Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

O agenție de comunicare din Iași, în programul oficial “România la Centenar”

Proiectul SCHOOL + HOSPITAL, creat de agenția de comunicare BORO PR & COMMUNICATION din Iași, a fost selectat în programul oficial al evenimentului “România la Centenar” organizat de Administrația Prezidențială pe 15 martie 2018 la Palatul Cotroceni.
Bogdan Romaniuc, reprezentantul agenției de comunicare BORO PR & COMMUNICATION, a prezentat proiectul în cadrul evenimentului la care au luat parte peste 200 de invitați:
“Există două spații prin care toți trecem la un moment dat, două spații care ne influențează viața: școala și spitalul.
Ambele spații, atât școala, cât și spitalul există pretutindeni. Două mari profesii își desfășoară activitatea în aceste spații pe toată perioada vieții lor profesionale: dascăli și medici.
Datorita vulnerabilității utilizatorilor, elevi și pacienți, spațiile educaționale și medicale trebuie să atingă niveluri de performanță superioară celor impuse altor categorii de construcții.
Pe de altă parte, vorbim de o educație a sănătății, dar și de o sănătate a educației. Cele două domenii sunt interconectate și credem că trebuie abordate împreună. Nevoia de educație și nevoia de sănătate sunt nevoi permanente.
Calitatea actului educațional și calitatea actului medical, strâns legate de calitatea spațiului care le găzduiește, ne arată nivelul de civilizație al unui popor.
Acestea sunt ideile principale care au stat la baza proiectului nostru, SCHOOL + HOSPITAL, pe care îl propunem tuturor celor interesați de educație și de sănătate, două domenii cu o contribuție incontestabilă la dezvoltarea României.
În fiecare an, seria de evenimente SCHOOL + HOSPITAL reunește la București peste 400 de specialiști, alături de invitați din România și din alte 15 țări, pentru a prezenta exemplele de bună practică și reușitele recente din educație și din sănătate.
Ediția 2017 a evenimentelor l-a avut ca invitat special pe Directorul Agenției Americane pentru Școli și Spitale, Guvernul American fiind singurul guvern din lume care abordează printr-o agenție special dedicată cele două domenii strategice: educația și sănătatea, împreună. Continuăm cu ediția 2018, în octombrie.
Poate, de ce nu, în viitorul apropiat, va exista și în România o astfel de abordare comună a școlilor și spitalelor, la nivel institutional.(…)”
Proiectele de comunicare ale BORO PR & COMMUNICATION se adresează în principal profesiilor și liderilor acestora. Creează concepte și realizează campanii de comunicare care, adesea, includ ample evenimente internaționale tematice. Abordează domenii precum educație, sănătate, agricultură sau turism.
BORO PR & COMMUNICATION a creat și conceptul RALF, forumul marilor fermieri.
Mai multe despre BORO PR & COMMUNICATION pe www.borocommunication.ro și pe www.facebook.com/borocommunication

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Legea privind ajutorul financiar pentru înființarea stânelor montane, trecută de Senat

Articolul următor

Producătorul de componente auto Preh, investiții de 25 mil. euro în fabrica din Ghimbav

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share