Antreprenori Arad Investitii

Aradul va avea turnuri gemene de 21 de etaje; beneficiarul investiției, omul de afaceri arădean Gheorghe Cosma

Blocurile vor avea 26 de etaje şi o serie de terase circulabile, cu destinaţia de parcuri suspendate. Corpurile de clădire vor fi solidarizate la etajele 20-21 printr-un element de legătură pe al cărui acoperiş se va amenaja o terasă verde.
Potrivit aradon.ro, „Ansamblu rezidenţial cu funcţiuni complementare 2S+P+26E”. Aşa se numeşte cel mai proaspăt proiect imobiliar care va prinde viaţă pe malul Mureşului, în Micălaca 300. Mai exact, pe un teren viran de pe strada Nicolae Titulescu, situat în vecinătatea Carrefour Market (la sud), a bisericii ortodoxe, Oficiului de Cadastru şi blocului ARED (la vest).
E vorba de o suprafaţă de 9.288 de metri pătraţi, aria construită fiind de maximum 2.981 mp la parter, respectiv 1.200 mp la etajul 26. „Prin reducerea pe verticală a suprafeţei construite vor rezulta o serie de terase circulabile care vor avea destinaţia de parcuri suspendate, totalizând o suprafaţă de 2.585,25 mp. Astfel, pe lângă zonele verzi care se vor amenaja pe terenul rămas neconstruit şi care vor avea o suprafaţă de aproximativ 3.237,63 mp, acestea vor suplimenta suprafeţele de spaţii verzi într-un procent considerabil. Amenajarea spaţiilor verzi va cuprinde suprafeţe înierbate, plantări de flori, arbori şi arbuşti, fântâni arteziene, mobilier urban, sistem de iluminat”, se arată în Memoriul Tehnic.
Ansamblul rezidenţial va fi format din două corpuri de clădire 2S+P+26E care vor fi solidarizate la etajele 20-21 printr-un element de legătură ce va găzdui funcţiuni complementare, pe al cărui acoperiş se va amenaja o terasă verde. Cele două blocuri vor avea 348 de apartamente.
Toată suprafaţa de la parter (2.981 mp) va avea ca destinaţie spaţii comerciale şi funcţiuni complementare. Apartamentele se vor afla la etajele 1-8, 10-19 şi 22-26. Etajul 9 este rezervat unor săli de fitness, iar etajul 20 unor funcţiuni complementare. Peste etajul 26 va fi amenajată o terasă verde circulabilă cu caracter de belvedere.
„Această resuscitare urbană va avea un impact zonal şi general foarte mare, având şanse în mod normal să dezvolte o nouă abordare urbană care va fi preluată, implementată şi de către alţi dezvoltatori, precum şi – de ce nu? – de Consiliul Local Arad, ceea ce va conduce cu paşi siguri la o evoluţie urbană în municipiul Arad”, se arată în încheierea Memoriului Tehnic.
Beneficiarul investiţiei este SC Gemi Center SRL, firmă deţinută de omul de afaceri arădean Gheorghe Cosma. Compania a fost înfiinţată în anul 2002 şi are ca obiect de activitate „închirierea şi subînchirierea bunurilor imobiliare proprii sau închiriate”. Gemi Center s-a dezvoltat de la un an la altul, în 2016 rulând afaceri de 15.951.571 de lei, în timp ce profitul net s-a ridicat la 1.328.162 de lei. Firma are 45 de angajaţi.

Related posts

Casa Rusu va avea două showroom-uri în Maramureș

Nora Dumitrescu

Protocol pentru drumul expres Arad – Oradea

Traian Dan

Fondurile europene, prioritatea Primăriei Oradea în 2019

redactia

O clădire modulară cu dotări de ultimă generație, ridicată la Sibiu: Școală de Design Thinking și Markerspace

Papuc Irina

CBRE aduce o fabrică de mașini de spălat în Hunedoara, cea mai importantă investiție greenfield din județ de după 1989, în valoare de 110 mil. euro

Stefana Muresan

S-a finalizat licitația pentru un drum de legătură din Oradea în valoare de peste 5 mil. de euro

Stefana Muresan

NUSCO IMOBILIARA lansează Nusco City

Papuc Irina

Compania Gamoni investește în sustenabilitatea procesului de producție pe termen lung

Stefana Muresan

Clujul lucrează la “orașul-satelit” cu 100.000 de locuitori. Investiții de o jumătate de miliard de euro

Stefana Muresan

Investiție de 8,9 mil. lei în depozitul de gaze Depomureş

Stefana Muresan

Vitacom Electronics, cifră de afaceri de 10,7 milioane de euro în 2017

Stefana Muresan

Eveniment de brokeraj internațional, dedicat companiilor din industria agro-alimentară, organizat de ADR Vest

Stefana Muresan

Alba Iulia și-a dublat suprafața de intravilan, în 20 de ani

Stefana Muresan

Patru mari centre universitare din România au încheiat parteneriate cu UNPR

Traian Dan

Ministerul Apelor şi Pădurilor, lucrări de o jumătate de miliard de lei, pentru amenajarea cursurilor de apă, în 2018

redactia

Firmele bihorene de top premiate la gala „Topul firmelor din judeţul Bihor”

Traian Dan

Cluj, Alba, Mureş, Braşov, Arad şi Timiş – judeţe care au atras investiţii străine de peste 1 miliard de euro

Stefana Muresan

Promovarea procesului de modernizare a Organizației Mondiale a Comerțului, o prioritate pentru activitatea MMACA la Geneva

redactia

Fonduri europene pentru infrastructura rutieră din Transilvania

Stefana Muresan

16 proiecte promovate de ANAR la Ministerul Fondurilor Europene

redactia

Platforma românească de recrutare pentru medici primeşte o finanţare de la fondatorul reţelei Regina Maria şi este evaluată la 1 milion euro

Stefana Muresan

Ministrul Oprea la Bruxelles: “România continuă să rămână un susținător ferm al multilateralismului și comerțului bazat pe reguli”

Ligia Voro

Primele şase autobuze noi Mercedes au sosit la Oradea, urmează hibridele

Traian Dan

GoOnline – solutia completa de eCommerce pentru IMM-uri, lansată de Banca Transilvania impreuna cu Blugento

Stefana Muresan

Leave a Comment