Cluj IT&C Ultimele stiri

Talent management pentru generațiile digitale oferit de NTT DATA Romania prin implementarea soluției best-in-class SAP Success Factors la clienți de top

NTT DATA Romania, Global IT Innovator și SAP Global Partner, este prima companie de IT care, într-o piață prin excelență milenială, a lansat încă de acum 5 ani, în România, una dintre cele mai mari inovații în domeniul resurselor umane: SAP Success Factors, recunoscută ca fiind cea mai bună soluție SaaS HCM la nivel mondial (conform Magic Quadrant Gartner 2013-2017).
“Ca și firmă de IT, provocarea generațiilor digitale ne-a impactat întâi pe noi, în 2013, când ne-am hotărât să implementăm o soluție, la acel moment, revoluționară: SAP Success Factors. Aceasta s-a dovedit, an de an, a fi cea mai bună metodă de a gestiona o creștere exponențială a numărului de angajați din NTT DATA Romania, în 7 sedii din 2 țări, cu nevoia tot mai acută de a acomoda o diversitate din ce în ce mai mare, atât culturală cât și generațională. Mai mult, piața forței de muncă înalt calificate este un câmp de luptă și Success Factors ne-a oferit un avantaj competitiv considerabil prin flexibilitatea, scalabilitatea și diversitatea modulelor sale.
În 2013, când am început să implementăm Success Factors în România, eram primii din Europa de Est, și astfel ne-am asumat riscul aferent datorită încrederii pe care o avem în soluția
SAP Success Factors. De atunci s-a consolidat în mod evident și know-how-ul nostru în privința soluției, astfel încât clienții noștri să se bucure de nivelul de profesionalism la care ținteam.
Anul 2017 a fost cel în care am preluat leadershipul în implementarea ultimelor generații de soluții SAP și am reușit să câștigăm proiecte cu clienți de calibru din domeniul petrolier și al asigurărilor, fiind unele dintre cele mai extinse companii pe plan local, cu peste 1000 de angajați și procese de înaltă complexitate.
Piața locală reprezintă o prioritate pentru noi și ne concentrăm pe dezvoltarea echipei, al cărei număr s-a cvadruplat în ultimii doi ani, prin atragerea de experți de top și prin asigurarea unor condiții de muncă care au determinat menținerea ratei de rotație sub 5%”, a declarat Maria Metz, Deputy CEO, NTT DATA Romania.
Despre NTT DATA Romania
Milioane de utilizatori folosesc zilnic soluțiile NTT DATA, optimizând business-uri din întreaga lume, având peste 110,000 angajați la nivel global. Compania generează peste 12 miliarde de euro anual, acoperind toată gama de servicii software și R&D, oferind valoare adaugată.
Filosofia NTT DATA are în centrul său clientul, viziunea și echipa, deservind astfel o gamă largă de industrii: Automotive, Finance & Banking, Manufacturing și multe altele. Inovația și îmbunătățirea continuă sunt baza viziunii și strategiei NTT DATA, fapt ce duce la o permanentă extindere a portofoliului și se reflectă cel mai bine în centrul R&D inaugurat recent la Cluj.
Nu în ultimul rând, ceea ce dă fermitate performanței este echipa.
1,600 specialiști cu peste 18 ani experiență în consultanță și dezvoltare de sisteme formează echipa NTT DATA Romania. Zeci de micro-echipe care lucrează cu zeci de tehnologii, sute de proiecte pentru sute de clienți și mii de idei valorând milioane. Activi în Europa și SUA, portofoliul companiei include Business Process Management dar și o gamă variată de soluții: dezvoltări custom, AEM, AMS, Embedded, IOT, 3D sensing, robotics, AI și altele.
SAP Gold Partener și leader local, NTT DATA Romania este pionieră în implementarea Success Factors și SAP HANA, iar soluția proprie, Clarvision ERP, susține de peste 15 ani, 180 clienți în procese de Producție, Operațiuni, HR și WareHousing, coduri de bare, BI, Web-Orders, mobile, servicii digitale, interfațări și cloud.

Related posts

Nou constructor de drumuri la Cluj, după despărțirea de Kiat

Nora Dumitrescu

Cele mai performante companii din Bistrița-Năsăud, recompensate în cadrul Galei festive Topul Firmelor 2017

Stefana Muresan

Gral Medical a deschis secţia de imagistică medicală din Spitalul OncoFort Piteşti, investiţie de 5 mil. euro

redactia

Aktor, mobilizare pe cel mai lung lot al Autostrăzii Sebeş-Turda

Stefana Muresan

Ocolitoarea Zalăului, funcțională din 2022

Nora Dumitrescu

La doi ani de la incendiu, fațada Palatul Greco-catolic din Oradea va fi gata

Traian Dan

SATI 2.0 si SATI DMP – Industria online din Romania trece la nivelul urmator

Stefana Muresan

Biofarm are de recuperat aproape 200 de mii de lei de la Relad

Ligia Voro

Chatbotul Ioana îi ajută pe angajaţii Groupama cu informaţii și suport IT

Traian Dan

GTS Telecom aniversează 25 de ani de activitate în România și continuă să-și dezvolte portofoliul

Stefana Muresan

Americanii de la Yardi tind spre 1.000 de angajaţi în Cluj-Napoca

Stefana Muresan

Emerson are disponibile 200 de locuri de muncă în campusul de la Cluj

Stefana Muresan

KARPATIA HORSE SHOW 2018: Un summum al eleganței ecvestre pe Domeniul Cantacuzino de la Florești!

redactia

NTT DATA Romania a atins, în S1, o cifră de afaceri de 40,35 mil. de euro

Ligia Voro

Fermierii campioni la porumb din Moldova

redactia

Vinurile românești pe piețele cehă și slovacă, Jidvei a făcut parte din delegație

Ligia Voro

Centura Dejului, scoasă la licitaţie. Contract de 22 milioane de euro

redactia

Acţionarii AAGES – 5,49 milioane lei din vânzarea a 15% din companie

Stefana Muresan

Top 10 afaceri locale ce estimează creșteri ale vânzărilor în perioada post-izolare

Traian Dan

Premiile ROFMA pentru Industria de Workplace și Facility Management din România

Ligia Voro

Primăria Oradea restaurează statuia lui Emanuil Gojdu

Stefana Muresan

Dan Niculae, Director General Transilvania Broker: Țintim o cotă de piață de minim 10% în următorii doi ani

Stefana Muresan

Bistriţa-Năsăud: Investiţie de 14,5 mil. euro pentru modernizarea a peste 40 km de drumuri judeţene

Stefana Muresan

Localitatea Borșa din Maramureș ar putea fi atestată stațiune turistică de interes național

Stefana Muresan

Leave a Comment