IT&C Real Estate Ultimele stiri

O firmă de IT a reușit să aibă în portofoliu 30% din piața de real-estate din București

Fondată în anul 2012, agenția Alpha Beta a lucrat inițial ca firma de IT cu numai 2 angajați. Astăzi, gestionează atât partea de IT cât și cea de web design și digital pentru 30% din dezvoltatorii de real estate din București și bugete lunare de marketing de peste 25.000€. Nume precum Imoteca, Cordia, Hercesa,Zacaria Group, Be Igloo PR le acordă încredere tinerilor antreprenori de câțiva ani și se declară extrem de multumiți de creativitatea și responsabilitatea lor.
O echipă de 9 angajați, 30% din piata de real estate, zeci de campanii de marketing digital dezvoltate sunt cifre care caracterizează Alphabeta în ultimul an și care cresc de la an la an.
„Alphabeta a început ca un start-up pe care l-am pornit împreuna cu partenerul meu Mihai Udriste. Ușor-ușor, am adunat clienți pentru proiecte mici, site-uri, host ing și așa mai departe și am ajuns să ne ocupăm de tot ce înseamnă IT pentru primul nostru client mare. Au urmat numeroase nopți albe și tone de cafea, dar am reușit să mulțumim clientul și să câștigăm respect. Astfel, în ultimii 3 ani ne-am specializat pe partea de Digital Marketing și IT pentru segmentul imobiliar, am creat campanii întregi pentru unele dintre cele mai mari proiecte de Real-Estate din România și am avut grijă să ne respectăm termenele limită, să oferim calitate și să ne axăm pe parteneriate de lungă durată cu clienții noștri.” (Alexandru Boghiu, Alphabeta)
Interim Management în departamentele de IT
Un serviciu pe care Alphabeta l-a dezvoltat în ultimul an este Interim Management pentru partea de IT, prin care compania își furnizează temporar resursele și abilitățile manageriale altor companii mari pentru a gestiona un proiect sau o situație de criză. În prezent, în România există un astfel de serviciu doar pentru partea financiară.
„Am dezvoltat Interim Management, atât de popular în străinătate, în România pentru că nevoia există. Resursele umane trec printr-o perioadă destul de grea în ultima vreme, iar companiile mari caută, de multe ori, pe cineva foarte bun și foarte repede. Noi le oferim, practic, printr-un singur angajat, abilitățile unei întregi echipe.” (Alexandru Boghiu, Alphabeta)
Alphabeta a intrat pe piața de digital și web în anul 2012 ca un start-up specializat pe servicii IT și s-a dezvoltat ca una dintre cele mai bune companii în domeniu. Din 2015, serviciile lor au început să se adreseze segmentului imobiliar, portofoliul lor acoperind, în prezent, peste 50% dintre dezvoltatorii de pe piață, printre care se numără companiile Imoteca, Gran Via, Zacaria Group, Hercesa, Cordia, Be Igloo PR și proiecte precum Valea Doftanei Residence, 19th, 20th și 21th Residence, Valetta Residence și Exigent Plaza Residence.

Related posts

Cezar Ioan – autorul cărții document „Gastronomie Românească de secolul XXI”: “Cred că avem nevoie să ne mândrim cu gastronomia veche și să o modernizăm ca ea să rămână vie”

Stefana Muresan

Spitalul judeţean şi cel municipal din Oradea, reabilitate cu fonduri europene de 12 mil. euro

Stefana Muresan

Laurențiu Lazăr, noul Managing Partner al Colliers International Romania

Ionut Oprea

Cum să ieșim din criza economică?

redactia

Doua premii castigate de Optim PM in cadrul galei SEE Real Estate Awards 2019

Stefana Muresan

Societatea civilă de avocați Grecu și Asociații a primit premiul pentru proprietate intelectuală în cadrul Galei Premiilor The Times/Legal Innovation

redactia

BNR: Rezervele valutare administrate în noiembrie s-au situat la nivelul de 33.817 milioane euro

Papuc Irina

People, Performance, Professionalism – Conferința Internațională de Workplace, Property și Facility Management

Nicolae Pop

Imoteca, the residential experts: cum sa inovezi în imobiliare în 2018

redactia

Bosch, desemnat ca primă opțiune pentru inginerii din Cluj

Nora Dumitrescu

Cine face angajări în plină criză de pandemie Covid-19 în județul Bihor

Traian Dan

CTP își extinde colaborarea cu FRÄNKISCHE Romania în CTPark Turda, ajungând la un total de peste 10.000 m²

Stefana Muresan

Blocaj înlăturat pe Autostrada Sebeș – Turda. Se mută stâlpii de tensiune

Nora Dumitrescu

Antibiotice Iași donează 250.000 de lei Institutului Național de Boli Infecțioase „Matei Balș”

Ion Surdu

Cei mai buni angajatori în topul undelucram.ro

Ligia Voro

Opening of the T2 satellite

Transilvania Business

Promenada Mall Târgu Mureş şi America House Bucureşti în vizorul Morgan Stanley

Ionel Albu

Noi invesții în sectorul rezidențial de lux: HAGAG DEVELOPMENT EUROPE ANUNȚĂ ÎNCĂ UN PROIECT REZIDENȚIAL DE TOP: H Eliade 9 Residence

Stefana Muresan

Fiscul suspendă controalele fiscale și filtrele din vămi. Termenul depunerii declaraţiilor fiscale se amână

Traian Dan

Guvernul de la Budapesta alocă 1,7 milioane de euro pentru agricultorii din Bazinul Carpatic; majoritatea banilor, destinați celor din Transilvania

Stefana Muresan

Încep lucrările la Drumul Bistriței. Investiții de peste 23 mil. lei din fonduri europene

Stefana Muresan

Agra’s Alba: Vom dezvolta cu 2 milioane de euro un spaţiu de producţie pentru preparate ready meal

redactia

Serele din Hida și-au oprit livrările la Zalău

Nora Dumitrescu

Pulsul cinematografiei românești se ia la Sibiu: 20 de filme esențiale la AFF 2019

Ligia Voro

Leave a Comment