Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

O firmă de IT a reușit să aibă în portofoliu 30% din piața de real-estate din București

Fondată în anul 2012, agenția Alpha Beta a lucrat inițial ca firma de IT cu numai 2 angajați. Astăzi, gestionează atât partea de IT cât și cea de web design și digital pentru 30% din dezvoltatorii de real estate din București și bugete lunare de marketing de peste 25.000€. Nume precum Imoteca, Cordia, Hercesa,Zacaria Group, Be Igloo PR le acordă încredere tinerilor antreprenori de câțiva ani și se declară extrem de multumiți de creativitatea și responsabilitatea lor.
O echipă de 9 angajați, 30% din piata de real estate, zeci de campanii de marketing digital dezvoltate sunt cifre care caracterizează Alphabeta în ultimul an și care cresc de la an la an.
„Alphabeta a început ca un start-up pe care l-am pornit împreuna cu partenerul meu Mihai Udriste. Ușor-ușor, am adunat clienți pentru proiecte mici, site-uri, host ing și așa mai departe și am ajuns să ne ocupăm de tot ce înseamnă IT pentru primul nostru client mare. Au urmat numeroase nopți albe și tone de cafea, dar am reușit să mulțumim clientul și să câștigăm respect. Astfel, în ultimii 3 ani ne-am specializat pe partea de Digital Marketing și IT pentru segmentul imobiliar, am creat campanii întregi pentru unele dintre cele mai mari proiecte de Real-Estate din România și am avut grijă să ne respectăm termenele limită, să oferim calitate și să ne axăm pe parteneriate de lungă durată cu clienții noștri.” (Alexandru Boghiu, Alphabeta)
Interim Management în departamentele de IT
Un serviciu pe care Alphabeta l-a dezvoltat în ultimul an este Interim Management pentru partea de IT, prin care compania își furnizează temporar resursele și abilitățile manageriale altor companii mari pentru a gestiona un proiect sau o situație de criză. În prezent, în România există un astfel de serviciu doar pentru partea financiară.
„Am dezvoltat Interim Management, atât de popular în străinătate, în România pentru că nevoia există. Resursele umane trec printr-o perioadă destul de grea în ultima vreme, iar companiile mari caută, de multe ori, pe cineva foarte bun și foarte repede. Noi le oferim, practic, printr-un singur angajat, abilitățile unei întregi echipe.” (Alexandru Boghiu, Alphabeta)
Alphabeta a intrat pe piața de digital și web în anul 2012 ca un start-up specializat pe servicii IT și s-a dezvoltat ca una dintre cele mai bune companii în domeniu. Din 2015, serviciile lor au început să se adreseze segmentului imobiliar, portofoliul lor acoperind, în prezent, peste 50% dintre dezvoltatorii de pe piață, printre care se numără companiile Imoteca, Gran Via, Zacaria Group, Hercesa, Cordia, Be Igloo PR și proiecte precum Valea Doftanei Residence, 19th, 20th și 21th Residence, Valetta Residence și Exigent Plaza Residence.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Alba Iulia: Antreprenorul Ioan Istrate, fondatorul producătorului de înghețată Alpin 57 Lux, construiește aproape 500 apartamente

Articolul următor

Producătorul german de echipamente audio Sennheiser va construi o fabrică în Braşov

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share