Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Secom isi extinde acoperirea in zona de vest a tarii

Secom, companie romaneasca specializata in importul, promovarea si comercializarea de produse naturale pentru sanatate si frumusete, isi extinde reteaua proprie de retail prin deschiderea unui nou magazin in Arad. Noul spatiu comercial Secom are o suprafata de 60 mp, este situat in spatele teatrului din Arad.
Consumatorii aradeni vor avea astfel acces la intreg portofoliul Secom de 300 de suplimente alimentare, 100 de produse cosmetice naturale si vor putea beneficia de consultanta personalizata. Specialistii din magazinele Secom sunt farmacisti sau asistenti medicali de farmacie, dispunand de experienta si expertiza necesare pentru a oferi recomandari in alegerea si administrarea celor mai potrivite produse pentru sanatate si frumusete.
“Prin lansarea magazinului de la Arad dorim sa ne consolidam prezenta in zona de vest a tarii si sa crestem interactiunea consumatorilor din aceasta regiune cu toate produsele noastre. In plus, prin consultanta personalizata pe care o oferim in magazinele proprii ne propunem sa cream o cultura privind administrarea suplimentelor alimentare. Speram ca prin produsele noastre si prin initiativele de informare si educare pe care le derulam, vom reusi sa determinam cat mai multi romani sa adopte un stil de viata sanatos si un comportament preventiv, inclusiv prin utilizarea documentata de suplimente alimentare”, aprecizat Lucia Costea, managing partner Secom.
Investitia in magazinul Secom din Arad a fost de 40.000 de euro si face parte din strategia de extindere nationala a companiei. Totodata, compania isi propune sa lanseze anul acesta patru noi magazine proprii. In prezent, reteaua de retail Secom numara 13 magazine in Bucuresti, Bacau, Brasov, Cluj-Napoca, Iasi, Ploiesti, Pitesti, Sibiu, Timisoara si Arad.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Elite Business Club la Cluj, pe 9 mai

Articolul următor

CFR: Licitatie pentru servicii de consultanta pentru reabilitarea tronsonului Brasov-Simeria; se va circula cu 160 km/h

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Distribuție Energie Electrică România (DEER) Cluj, cel mai mare distribuitor național de profil, a organizat proiectul educativ “Școala Altfel cu Micul Energetician”, proiect care face parte din campania sa educativă.
Citeste mai mult

DEER predă energetica viitoarelor generații

3.000 de elevi din ciclul primar de învățământ învață despre energie în cadrul proiectului educativ. Distribuție Energie Electrică…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share