Transilvania Business
Cluj Investitii Ultimele stiri

Boia Invest ridică două clădiri în zona cantinei studențești Hașdeu din Cluj-Napoca

Compania Boia Invest SRL dezvoltă un proiect imobiliar format din două clădiri de două etaje plus unul retras (locuințe și spații comerciale) în vecinătatea cantinei studențești de pe strada B.P. Hasdeu și a viitorului parking din Cluj-Napoca, scrie Monitorul de Cluj.
“Studiul privește o parcelă în înțeles urban, în suprafață de 1080 mp, situată pe frontul sudic al străzii B.P. Hasdeu, fiind delimitată de parcele cu fond construit în parte de est și vest și zona căminelor studențești pe latura sudică. Pe parcela studiată există fond construit propus spre demolare. Se propune construirea a două clădiri cu regim de înălțime P+2E+R – corp A, respectiv S+P+2E-R – corp B. Dezvoltarea pe parcelă se face în front continuu închis pe corpul de la stradă și cu retrageri pentru cel din interiorul parcelei, conform clădirilor fiind determinată de contextul generat de cadrul construit adiacent”, se arată în proiectul de hotărâre privind aprobarea PUD.
Distanța dintre corpul A și corpul B va fi de minim 8 metri, accesul auto se realizează dinspre strada B.P. Hasdeu, staționarea autovehiculelor se realizează în spații specializate dispuse în subsolul corpului A.
Clădirea se află în vecinătatea cantinei studențești aparținând Universității Babeș-Bolyai.

Comentarii

Comentarii

Related posts

Digitalizarea – efecte

Ionut Oprea

GoOnline – solutia completa de eCommerce pentru IMM-uri, lansată de Banca Transilvania impreuna cu Blugento

Stefana Muresan

Cluj: Electroglobal, cifră de afaceri de peste 4,5 mil. euro în T1

Stefana Muresan

Comentarii

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More