabila din Chiuiesti

Articolul următor

Autostrada Sebeş - Turda: Segmentele 3 şi 4, deschise circulaţiei în luna mai

Citește și:
Zi de Zi știri ecoomice:
Total
0
Share