Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Comelf caută 140 de oameni pentru fabrica de echipamente industriale din Bistriţa

Producătorul de echipamente in­dustriale Comelf Bistriţa (simbol bursier CMF), parte a grupului Uzinsider, are disponibile în prezent peste 140 de locuri de muncă, cele mai multe fiind pentru lăcătuşi confecţii metalice (30), sudori (30), operatori maşini CNC (20), muncitori necalificaţi (20), vopsitori industriali (15), dar şi pentru strun­gari, stivuitorişti sau controlori calitate, con­form AJOFM (Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă) Bistriţa-Nă­săud, potrivit zf.ro.
Compania a finalizat anul 2017 cu o cifră de afaceri de peste 175 mil. lei (aproximativ 38 mil. euro), un profit net de 3,3 mil. lei (726.000 de euro) şi un număr mediu de 1.024 de angajaţi, potrivit raportului consi­liului de administraţie al Comelf pentru exerciţiul financiar 2017. Compania a avut în 2016 o cifră de afaceri de peste 180 mil. lei (40 mil. euro), un profit net de peste 4 mil. lei (895.000 de euro) şi un număr mediu de 1.125 de angajaţi, potrivit site-ului Ministerului Finanţelor.
Comelf are ca obiect de activitate fabricarea de echipamente pentru centrale energetice şi pentru protecţia mediului, structuri metalice în domeniul energiei regenerabile, maşini şi utilaje terasiere sau subansambluri ale aces­tora, echipamente pentru utilaje de ridicat şi de transport, inclusiv componente ale aces­tora. Comelf şi-a bugetat pentru acest an investiţii de 3,5 mil. lei (750.000 de euro) destinate creşterii capacităţii de producţie pentru anumite operaţii, reorganizării fluxului de producţie pentru produse re­petitive şi îmbunătăţirii calităţii produselor.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Gigantul german din industria optică ZEISS a preluat afacerile din Timișoara ale companiei Guardus

Articolul următor

ADR Centru: Alte 17 firme, contracte de finantare nerambursabila de peste 80 milioane lei

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share