Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

CJ Cluj: Se extinde reteaua de alimentare cu apa potabila din Chiuiesti

Consiliul Judetean Cluj a emis autorizatia de construire in vederea extinderii retelei de distributie a apei potabile in localitatea Chiuiesti, pe o lungime totala de 2,12 km, precum si pentru realizarea unui numar de 53 de bransamente/racorduri.
„Dupa finalizarea lucrarii, componenta de retea nou creata va fi preluata si integrata de catre Compania de Apa Somes in sistemul public judetean de distributie, astfel incat calitatea apei de care vor avea parte noii beneficiari sa fie una cat mai ridicata” a declarat Alin Tise, presedintele Consiliului Judetean Cluj.
Realizarea acestei investitii este mai mult decat necesara in conditiile in care, in momentul de fata, un numar de aproximativ 300 de locuitori ai satului Chiuiesti, situati pe partea stanga a drumului national care leaga municipiul Dej de judetul Maramures, nu beneficiaza de serviciile de alimentare cu apa potabila. In mod evident, lipsa apei potabile le afecteaza in mod negativ acestor locuitori conditiile de viata precum si protectia fata de bolile cauzate de calitatea scazuta a apei.
Lucrarile de extindere a retelei de apa se vor realiza in acostamentul drumului national DN 18B, conducta proiectata urmand sa fie racordata la reteaua existenta de distributie a apei aflata in administrarea Companiei de Apa Somes SA, Sucursala Dej. Concomitent cu realizarea acestei retele edilitare, se vor executa, pentru fiecare imobil, bransamente de apa pana la limita de proprietate, astfel incat accesul fiecarui consumator sa fie unul cat mai facil si rapid.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Peste 80 mil. lei, pentru modernizarea drumului Birsa-Moneasa-limita judet Bihor

Articolul următor

Decanul Facultății de Medicină din Cluj-Napoca, Anca Dana Buzoianu, a primit Ordinul Naţional de Merit al Republicii Franceze

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share