Sanatate Ultimele stiri

Grupul farmaceutic Dona a recrutat un manager cu experienţă în auto

Grupul farmaceutic Dona, din care face parte lanţul de farmacii cu acelaşi nume, cu afaceri de 230 de milioane de euro şi 327 de unităţi, l-a numit pe Cezar Dumitrescu în consiliul de administraţie al diviziei de marketing, pentru a coordona activitatea echipei de achiziţii de farmacii, scrie zf.ro. Nu este prima schimbare la vârful diviziei de marketing a Dona anul acesta, după ce în februarie grupul a recrutat-o pe Carmen Dincă, un manager cu experienţă de peste 20 de ani în industria FMCG pentru funcţia de director de marketing.
„M-am alăturat echipei DONA Marketing Grup cu obiectivul de a eficientiza activitatea departamentului de Achiziţii şi a pregăti acest departament pentru a răspunde provocărilor aduse de dezvoltarea lanţului de farmacii DONA şi a distribuitorului DONA. Logistică”, a spus Cezar Dumitrescu, potrivit sursei citate.
Cezar Dumitrescu este absolvent al Facultăţii Montesquieu, Bordeaux cu specializarea „Corporate Management”, are un masterat în managementului achiziţiilor în cadrul Institutului de Management al Aprovizionării Industriale şi a acumulat experienţă managerială în industria reciclării şi în domeniul auto.

Related posts

În An Centenar, AGROtrends sărbătorește campionii din sectorul românesc de legume fructe

redactia

Contractul pentru un nou lot al Autostrăzii de Centură București, semnat de CNAIR

Stefana Muresan

Topul judeţelor cu cel mai mare număr de tranzacţii cu terenuri agricole în S1. Străinii, aproape 30% din suprafaţa totală

Stefana Muresan

Leave a Comment