Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Lansarea proiectului european „Calitate, Competenta, Performanta in Consiliul Judetean Cluj”

Consiliul Judetean Cluj a gazduit miercuri, 11 aprilie 2018, conferinta de lansare a proiectului cu finantare europeana „Calitate, Competenta, Performanta in Consiliul Judetean Cluj”. Proiectul a fost initiat ca urmare a necesitatii alinierii la noile cerinte ale sistemului de management al calitatii (ISO 9001:2015), in vederea cresterii performantei la nivelul tuturor structurilor din cadrul institutiei precum si in relatia cu cetateanul.
„Este, fara indoiala, un proiect care raspunde intru totul cerintelor unei societati aflate intr-o permanenta schimbare dar si celor mai recente tehnologii si tendinte din domeniu. Am certitudinea ca la finalul perioadei de implementare rezultatele vor fi mai mult decat vizibile si vor fi resimtite atat in ceea ce priveste perfectionarea activitatii interne, cat si referitor la imbunatatirea relatiei dintre Consiliul Judetean, pe de o parte si cetatenii, organizatiile si entitatile cu care acesta interactioneaza zi de zi, pe de alta parte” a declarat Alin Tise, presedintele Consiliului Judetean Cluj.
Finantat din Fondul Social European, in cadrul Programului Operational Capacitate Administrativa 2014 – 2020, proiectul are o valoare totala de 624.995,52 de lei, din care 85% reprezinta finantarea nerambursabila din Fondul Social European, in cuantum de 531.246,19 de lei, 13% este finantarea nerambursabila din bugetul national, in suma de 81.249,41 de lei, iar cofinantarea eligibila de la Consiliul Judetean Cluj este de 12.499,92 de lei, reprezentand 2 % din valoarea totala.
Urmare a implementarii proiectului, alaturi de optimizarea proceselor din cadrul forului administrativ judetean, de castigat vor avea, in primul rand, cetatenii care beneficiaza de serviciile oferite de catre institutie, entitatile subordonate Consiliului Judetean dar si celelalte institutii si organizatii cu care institutia administrativa judeteana intra in contact in vederea solutionarii diverselor probleme.
Conferinta ce a avut loc la sediul forului administrativ judetean si la care au fost invitati sa participe si reprezentanti ai unitatilor administrativ-teritoriale din judetul Cluj a fost un bun prilej pentru a asigura toti primarii de intregul sprijin si deplina sustinere a forului administrativ judetean in procesul de accesare a fondurilor europene pentru imbunatatirea activitatii institutionale si a serviciilor oferite cetatenilor.
Reamintim faptul ca proiectul ,,Calitate, Competenta, Performanta in Consiliul Judetean Cluj”, este unul din cele sapte proiecte in valoare totala de 143.274.500 euro aflate in implementare in momentul de fata la nivelul forul administrativ judetean, din care suma nerambursabila provenita de la Uniunea Europeana este de 125.693.500 euro.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

UVT - apreciată afară, penalizată în țară

Articolul următor

Majoritarii de la MedLife au vândut într-o singură şedinţă acţiuni de 13,2 mil. lei

Citește si:
Citeste mai mult

Se redeschide Bazinul Grigorescu din Cluj

Bazinul Olimpic Grigorescu (BOG) din Cluj-Napoca va fi din nou funcțional din această săptămână, conform reprezentanților municipalității.  Primăria…
Citeste mai mult

Digital@Sângeorgiu de Mureș  

Viziunea și strategia primarului Sófalvi Sándor Szabolcs în modernizarea comunei   Executivul comunei Sângeorgiu de Mureș continuă să…
Citeste mai mult

Leroy Merlin, în loc de IAIFO

Lanțul de bricolaj Leroy Merlin este interesat să își ridice primul magazin din județul Sălaj pe locul în…
Total
0
Share