Auto Investitii Sibiu Ultimele stiri

Cifră de afaceri record pentru Grupul Marquardt

Strategia de creștere a companiei și evoluția pozitivă pe care a avut-o în 2017 pe piața automotive a adus Grupului Marquardt încă un an de creștere. Compania a încheiat un an-record cu venituri de 1,2 miliarde Euro, în creștere cu 11% față de anul 2016. Grupul german, leader în mecatronică mizează pe continuarea acestui trend și în anul 2018, iar domeniul pe care pariază este sectorul mobilității ecologice sau e-mobility.
“Aceste creșteri solide în vânzări au contribuit la stabilizarea poziției noastre de companie creativă, cu o expertiză de top în mecatronică, furnizoare a brandurilor de succes. A fost deosebit de încurajator faptul că am înregistrat creșteri ale cotelor de piață în Asia, Europa și America de Nord”, a declarat Dr. Harald Marquardt (foto), CEO al Grupului Marquardt. “În același timp, am făcut pași importanți în a asigura continuitatea acestor creșteri. Am investit imens în produse și soluții noi pentru o varietate de piețe și, ca rezultat, am creat noi locuri de muncă în lumea întreagă. Construim o a doua fabrică de producție în China și un nou centru de cercetare și inovare la sediul nostru central din Germania. Strategia de creștere ne-a pregătit pentru provocările viitorului, ceea ce ne face să anticipăm că vom juca un rol important pe piețe cu soluțiile noatre în domeniile electro-mobilității și caselor inteligente.”
Grosul vânzărilor pentru Marquardt provin în continuare din sectorul automotive: 80%. Compania a furnizat celor mai mari furnizori de automobile comutatoare-selector pt schimbătoare de viteze electronice, chei de pornire remote, comutatoare multi-funcționale pe volan, touchpad-uri și sisteme de autorizare a șoferului cu protecție antifurt de cel mai înalt nivel. Noutatea pe acest an a fost cererea desebită pentru sistemele de management al bateriilor, care asigură încărcarea și descărcarea corectă a bateriilor folosite la automobilele electrice, conducând la creșterea autonomiei vehiculului și a duratei de viață a bateriei.
Marquardt și-a păstrat poziția de furnizor global de top în domeniul comutatoarelor pentru unelte de mare putere, însă a înregistrat și multe reacții pozitive față de pompele de dozaj eficient folosite la mașinile de spălat și la componentele pentru mașini agricole. Marquardt și-a consolidat poziția și pe dinamica piață a bicicletelor electrice, furnizând sisteme de comandă, monitoare de înaltă calitate și o baterie inovatoare, care oferă producătorilor de e-bikes cel mai înalt grad de libertate în design și flexibilitate în construcție.
Despre Marquardt
Grupul Marquardt este o companie fondată în 1925, aflată în proprietate de familie. Are sediul principal în Rietheim-Weilheim (Germania) și este unul din producătorii de vârf de comutatoare electronice și electromecanice și de sisteme de comutare. Produsele de mecatronică – incluzând componente de operare, sisteme de acces în vehicule și sisteme de autorizare a șoferului – sunt folosite de multe branduri cunoscute din industria automobilului. Sistemele de comutare Marquardt sunt folosite și în aparatura electrocasnică, în aplicații industriale, în uneltele de putere și în e-bikes. Grupul are peste 10.000 de angajați în cele 18 locații din Europa, America de Nord, Africa și Asia. În anul financiar 2017, compania a generat venituri de 1,2 miliarde Euro. Marquardt investește anual zece la sută din venituri în cercetare și dezvoltare.

Related posts

POSITIVE BUSINESS: Un eveniment despre despre responsabilitate, sustenabilitate și implicare

Ion Surdu

Zilele Recoltei vor avea loc și în anul acesta la Cluj

Nora Dumitrescu

Angajații din fabricile de mobilă, subvenționați la studiile universitare

Nora Dumitrescu

Care sunt cei mai mari contribuabili la bugetul local al municipiului Oradea

redactia

Producătorul german Varta va investi 50 mil. lei pentru a produce la Braşov baterii pentru aparate auditive

redactia

The MBC network is extended in Tirgu Mures

redactia

Impozit redus pentru firmele de IT din Oradea înscrise în programul „Make IT în Oradea”

Traian Dan

Mai multi bani in industria hoteliera din CEE

Ionut Oprea

Distribuitorul de piese auto Autonet a deschis primul depozit robotizat din ţară, la Satu Mare. Cifră de afaceri de 354 milioane de euro în 2017

redactia

Flodor Trans SRL face Autogara Marghita

Traian Dan

DAFCOCHIM a confirmat performanţa în agribusiness şi în acest an în faţa fermierilor

Stefana Muresan

Forța de muncă și impozitarea, dezbătute de antreprenorii din Sălaj

Nora Dumitrescu

Le Monde: ”Agricultorii francezi nu au reuşit să evite puterea românească. Ţara lui Dracula vampirizează piaţa europeană a porumbului”

redactia

Wizz își va deschide baza de la Timișoara în 29 mai

Nora Dumitrescu

Bosch va deschide o fabrică de mașini de spălat în Simeria

Stefana Muresan

CEFC intenționează să finanțeze cu 3 miliarde dolari dezvoltarea KMG International (fostul Rompetrol)

Stefana Muresan

EIT Manufacturing are un nou hub de reprezentare în România

Papuc Irina

Medicii români întorși din Italia au adus cinci ventilatoare pulmonare donate de Papa Francisc Spitalului din Suceava

Traian Dan

Trei produse montane certificate, în portofoliul Mirdatod

Stefana Muresan

SHARE Bucharest 2017

Ionut Oprea

Vegis.ro în 2018: afaceri de 2.6 milioane euro și creștere de 40%

redactia

Investitie noua pentru ANTARES

Ionut Oprea

Compania clujeană Masterfol, singura din Europa care a primit recunoașterea liderului mondial în aplicarea foliilor auto

Stefana Muresan

Workshopul – Wage against the machine

Ligia Voro

Leave a Comment