București Real Estate

CTP o numește pe Andreea Odovîncă în funcția de Director Financiar pentru România

CTP, cel mai mare dezvoltator și administrator pe termen lung de parcuri industriale și logistice premium din România și Europa Centrală și de Est, o numește pe Andreea Odovîncă în funcția de Director Financiar (CFO), pentru România. Ea va fi responsabilă pentru asigurarea eficienței funcției financiare, a calității informațiilor furnizate de departamentul pe care îl conduce, precum și pentru managementul performanței și dezvoltarea personalului.
Andreea Odovîncă va fi direct implicată în definirea strategiei menită să îmbunătățească performanța companiei și va oferi o perspectivă financiară asupra inițiativelor de dezvoltare. Aceasta are o carieră impresionantă care se întinde pe 17 ani, iar cea mai recentă funcție ocupată a fost cea de Financial Manager pentru Skanska Romania, timp de peste doi ani. Înainte de colaborarea cu Skanska, Andreea Odovîncă a activat trei ani și jumătate pe aceeași poziție, cea de Financial Manager, în cadrul
retailer-ului Kaufland Romania. Experiența sa profesională include, de asemenea, 12 ani petrecuți în sectorul bancar.
“Suntem încântați că Andreea, un profesionist experimentat, s-a alăturat echipei CTP din România. Ne aflăm într-un proces continuu de creștere, iar ea va juca un rol important în implementarea strategiei de dezvoltare, alături de restul echipei noastre talentate. Andreea are abilități foarte bune de coordonare și cunoștințe solide în conducerea departamentelor financiare ale unor companii importante din domenii ca retailul și construcțiile. Apreciez capacitatea ei profundă de înțelegere a pieței imobiliare și sunt ferm convins că modul ei de lucru și calitățile de care dă dovadă se potrivesc perfect echipei și proiectelor noastre”, a declarat Robert Pitt, Director de Operațiuni (COO) al CTP.
“Sunt nerăbdătoare să îmi valorific experiența pentru a ajuta la realizarea planurilor CTP, de creștere la nivel național, și pentru a sprijini clienții în atingerea succesului în afacerile lor. Consider că CTP este una dintre cele mai dinamice companii din sectorul logistic și admir pasiunea și dedicarea colegilor mei. Îmi doresc să joc un rol activ în această companie, ale cărei valori le admir cu adevărat”, a adăugat Andreea Odovîncă, Director Financiar (CFO) al CTP România.
La finalul anului 2017, CTP a început un proces extins de consolidare a echipei de management, la nivel local, pentru a sprijini dezvoltarea afacerii. Echipa CTP România are, în acest moment, 60 de membri care sunt implicați în întregul ciclu al dezvoltării de proprietăți, de la achiziția terenului, până la construcție, finanțare și administrarea proprietăților.
Despre CTP
CTP este un dezvoltator și administrator full-service de proprietăți comerciale, specializat în livrarea și managementul parcurilor de business high-tech personalizate pentru companii internaționale și locale de prim rang, care fac investiții strategice noi sau își extind operațiunile în Europa Centrală și de Est. CTP deține CTPark Network, cel mai mare sistem integrat premium de parcuri de afaceri din Europa Centrală, cu peste 4,5 milioane de metri pătrați de spații de clasa A, în peste 80 de puncte strategice.
În România, CTP este cel mai mare dezvoltator și administrator de spații logistice și industriale de clasa A, cu peste 700.000 m² suprafață închiriabilă situați în zece orașe: Arad, București, Cluj-Napoca, Deva, Ineu, Pitești, Salonta, Sibiu, Timișoara și Turda.

Related posts

CBRE: Bucureștiul domină piața de spații de birouri din ECE, aflată într-o dezvoltare dinamică

Ligia Voro

Deplasarea sezonierilor în străinătate va fi reglementată ministerial

Nora Dumitrescu

Building Home Bucharest 2019

redactia

Antreprenoarele din Ardeal, la forumul de leadership din Polonia

Nora Dumitrescu

Kromberg & Schubert a închiriat 2.000 de metri pătrați de birouri în Vox Technology Park

Transilvania Business

Liber spre mare, pe Autostrada Soarelui, reparațiile se reiau din toamnă

Ligia Voro

Cei mai buni angajatori în topul undelucram.ro

Ligia Voro

Grupul Sergiana din Braşov mizează pe afaceri de peste 70 mil. euro

redactia

Informaticienii se aliază ca să scoată sistemul medical și firmele din criză

Nora Dumitrescu

Piața imobiliară în primele 3 trimestre: 290.000 mp de birouri închiriați, 11 noi branduri de retail și 50% din tranzacțiile cu spații industriale, generate de cerere nouă

Papuc Irina

Managing groundbreaking changes

Ionut Oprea

Un nou partener la Maravela & Asociații

Ionut Oprea

EnergoBit contestă amenda Consiliului Concurenţei şi merge în instanţă

Ligia Voro

Doing Business in the European Union 2017: Bulgaria, Hungary and Romania

Ionut Oprea

Hexagon Offices – nouă clădire de birouri inaugurată la Cluj

Stefana Muresan

Orange România anunță rezultatele financiare pentru trimestrul III din 2019

Ligia Voro

Bucharest- skyline transformation 2025: The Arc, a new signature for Bucharest

Ionut Oprea

Sebeș, un oraș tot mai prosper. Un mare dezvoltator imobiliar oferă ca premiu un apartament în Sebeș

redactia

EXPO REAL opens another hall: NOVA3

Ligia Voro

Green Light Given for Office Park 4

Ionut Oprea

Werk investește 2,5 mil. euro într-o parcare cu 400 de locuri pentru Vox Technology Park

Ionut Oprea

Business Evolution. Cum să decodezi transformarea digitală și să construiesti o companie care performează

Ligia Voro

Martin Slabbert – Prime Kapital: Iaşiul este noul Cluj. Proiect de 100.000 mp de birouri

redactia

The Lawyer European Awards 2018: Maravela|Asociații desemnată Firma de avocatură a anului în Europa de Est și Balcani și propusă pentru Firma de avocatură a anului în Europa

Stefana Muresan

Leave a Comment