Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

NTT DATA, noul sponsor al echipei de fotbal CFR Cluj

Daniel Metz, CEO al NTT DATA România și Iuliu Mureșan, președintele CFR Cluj, au oficializat colaborarea dintre compania IT și liderul Ligii 1.
Iuliu Mureșan s-a declarat încântat de asocierea cu unul dintre cei mai vechi prieteni ai clubului.
“Este o mare bucurie pentru mine să stau alături de Daniel Metz, care este un bun prieten de-al meu. Ne-am cunoscut în anul 2002, când clubul era în Divizia B. Am primit un fax, în care domnul Metz s-a prezentat și a spus că dorește să se implice în proiectul CFR. A fost primul care a dorit să sponsorizeze acest club. Ne-am împrietenit, iar colaborarea dintre noi a fost permanentă și nu a încetat niciodată. Tot timpul a fost alături de noi, iar uneori vine și la meciuri. Nu pot decât să mă bucur că domnul Metz e alături de noi. Este o onoare pentru noi și bucuria este pe măsură”, a spus Iuliu Mureșan, într-o conferință de presă, potrivit ziuadecj.ro.
Daniel Metz s-a arătat, la rândul său, onorat să participe la ascensiunea echipei CFR.
“Același sentiment de onoare îl am și eu, deoarece mă aflu alături de Iuliu Mureșan. Pe noi ne leagă o lungă prietenie, care a traversat istoria recentă a acestui club și, așa cum a spus și domnul Mureșan, am fost împreună și la bine și la rău, ceea ce este important. În ziua de azi, observăm că dacă ceva merge bine se strâng oamenii, iar când ceva nu merge bine, oamenii dispar. Noi am reușit să rămânem împreună atâția ani de zile și mă bucur că în acest moment în care echipa e pe o traiectorie ascendentă, ne apropiem nu doar emoțional, ci și formal, și mi-aș dori foarte mult să contribuim la succesul pe care îl are CFR Cluj. Mi-aș dori ca și alții să ia exemplul nostru și să se implice în sport, în cultură, în artă, într-o perioadă care nu e foarte fastă din punctul de vedere al domeniilor amintite. Sper să ne bucurăm împreună și să rămânem împreună cel puțin încă 16 ani”, a declarat Daniel Metz, potrivit sursei citate.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Articolul anterior

Dezvoltarea căii ferate din România, prioritatea ministrului Transporturilor

Articolul următor

Peste 80 mil. lei, pentru modernizarea drumului Birsa-Moneasa-limita judet Bihor

Citește și:
Zi de Zi știri ecoomice:
Total
0
Share