Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Dupa rezultate remarcabile inregistrate de Banca Transilvania, Horia Ciorcila a primit al cincilea mandat pentru functia de presedinte al CA

Actionarii Bancii Transilvania au ales Consiliul de Administratie pentru urmatorii patru ani, in cadrul Adunarii Generale a Actionarilor care a avut loc in 25 aprilie, in Cluj-Napoca.
Horia Ciorcila, fondator BT si Presedinte al Consiliului de Administratie din anul 2002, a primit al cincilea mandat consecutiv pentru aceasta functie. De asemenea, cei sase membri CA au obtinut un nou mandat din partea actionarilor.
„Multumesc actionarilor pentru incredere, sunt cat se poate de onorat. Sunt increzator in planurile ambitioase de consolidare a bancii si a Grupului Financiar Banca Transilvania. Continuam impreuna povestea de succes BT.” – declara Horia Ciorcila.
Componenta Consiliului de Administratie al bancii este urmatoarea: Horia Ciorcila – Presedinte si membrii Ivo Gueorguiev (Marea Britanie), Thomas Grasse (Germania), Doru Lionachescu, Costel Ceocea, Vasile Puscas si Mirela Bordea.
In perioada 2014–2018, sub coordonarea Consiliului de Administratie, banca a marcat o serie de rezultate remarcabile, cum ar fi:
– Cota de piata BT a crescut cu 4%, Banca Transilvania ajungand in anul 2016 pe locul 2 in topul bancilor din Romania.
– BT a devenit una dintre cele mai mari 100 de banci din Europa.
– S-au inregistrat cele mai mari randamente ale capitalurilor bancii.
– Banca Transilvania a marcat doua dintre cele mai mari achizitii din tara: Volksbank Romania si Bancpost.
– BT, cotat cel mai valoros brand bancar din Romania (Brand Finance Romania 2017) si singurul brand romanesc din topul celor mai valoroase branduri bancare din lume, Brand Finance Banking 500 (2018).

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Proiectele de infrastructură devin mai puțin costisitoare: Novitas 3D City - Orașul tău digital

Articolul următor

Gigantul german din industria optică ZEISS a preluat afacerile din Timișoara ale companiei Guardus

Citește și:
Zi de Zi știri ecoomice:
Total
0
Share