Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

ADR Nord-Vest: Finanțare pentru 200 contracte în valoare de 2 miliarde de lei

Agentia de Dezvoltare Regionala Nord-Vest anunta atingerea unui numar rotund si consistent de contracte de finantare semnate prin REGIO (Programul Operational Regional) 2014-2020: 204. Valoarea totala a acestor contracte de finantare semnate in Regiunea de Dezvoltare Nord-Vest se apropie de 2 miliarde lei, mai exact 1,96 miliarde, iar valoarea totala nerambursabila este de 1,76 miliarde lei.
Mai mult de jumatate dintre contractele de finantare semnate de catre beneficiarii publici si privati au fost destinate mediului de afaceri, prin proiectele depuse pe Axa 2 – Imbunatatirea competitivitatii intreprinderilor mici si mijlocii, in cadrul Prioritatii de investitii 2.1.A – Promovarea spiritului antreprenorial, in special prin facilitarea exploatarii economice a ideilor noi si prin incurajarea crearii de noi intreprinderi, inclusiv prin incubatoare de afaceri – Microintreprinderi si in cadrul Prioritatii de investitii 2.2 – Sprijinirea crearii si extinderea capacitatilor avansate de productie si dezvoltarea serviciilor. Astfel, pana in acest moment s-au semnat un numar de 148 de contracte destinate mediului privat. Urmatoarea categorie importanta de contracte de finantare, ca numar, este reprezentata de proiectele care pun in valoare patrimoniul cultural si natural al regiunii Nord-Vest – peste 20, urmata de reabilitari termice si drumuri judetene.
Agentia de Dezvoltare Regionala Nord-Vest a venit si va veni in sprijinul beneficiarilor de contracte de finantare semnate prin organizarea unor sesiuni de instruire organizate pentru implementarea corecta a proiectelor castigatoare. Sesiunile de instruire sunt legate de aspecte importante privind desfasurarea implementarii proiectelor, precum managementul si monitorizarea, achizitiile publice in cadrul proiectului, managementul financiar al proiectului si Manualul de identitate vizuala REGIO 2014 – 2020.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Articolul anterior

Liviu Nistoran, Romgaz: În 2018, vom realiza pentru prima dată export de gaze

Articolul următor

Grupul Financiar Banca Transilvania investeşte în Ebriza, start-up care digitalizează administrarea afacerii

Citește și:
Zi de Zi știri ecoomice:
Total
0
Share