Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

2000 de locuri de muncă în străinătate pe platforma BestJobs

Cei aflați în căutarea unui job sau dornici să facă o schimbare pot alege acum din oferta de locuri de muncă din străinătate. Pe platforma BestJobs sunt în acest moment în jur de 2.000 de anunțuri de joburi în Europa pentru diverse domenii de activitate.
Cele mai multe oferte sunt în Ungaria (280 anunțuri), Polonia (275 anunțuri), Germania (265 anunțuri), Franța (218 anunțuri) și Anglia (141 anunțuri).
În ceea ce privește domeniile de activitate cele mai multe oferte sunt pentru office jobs, urmate de ofertele din IT și din domeniul medical.

În Ungaria se caută în special personal pentru office jobs (serviciu clienti, resurse umane, marketing, administrativ, financiar – 58 anunțuri), șoferi și mecanici auto (49 anunțuri), persoane cu experiență în vânzări (39 anunțuri). Cele mai multe oferte din Polonia sunt pentru activități de birou (121 anunțuri), vânzări (46 anunțuri) și programatori (43 anunțuri). În Germania se caută muncitori în construcții (85 anunțuri), medici (58 anunțuri) și programatori (34 anunțuri). Personalul medical este în topul căutărilor și în Franta (52 anunțuri), urmat de personalul pentru office jobs (44 anunțuri) și cel în vânzări (35 anunțuri). Oferta din Anglia se adresează în special domeniului medical (34 anunțuri), programatorilor (27 anunțuri) și celor interesați de office jobs (19 oferte).

Celelalte țări vin cu oferte pentru personalul cu experiență în HoReCa (majoritare în Serbia și Cipru), pentru programatori (Belgia și Cehia) și pentru office jobs (Irlanda și Bulgaria). Țările nordice caută în special medici și șoferi, în sudul Europei se caută personal pentru office jobs, iar țările din centrul Europei au oferte pentru programatori, șoferi și pentru personal medical.
În fiecare din aceste țări există oferte pentru activități diverse: servicii de curățenie/menajere, îngrijire persoane la domiciliu, baby sitting, muncitori în producție,  grădinari sau lucrători în ferme, cusătoare, profesori.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

România avea, anul trecut, 763 de km de autostrăzi și 30.125 km de drumuri pietruite şi de pământ

Articolul următor

Forța de muncă”, nod gordian” al economiei românești

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share