Auto Investitii Sibiu Ultimele stiri

Cifră de afaceri record pentru Grupul Marquardt

Strategia de creștere a companiei și evoluția pozitivă pe care a avut-o în 2017 pe piața automotive a adus Grupului Marquardt încă un an de creștere. Compania a încheiat un an-record cu venituri de 1,2 miliarde Euro, în creștere cu 11% față de anul 2016. Grupul german, leader în mecatronică mizează pe continuarea acestui trend și în anul 2018, iar domeniul pe care pariază este sectorul mobilității ecologice sau e-mobility.
“Aceste creșteri solide în vânzări au contribuit la stabilizarea poziției noastre de companie creativă, cu o expertiză de top în mecatronică, furnizoare a brandurilor de succes. A fost deosebit de încurajator faptul că am înregistrat creșteri ale cotelor de piață în Asia, Europa și America de Nord”, a declarat Dr. Harald Marquardt (foto), CEO al Grupului Marquardt. “În același timp, am făcut pași importanți în a asigura continuitatea acestor creșteri. Am investit imens în produse și soluții noi pentru o varietate de piețe și, ca rezultat, am creat noi locuri de muncă în lumea întreagă. Construim o a doua fabrică de producție în China și un nou centru de cercetare și inovare la sediul nostru central din Germania. Strategia de creștere ne-a pregătit pentru provocările viitorului, ceea ce ne face să anticipăm că vom juca un rol important pe piețe cu soluțiile noatre în domeniile electro-mobilității și caselor inteligente.”
Grosul vânzărilor pentru Marquardt provin în continuare din sectorul automotive: 80%. Compania a furnizat celor mai mari furnizori de automobile comutatoare-selector pt schimbătoare de viteze electronice, chei de pornire remote, comutatoare multi-funcționale pe volan, touchpad-uri și sisteme de autorizare a șoferului cu protecție antifurt de cel mai înalt nivel. Noutatea pe acest an a fost cererea desebită pentru sistemele de management al bateriilor, care asigură încărcarea și descărcarea corectă a bateriilor folosite la automobilele electrice, conducând la creșterea autonomiei vehiculului și a duratei de viață a bateriei.
Marquardt și-a păstrat poziția de furnizor global de top în domeniul comutatoarelor pentru unelte de mare putere, însă a înregistrat și multe reacții pozitive față de pompele de dozaj eficient folosite la mașinile de spălat și la componentele pentru mașini agricole. Marquardt și-a consolidat poziția și pe dinamica piață a bicicletelor electrice, furnizând sisteme de comandă, monitoare de înaltă calitate și o baterie inovatoare, care oferă producătorilor de e-bikes cel mai înalt grad de libertate în design și flexibilitate în construcție.
Despre Marquardt
Grupul Marquardt este o companie fondată în 1925, aflată în proprietate de familie. Are sediul principal în Rietheim-Weilheim (Germania) și este unul din producătorii de vârf de comutatoare electronice și electromecanice și de sisteme de comutare. Produsele de mecatronică – incluzând componente de operare, sisteme de acces în vehicule și sisteme de autorizare a șoferului – sunt folosite de multe branduri cunoscute din industria automobilului. Sistemele de comutare Marquardt sunt folosite și în aparatura electrocasnică, în aplicații industriale, în uneltele de putere și în e-bikes. Grupul are peste 10.000 de angajați în cele 18 locații din Europa, America de Nord, Africa și Asia. În anul financiar 2017, compania a generat venituri de 1,2 miliarde Euro. Marquardt investește anual zece la sută din venituri în cercetare și dezvoltare.

Related posts

24AUCTION – platforma de licitații de mărfuri online se lansează curând în România

redactia

Clujul face jocurile la bursă. Radu Hanga, ales pe patru ani

Nora Dumitrescu

Transgaz vrea să cumpere Vestmoldtransgaz din Republica Moldova

Stefana Muresan

Universitatea Babeș-Bolyai, în top 200 Shanghai

Stefana Muresan

Brașovul începe actualizarea Planului Urbanistic General cu peste 3,4 milioane lei, în cinci etape

Ion Surdu

Primăria Satu Mare investeşte 128 mil. lei în construcţia celui de-al treilea pod peste Someş

Stefana Muresan

Fosta fabrică Flacăra din Cluj, transformată

Ligia Voro

Începe construcția Podului Centenarului din Oradea, investiție de 2,5 mil. euro

Stefana Muresan

Fabrica Sortilemn își suspendă activitatea temporar

Nora Dumitrescu

Vor să mențină controlul afacerilor de familie, dar nu au planuri de succesiune clare

Ligia Voro

Bostan Junior, oferte atractive de apartamente în Târgu-Mureș

redactia

143 de ani de la inventarea telefonului. Care au fost primele cuvinte rostite la aparatul magic

Stefana Muresan

Deputatul Valeriu Steriu propune scutirea jurnaliştilor de la plata impozitului pe venit

redactia

Planul celui mai bogat cioban din România: supra-rasa de oaie

redactia

Germanii de la Marquardt Schaltsysteme caută peste 90 de ucenici pentru fabrica din Sibiu

redactia

Curs de raportare non-financiară, organizat la Brașov: „O nouă provocare pentru companii”

Papuc Irina

Informaticienii se aliază ca să scoată sistemul medical și firmele din criză

Nora Dumitrescu

Via Tranilvanica – Drumul care unește – continuă până la Putna

Stefana Muresan

Campus școlar de 78 milioane de lei pentru copii cu dizabilități la Oradea

Traian Dan

Producătorul român de medicamente Antibiotice Iași a înregistrat venituri mai mari în 2019. Exporturile au crescut cu 25%

Papuc Irina

CTP își consolidează poziția de cel mai mare proprietar de parcuri logistice din zona capitalei

Ionut Oprea

Fratelli Group, four new locations in Timpuri Noi Square

Ionut Oprea

Japonezii de la Nidec și Universitatea din Oradea deschid laboratorul ”Industry 4.0”

redactia

5 lucruri de care mediul de afaceri local are nevoie pentru dezvoltarea sustenabila a companiilor

Transilvania Business

Leave a Comment