Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Gigantul german din industria optică ZEISS a preluat afacerile din Timișoara ale companiei Guardus

Grupul german ZEISS, printre cei mai mari jucători din industria opticii și optoelectronicii, a preluat furnizorul de soluții software pentru managementul producției Guardus, inclusiv subsidiara din România, scrie profit.ro.
Guardus, cu sediul la Ulm, în Germania, va fi integrată în divizia de metrologie industrială (IMT) a grupului fondat de Carl Zeiss. Procesul vizează operațiunile Guardus din Ulm și Timișoara, unde compania și-a deschis subsidiară în 2005. Guardus are aproximativ 60 de angajați în Germania și România, aceștia urmând să fie transferați la ZEISS.
Guardus furnizează soluții software MES pentru managementul producției în industriile auto, aerospațială și medicală. Compania are peste 150 de clienți corporate în 22 de țări.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Dupa rezultate remarcabile inregistrate de Banca Transilvania, Horia Ciorcila a primit al cincilea mandat pentru functia de presedinte al CA

Articolul următor

Comelf caută 140 de oameni pentru fabrica de echipamente industriale din Bistriţa

Citește și:
Citeste mai mult

Ce este Business Intelligence?

Business Intelligence (BI) este procesul prin care o organizație folosește strategii și tehnologii pentru a transforma datele în…
Zi de Zi știri ecoomice:
Total
0
Share