Eveniment

Poneii reiau spectacolul ecvestru la Karpatia Pony Show 2018, ediția a II-a

Cea de-a două ediție a Karpatia Pony Show revine chiar de Ziua Internațională a Copilului, într-un nou format extins pe o perioadă de trei zile. Desfășurat în perioada 1-3 iunie, pe Domeniul Cantacuzino din Floreşti, Prahova evenimentul se adresează tuturor iubitorilor de natură și frumos, precum și pasionaților de cai și familiilor cu copii, ce vor avea ocazia să asiste la competiţii inedite, jocuri și prezentări cu ponei şi cai sau se vor putea bucura de numeroasele activităţi în aer liber.
Ediția 2018 vine cu noutăți incitante: organizatorii extind spațiul de prezentări și concursuri cu o arenă suplimentară, organizează o zonă de expoziție cu vânzare de cai și ponei, iar pentru iubitorii de animale, evenimentul ecvestru va fi întregit și de show-uri cu câini.
Programul sportiv al Karpatia Pony Show va cuprinde trei competiții ecvestre cu ponei și cai:
Noutatea absolută a ediției din acest an este Concursul Hipic Internațional “Cupa Națiunilor”. Organizat în mod tradițional la Cross Country Farm, lângă Sighișoara, competiția din România a primit pentru 5 din ultimele 7 ediții distincția “Concursul Anului”, acordată de către Forumul Internațional Universitar AIEC // (Association des Etudiants Cavaliers). Tineri sportivi de top, reprezentând echipele a 12 țări, se vor întrece pe cai din România și vor avea la dispoziție cinci minute înainte de fiecare proba pentru a se acomoda cu caii trași la sorți. Concursul face parte dintr-un circuit care începe în Spania și continuă în Suedia, Marea Britanie și Germania;
Concursul pentru Ponei, unde călăreţii vor participa cu ponei de diferite dimensiuni, rase şi vârste şi vor parcurge probe de dresaj, obstacole, atelaje;
Concursul Naţional de Probă Completă (CCN) pentru călăreţi o stea, novici şi pre-novici, cu spectaculoasă proba de cross-country, ce va funcţiona ca stagiu de pregătire pentru evenimentul internaţional Karpatia Horse Show.
Vor mai avea loc probe de Working Equitation, o disciplină mai puţin cunoscută publicului din România, ce cuprinde demonstraţii de îndemânare și jocuri, atelaje cu ponei şi un spectaculos show de acrobaţii călare, susţinut de sportivii Cross-Country Farm.
Pe Domeniul Cantacuzino va fi amenajată o amplă zonă de activităţi de recreere în aer liber, destinată familiilor cu copii, dar şi adulților. Aici vor fi amenajate spatii de agrement cu ponei şi cai, trăsuri, multiple ateliere creativ-educative pentru copii şi tineri, aventura parc inedit cu plimbări pe biciclete mountain-bike, tiroliană, tras cu arcul, tir cu puşcă airsoft, bungee, teren de volei.
În plus, organizatorii promit cinci modalităţi diferite de a descoperi Domeniul Cantacuzino, un ansamblu arhitectural şi peisagistic ce face parte din patrimoniul cultural românesc, administrat de Fundaţia Cantacuzino Floreşti.
Biletele și abonamentele achiziționate în avans de pe site-ul bilete.ro (https://www.bilete. ro/karpatia-pony-show/karpatia -pony-show-01-03-iun-2018/ ) și de la punctele de vânzare bilete.ro beneficiază de discounturi de până la 75%. Copii sub 14 ani beneficiază de prețuri preferențiale, iar accesul le este permis doar însoțiți de părinți.
Pentru achiziție abonamente sau bilete până în data de 14 Mai:
Prețul unui abonament pentru cele 3 zile de show, 1 – 3 Iunie, este de 25 de lei pentru un adult, 40 de lei pentru un adult + 1 copil, 50 de lei pentru un adult + 2 copii și 55 lei pentru un adult și 3 copii
Prețul unui bilet valabil o singură zi, pentru fiecare dintre zilele: vineri – 1 Iunie, sâmbată – 2 Iunie și duminică – 3 Iunie, este de 20 lei pentru un adult, 30 lei pentru un adult + 1 copil, 40 lei un adult + 2 copii.
În zilele de desfășurare ale evenimentului bilete valabile pentru o singură zi se pot achiziționa de la punctele de acces, de pe Domeniul Cantacuzino – Florești, Prahova, iar prețul este de 30 lei pentru un adult și 20 lei pentru un copil.
Detalii şi imagini de la ediţiile anterioare găsiţi pe http://www.karpatiahorse.ro, pe pagina oficială de Facebook, www.facebook.com/karpatiapony sau Instagram: www.instagram.com/karpatia.pon y.show.
Pentru a intra în atmosfera Karpatia Pony Show, va invităm să urmăriţi filmul de prezentare al evenimentului: https://www.youtube.com/watch? v=fXyUQyiGvyM&t=1s

Related posts

NRCC Economic Outlook 2017

Ionut Oprea

Prima ediție a Săptămânii Geodeziei Românești, la USAMV Cluj-Napoca

Ligia Voro

Adopta o mama!

Stefana Muresan

Join the largest Event Dedicated to the Romanian Business Services Sector, November 18th

Ionut Oprea

Salsa Week Romania

Stefana Muresan

Theodora Golf Club, cel mai mare resort de golf din România, se deschide în Teleac

Ligia Voro

HR Summit Cluj-Napoca: Acolo unde experienţa profesională întâlneşte pasiunea

București, capitala europeană a frumuseții și a modei pentru 3 zile!

Ligia Voro

ACCELERATE. Sales Conference

Transilvania Business

Angajații români preferă cardurile de masă în locul tichetelor pe hârtie

A. I.

Companii de renume internațional vin să accentueze importanța leadershipului feminin la The Woman

Stefana Muresan

Ulysse Nardin, official sponsor of the 2018 Monaco Yacht Show

Ionut Oprea

Zilele OncoHelp – eveniment științific adresat specialiștilor în oncologie medicală

Nicolae Pop

Conferința PRIA Aviation va avea loc la Aeroportul Tuzla în 13 iulie 2018 în deschiderea prestigiosului Show aviatic AEROMANIA

Stefana Muresan

CT | SALSA WEEK & KIZOMBA 2016

Mihaela ION – Avocat Asociat, Popovici Nițu Stoica și Asociații, participă la Conferința PRIA Competition Cluj-Napoca 2018

redactia

Workshop Elevator pitch

Transilvania Business

Clujul, încă un pas spre Capitala Europeană a Inovării

Nora Dumitrescu

ROFMA organizează prima ediție a Romanian Workplace Management Forum

Stefana Muresan

Belgian Week 2018: networking & new projects

Ionut Oprea

Elite transilvane la ”Celebrate Cluj Party & Networking”

A. I.

„The Future of Marketing” la Cluj-Napoca

Ionut Oprea

ARIR anunță primul Forum dedicat relațiilor cu investitorii și analiștii în 23 mai 2019

Stefana Muresan

Supply Chain & Logistics Forum: cum arată sectorul industrial și logistic în 2017 și cum se adaptează managerii noilor cerințe?

Stefana Muresan

Leave a Comment