București Real Estate

CTP o numește pe Andreea Odovîncă în funcția de Director Financiar pentru România

CTP, cel mai mare dezvoltator și administrator pe termen lung de parcuri industriale și logistice premium din România și Europa Centrală și de Est, o numește pe Andreea Odovîncă în funcția de Director Financiar (CFO), pentru România. Ea va fi responsabilă pentru asigurarea eficienței funcției financiare, a calității informațiilor furnizate de departamentul pe care îl conduce, precum și pentru managementul performanței și dezvoltarea personalului.
Andreea Odovîncă va fi direct implicată în definirea strategiei menită să îmbunătățească performanța companiei și va oferi o perspectivă financiară asupra inițiativelor de dezvoltare. Aceasta are o carieră impresionantă care se întinde pe 17 ani, iar cea mai recentă funcție ocupată a fost cea de Financial Manager pentru Skanska Romania, timp de peste doi ani. Înainte de colaborarea cu Skanska, Andreea Odovîncă a activat trei ani și jumătate pe aceeași poziție, cea de Financial Manager, în cadrul
retailer-ului Kaufland Romania. Experiența sa profesională include, de asemenea, 12 ani petrecuți în sectorul bancar.
“Suntem încântați că Andreea, un profesionist experimentat, s-a alăturat echipei CTP din România. Ne aflăm într-un proces continuu de creștere, iar ea va juca un rol important în implementarea strategiei de dezvoltare, alături de restul echipei noastre talentate. Andreea are abilități foarte bune de coordonare și cunoștințe solide în conducerea departamentelor financiare ale unor companii importante din domenii ca retailul și construcțiile. Apreciez capacitatea ei profundă de înțelegere a pieței imobiliare și sunt ferm convins că modul ei de lucru și calitățile de care dă dovadă se potrivesc perfect echipei și proiectelor noastre”, a declarat Robert Pitt, Director de Operațiuni (COO) al CTP.
“Sunt nerăbdătoare să îmi valorific experiența pentru a ajuta la realizarea planurilor CTP, de creștere la nivel național, și pentru a sprijini clienții în atingerea succesului în afacerile lor. Consider că CTP este una dintre cele mai dinamice companii din sectorul logistic și admir pasiunea și dedicarea colegilor mei. Îmi doresc să joc un rol activ în această companie, ale cărei valori le admir cu adevărat”, a adăugat Andreea Odovîncă, Director Financiar (CFO) al CTP România.
La finalul anului 2017, CTP a început un proces extins de consolidare a echipei de management, la nivel local, pentru a sprijini dezvoltarea afacerii. Echipa CTP România are, în acest moment, 60 de membri care sunt implicați în întregul ciclu al dezvoltării de proprietăți, de la achiziția terenului, până la construcție, finanțare și administrarea proprietăților.
Despre CTP
CTP este un dezvoltator și administrator full-service de proprietăți comerciale, specializat în livrarea și managementul parcurilor de business high-tech personalizate pentru companii internaționale și locale de prim rang, care fac investiții strategice noi sau își extind operațiunile în Europa Centrală și de Est. CTP deține CTPark Network, cel mai mare sistem integrat premium de parcuri de afaceri din Europa Centrală, cu peste 4,5 milioane de metri pătrați de spații de clasa A, în peste 80 de puncte strategice.
În România, CTP este cel mai mare dezvoltator și administrator de spații logistice și industriale de clasa A, cu peste 700.000 m² suprafață închiriabilă situați în zece orașe: Arad, București, Cluj-Napoca, Deva, Ineu, Pitești, Salonta, Sibiu, Timișoara și Turda.

Related posts

Rebranding Andreea Cojoc: antreprenor „Mon petit Jo”

Ioan Sandor

CBRE a asistat Hexagon în vânzarea unui portofoliu de trei clădiri de birouri în Cluj-Napoca

Papuc Irina

Zonă comercială mai mare decât Parndorf-ul austriac, la ieșirea din Arad spre Timișoara

Stefana Muresan

Antreprenoarele din Ardeal, la forumul de leadership din Polonia

Nora Dumitrescu

Internet & Mobile World devine go>tech world, casa economiei digitale din Europa Centrală și de Est

Nicolae Pop

NTT DATA Romania, 18 ani de inovație și încredere oferită partenerilor săi

redactia

CTP îl numește pe Emanoil Dascălu în funcția de Director de Construcții pentru România

Ionut Oprea

KFC România a oprit mașinile de gheață din toate restaurantele sale și a pornit o investigație internă, după controlul ANPC

Papuc Irina

Grupul Delivery Hero anunță achiziția integrală a hipMenu

Ligia Voro

GIC achizitioneaza P3 cu 2,4 miliarde de euro

Ionut Oprea

2018 – Forum Real Estate Constructii Materiale si Servicii

Ionut Oprea

PressHUB market – o premieră absolută în presa românească

Ligia Voro

Constructorii clujeni de la ACI, investiție de 12 mil. euro într-un ansamblu rezidenţial cu 170 de apartamente

Stefana Muresan

NRCC Night of the SMEs – join the most interactive event for SMEs!

Ionut Oprea

Prima conferinta LIVE Pria Competiton are loc in 7 mai 2020, de la ora 11

Ionut Oprea

Velux – geam termoizolant din 3 foi de sticlă, la un preț extrem de atractiv

Stefana Muresan

BearingPoint se reorganizeaza in Europa Centrala

Ionut Oprea

Silviu Stratulat, speaker at Eurogrowth 2017, a one-of-a-kind, cross-border M&A conference in London organized by ACG

Ionut Oprea

Universitatea Babeș-Bolyai, premiată pentru un proiect Smart City

Nora Dumitrescu

Investitorii români au plasat 200 de milioane de euro în proprietăţi comerciale, fiind pe locul II în topul după naţionalitate

redactia

Unibail-Rodamco-Westfield chooses Paris La Défense and Trinity Tower for the Group’s future headquarters

Papuc Irina

Bucureşti, Cluj şi Timiş- cele mai multe imobile vândute în februarie

Stefana Muresan

CTP își consolidează poziția de cel mai mare proprietar de parcuri logistice din zona capitalei

Ionut Oprea

Peste 500.000 mp se adaugă stocului de birouri din București în 2019 și în 2020

Ionut Oprea

Leave a Comment