Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Elite Business Club la Cluj, pe 9 mai

Cea mai mare companie dedicată antreprenoriatului feminin din România își propune să îmbunătățească statistica conform căreia 90% din start up-uri dau faliment în primii 3 ani de activitate!
Elite Business Club, evenimentul dedicat conceptului de business networking organizat, scoate antreprenorii din zona de confort și îi adduce împreună la Sibiu, Timișoara, Cluj, Londra, Brasov, Constanta, în perioada martie 2018-iunie 2018!
Ce este Elite Business Club?
Este un eveniment care aduce împreună oameni pasionați de antreprenoriat, dornici să împărtășească din experiențele lor de business. La Elite Business Club îți poți promova și crește afacerea cunoscând potențiali parteneri sau clienți și poți învăța direct de la specialiștii de business, invitați în calitate de speakeri.
Misiune și viziune
Misiunea noastră este de a dezvolta antreprenoriatul feminin prin crearea de legături între oamenii pasionați de afaceri și de a-i aduce împreună pentru a face schimb de informații și experiență. Punem accent pe educarea antreprenorilor, deoarece ne dorim ca aceștia să știe cum să-și prezinte eficient afacerea, pentru a maximiza rezultatele networking-ului.
Networking-ul nu înseamnă că trebuie să te duci să te promovezi. Așadar, nu mai gândi în termini de posibili clienți, ci mai degrabă focusează-te pe posibili parteneri!
Cu ce diferă Elite Business Club
1. Fiecare participant își va prezenta afacerea în cea de-a doua parte a evenimentului.
2. Sesiune special organizată de networking, unde toți participanții se vor cunoaște între ei și vor face schimb de cărți de vizită.
Cui se adresează Elite Business Club?
• antreprenori
• manageri și reprezentanți ai întreprinderilor mici și mijlocii
• freelanceri, consultanți, consilieri, coachi
• autori și speakeri
• specialiști în afaceri
• oameni de business care au ca target antreprenorii
Evenimentele următoare:
1. EBC Sibiu 29 Martie
2. EBC Timișoara 24 Aprilie
3. EBC Cluj 09 Mai
4. EBC Londra 19 Mai
5. EBC Brasov 07 Iunie
6. EBC Constanta 01 Iunie
Inscrierile la eveniment sunt deschise si se realizeaza pe site, la sectiunea-https://elitewomen.org/elite-business-club/
Elite Business Women a pornit, iniţial, ca un mic grup de femei care discutau în mediul online despre importanţa antreprenoriatului feminin în societatea modernă, iar în câţiva ani această idee, s-a transformat în cea mai mare companie de educaţie antreprenorială feminină din România, depăşind 8.000 de membre şi graniţele ţării.
Întreaga strategie a fost foarte bine pusă la punct de antreprenoarea Bianca Tudor, care la doar 22 de ani şi-a descoperit aptitudinile manageriale în proiecte internaţionale şi a dorit să dea o voce puternică, încredere şi curaj şi altor femei care au abilităţi antreprenoriale şi vor să pătrundă în lumea afacerilor.
La ora actuală, ELITE Business Women organizează conferinţe şi cursuri de training în domeniul antreprenoriatului, în ţară şi în străinătate, iar de 1 an compania ajută alte firme conduse de românce să îşi extindă afacerea în Europa, prin evenimente de networking organizate în Portugalia, Belgia, Italia şi Marea Britanie.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Articolul anterior

Rectorul UBB, Ioan Aurel Pop, noul preşedinte al Academiei Române

Articolul următor

Secom isi extinde acoperirea in zona de vest a tarii

Citește și:
Citeste mai mult

EXPO REAL Munich back on growth track

Many more exhibitors than last year Federal Minister for Building Klara Geywitz to participate in discussion Three questions…
Zi de Zi știri ecoomice:
Total
0
Share