Cluj IT&C Ultimele stiri

Talent management pentru generațiile digitale oferit de NTT DATA Romania prin implementarea soluției best-in-class SAP Success Factors la clienți de top

NTT DATA Romania, Global IT Innovator și SAP Global Partner, este prima companie de IT care, într-o piață prin excelență milenială, a lansat încă de acum 5 ani, în România, una dintre cele mai mari inovații în domeniul resurselor umane: SAP Success Factors, recunoscută ca fiind cea mai bună soluție SaaS HCM la nivel mondial (conform Magic Quadrant Gartner 2013-2017).
“Ca și firmă de IT, provocarea generațiilor digitale ne-a impactat întâi pe noi, în 2013, când ne-am hotărât să implementăm o soluție, la acel moment, revoluționară: SAP Success Factors. Aceasta s-a dovedit, an de an, a fi cea mai bună metodă de a gestiona o creștere exponențială a numărului de angajați din NTT DATA Romania, în 7 sedii din 2 țări, cu nevoia tot mai acută de a acomoda o diversitate din ce în ce mai mare, atât culturală cât și generațională. Mai mult, piața forței de muncă înalt calificate este un câmp de luptă și Success Factors ne-a oferit un avantaj competitiv considerabil prin flexibilitatea, scalabilitatea și diversitatea modulelor sale.
În 2013, când am început să implementăm Success Factors în România, eram primii din Europa de Est, și astfel ne-am asumat riscul aferent datorită încrederii pe care o avem în soluția
SAP Success Factors. De atunci s-a consolidat în mod evident și know-how-ul nostru în privința soluției, astfel încât clienții noștri să se bucure de nivelul de profesionalism la care ținteam.
Anul 2017 a fost cel în care am preluat leadershipul în implementarea ultimelor generații de soluții SAP și am reușit să câștigăm proiecte cu clienți de calibru din domeniul petrolier și al asigurărilor, fiind unele dintre cele mai extinse companii pe plan local, cu peste 1000 de angajați și procese de înaltă complexitate.
Piața locală reprezintă o prioritate pentru noi și ne concentrăm pe dezvoltarea echipei, al cărei număr s-a cvadruplat în ultimii doi ani, prin atragerea de experți de top și prin asigurarea unor condiții de muncă care au determinat menținerea ratei de rotație sub 5%”, a declarat Maria Metz, Deputy CEO, NTT DATA Romania.
Despre NTT DATA Romania
Milioane de utilizatori folosesc zilnic soluțiile NTT DATA, optimizând business-uri din întreaga lume, având peste 110,000 angajați la nivel global. Compania generează peste 12 miliarde de euro anual, acoperind toată gama de servicii software și R&D, oferind valoare adaugată.
Filosofia NTT DATA are în centrul său clientul, viziunea și echipa, deservind astfel o gamă largă de industrii: Automotive, Finance & Banking, Manufacturing și multe altele. Inovația și îmbunătățirea continuă sunt baza viziunii și strategiei NTT DATA, fapt ce duce la o permanentă extindere a portofoliului și se reflectă cel mai bine în centrul R&D inaugurat recent la Cluj.
Nu în ultimul rând, ceea ce dă fermitate performanței este echipa.
1,600 specialiști cu peste 18 ani experiență în consultanță și dezvoltare de sisteme formează echipa NTT DATA Romania. Zeci de micro-echipe care lucrează cu zeci de tehnologii, sute de proiecte pentru sute de clienți și mii de idei valorând milioane. Activi în Europa și SUA, portofoliul companiei include Business Process Management dar și o gamă variată de soluții: dezvoltări custom, AEM, AMS, Embedded, IOT, 3D sensing, robotics, AI și altele.
SAP Gold Partener și leader local, NTT DATA Romania este pionieră în implementarea Success Factors și SAP HANA, iar soluția proprie, Clarvision ERP, susține de peste 15 ani, 180 clienți în procese de Producție, Operațiuni, HR și WareHousing, coduri de bare, BI, Web-Orders, mobile, servicii digitale, interfațări și cloud.

Related posts

Contractul pentru un nou lot al Autostrăzii de Centură București, semnat de CNAIR

Stefana Muresan

Schimbări importante în E.ON la nivel european

Ligia Voro

FOTO Cum arată șantierul unde se construiește terminalul viitorului Aeroport din Brașov

Ion Surdu

Cinci județe din Ardeal în top 10 al sosirilor și înnoptărilor turistice în România

Traian Dan

Investițiile Teritoriale Integrate. Experiența din Delta Dunării pentru viitoarele proiecte din Transilvania

Ion Surdu

Locul 38 în Top 100 Antreprenori. Recunoaștere importantă pentru Mircea Oltean, directorul general IRUM SA Reghin

redactia

World premiere: Globalworth inaugurates the biggest kinetic floor in an office building worldwide

Ionut Oprea

Apel către bănci, din Maramureș: faceți culoare separate la ghișee!

Nora Dumitrescu

Călin Biriş: de la buget la vânzări online

A. I.

Tot ce trebuie să știi despre iCEE.fest 2018, festivalul de digital & online care a transformat Bucureștiul, pentru două zile, în capitala europeană a Internetului

redactia

Câştigurile E.ON afectate de dificultăţile din Marea Britanie

A. I.

Platforma Scarabeo 9 începe forajul în perimetrul Trident din Marea Neagră

Papuc Irina

O distilărie din Sfântu Gheorghe a obținut şase medalii de campion, la un concurs internaţional

redactia

Fermierii campioni la porumb din județul Timiș

redactia

Producătorul de componente auto Preh, investiții de 25 mil. euro în fabrica din Ghimbav

Stefana Muresan

Noi destinații de vacanță de pe Aeroportul Internațional Timișoara

redactia

Platformă comercială online destinată producătorilor locali de alimente naturale

Traian Dan

Pall-Ex și-a inaugurat cel mai nou hub în Sibiu, în cadrul Network Industrial Park, dezvoltat de Zacaria

Stefana Muresan

Producătorul orădean de volane pentru Porsche a angajat muncitori din Sri Lanka

Traian Dan

Metalica Oradea a donat 100 de produse grupurilor vulnerabile din Oradea

Traian Dan

Urban Brewery, berea artizanală fabricată de doi antreprenori sibieni

Stefana Muresan

[Enjoy Transylvania!] Borgo Pass, locul unde Stoker l-a plasat pe Dracula

Transilvania Business

Hidroelectrica, Romgaz şi Transgaz, în top zece cele mai profitabile companii

Stefana Muresan

Va pierde Timişoara titlul de Capitală Europeană 2021?

Ligia Voro

Leave a Comment