Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Elite Business Club Cluj 09 Mai 2018, Hotel Beyfin

Cea mai mare companie dedicată antreprenoriatului feminin din România, revine la Cluj!
Antreprenori, manageri și reprezentanți ai întreprinderilor mici si mijlocii, freelanceri, consultanți, consilieri, coachi, autori și speakeri, specialiști în afaceri
și oameni de business care au ca target antreprenorii. Cu toții sunt invitați în 09 Mai 2018, de la ora 10.00, de Elite Business Women, la Hotel Beyfin, Pta Avram Iancu nr.3
Veți avea șansa să vă prezinți afacerea sau compania, la a 4-a A întâlnire de business networking și antreprenoriat, marca Elite Business Club din CLUJ, iar gazdele promit frumoase surprize pentru antreprenoare și antreprenori, domni și doamne. O singură cerință: Să nu uiți cărțile de vizită!
”Creat sub forma de paneluri de discuții și networking organizat, fiecare participant se poate prezenta și poate participa activ la acest eveniment, unde
veți putea întâlni potențiali clienți și parteneri de business, să identificați cele mai bune practici din industria dumneavoastră și industrii adiacente, să învățați din experiența mentorilor de business, Speakeri, oameni de afaceri, antreprenori. Puteți
afla de oportunități și trenduri care nu sunt publicate nicăieri și vă puteți lărgi orizontul, deschizând noi porți către posibilități”, spun gazdele evenimentului.
Înscrierea la eveniment și plata, se fac online. Detalii, la: elitewomen.org/elite-business-club/ sau prin email, la contact@elitewomen.org.
Elite Business Women a pornit, iniţial, ca un mic grup de femei care discutau în mediul online despre importanţa antreprenoriatului feminin în societatea modernă, iar în câţiva ani această idee, s-a transformat în cea mai mare companie de educaţie antreprenorială feminină din România, depăşind 8.000 de membre şi graniţele ţării.
Întreaga strategie a fost foarte bine pusă la punct de antreprenoarea Bianca Tudor, care la doar 22 de ani şi-a descoperit aptitudinile manageriale în proiecte internaţionale şi a dorit să dea o voce puternică, încredere şi curaj şi altor femei care au abilităţi antreprenoriale şi vor să pătrundă în lumea afacerilor.
La ora actuală, ELITE Business Women organizează conferinţe şi cursuri de training în domeniul antreprenoriatului, în ţară şi în străinătate, iar de 1 an compania ajută alte firme conduse de românce să îşi extindă afacerea în Europa, prin evenimente de networking organizate în Portugalia, Belgia, Italia şi Marea Britanie.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Oferta turistică a județului Cluj, promovată pentru prima dată în perla Emiratelor Arabe Unite

Articolul următor

Primele 11 autobuze electrice ajung la Cluj, finanțare din fonduri elveţiene

Citește și:
Zi de Zi știri ecoomice:
Total
0
Share