Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Alba Iulia: Antreprenorul Ioan Istrate, fondatorul producătorului de înghețată Alpin 57 Lux, construiește aproape 500 apartamente

În zona Bazinului Olimpic din municipiul Alba Iulia ar urma să se construiască peste 470 de apartamente. Investiția imobiliară de milioane de euro va cuprinde 16 clădiri, cu 6, respectiv 8 etaje, amplasate pe un teren de peste 28.000 de mp, potrivit alba24.ro.
Consilierii locali din Alba Iulia vor avea de aprobat, în următoarea ședință, avizarea documentației „PUZ – reglementare zonă locuințe colective – Ansamblul urban , Alba Iulia, str. Vasile Alecsandri”, propusă de Atol Imo SRL, o firmă care are sediul în Sebeș și care are ca și principali acționari membri ai familiei Istrate. Antreprenorul Ioan Istrate este cel care a pus pe picioare producătorul de înghețată Alpin 57 Lux.
Potrivit raportului de specialitate se propune construirea a două tipuri de clădiri, având regim de înălțime P+5+R (3 clădiri) și P+7+R (11 clădiri). Se estimează un număr total de 473 de apartamente și un număr de 494 de locuri de parcare, din care 138 subterane.
Omul de afaceri Ioan Istrate, fondatorul mărcilor de înghețată Polar, Fulg de Nea și Autentic, a preluat, anul trecut, controlul asupra firmei care administrează o clădire de birouri clasa A din centrul Bucureștiului. Tranzacția a fost precedată de vânzarea producătorului de înghețată Alpin 57 Lux către un grup leton.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

A fost semnat contractul în vederea proiectării și execuției drumului Oradea-Sîntandrei. Investiție de peste 6 mil. lei

Articolul următor

O firmă de IT a reușit să aibă în portofoliu 30% din piața de real-estate din București

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share