Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Hotelul de cinci stele Platinia, inaugurat oficial in urma unei investitii de peste 19 mil. euro

Hotelul de cinci stele Platinia, parte a proiectului imobiliar cu functiuni mixte Platinia Shopping Center & Hotel, dezvoltat de omul de afa­ceri Vasile Puscas pe terenul fostei fabrici de bere Ursus din Cluj-Napoca, a fost inaugurat oficial in urma unei investitii de peste 19 mil. euro.
Hotelul Platinia de 5 stele este parte a primului proiect imobiliar cu funcțiuni mixte din Cluj-Napoca: Platinia Shopping Center & Hotel.
Hotelul Platinia este un hotel full service, punând la dispoziţia oaspeţilor un total de 121 de apartamente. Oaspeţii hotelului pot opta între 5 tipuri de apartamente, realizate după un design contemporan, cu discrete note industriale, care combină într-o manieră aparte materialele de calitate şi finisajele preţioase cu frumuseţea brută a betonului aparent. Suprafeţele de cazare sunt extrem de generoase, pornind de la 55 mp şi ajungând până la 320 mp pentru Penthouse-ul de la ultimul nivel.
Penthouse-ul de la etajul 11 al hotelului este astfel conceput încât să ofere o experienţă spectaculoasă a luxului. Penthouse-ul este dotat cu terasă panoramică, 2 dormitoare generoase, 3 băi cu steam shower, jacuzzi, cadă, duş, zonă de birou, living spaţios şi are o înălţime a plafonului de 3,7 m.
Toate apartamentele din Hotelul Platinia beneficiază de dotări şi facilităţi luxury. Accentul s-a pus pe fiecare spaţiu, tocmai pentru a se asigura un confort sporit tuturor celor care urmează să se cazeze. Dormitorul fiecărui apartament este dotat cu saltele Serta, topper de spumă cu memorie, 6 perne de diferite densităţi, perne antialergice. Totodată, spaţiile de cazare dispun de balcon sau terasă proprie, foarte apreciate de oaspeţii fumători, dar şi de cei nefumători.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Veniturile Medicover și Synevo din România au crescut cu 19,1% în primul trimestru

Articolul următor

Asocierea Spedition UMB - Tehnostrade - Artera Proiect va construi Lotul 3 al Autostrăzii de Centură Bucureşti, în valoare de 882 mil. lei

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share