Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Grupul farmaceutic Dona a recrutat un manager cu experienţă în auto

Grupul farmaceutic Dona, din care face parte lanţul de farmacii cu acelaşi nume, cu afaceri de 230 de milioane de euro şi 327 de unităţi, l-a numit pe Cezar Dumitrescu în consiliul de administraţie al diviziei de marketing, pentru a coordona activitatea echipei de achiziţii de farmacii, scrie zf.ro. Nu este prima schimbare la vârful diviziei de marketing a Dona anul acesta, după ce în februarie grupul a recrutat-o pe Carmen Dincă, un manager cu experienţă de peste 20 de ani în industria FMCG pentru funcţia de director de marketing.
„M-am alăturat echipei DONA Marketing Grup cu obiectivul de a eficientiza activitatea departamentului de Achiziţii şi a pregăti acest departament pentru a răspunde provocărilor aduse de dezvoltarea lanţului de farmacii DONA şi a distribuitorului DONA. Logistică”, a spus Cezar Dumitrescu, potrivit sursei citate.
Cezar Dumitrescu este absolvent al Facultăţii Montesquieu, Bordeaux cu specializarea „Corporate Management”, are un masterat în managementului achiziţiilor în cadrul Institutului de Management al Aprovizionării Industriale şi a acumulat experienţă managerială în industria reciclării şi în domeniul auto.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

În doi ani, Gazprom ar putea da startul producţiei de petrol şi gaze în Timiș

Articolul următor

Timișoara: Concurs de soluţii pentru construirea unui pasaj pietonal pe sub Spitalul Militar

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share