Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Oferta turistică a județului Cluj, promovată pentru prima dată în perla Emiratelor Arabe Unite

S-a încheiat cu succes cea de-a 25-a ediție a manifestării expoziționale de turism „Arabian Travel Market” de la Dubai, cel mai mare eveniment anual adresat profesioniștilor și dedicat industriei turismului din Orientul Mijlociu.
Centrul Naţional de Informare şi Promovare Turistică Cluj, serviciu de specialitate din cadrul Consiliului Județean Cluj, a promovat la acest eveniment patrimoniul material și imaterial al județului Cluj, precum și întreaga paletă de servicii turistice clujene, activitate desfășurată alături de peste 2.800 de expozanți și profesioniști din domeniu, din cadrul diverselor sectoare turistice, precum cel de destinații, tehnologiei de călătorii, companiilor aeriene, hotelier și de croaziere, cultural, culinar, business sau halal.
Pe parcursul celor 4 zile destinate întâlnirilor și discuțiilor între companii de profil, reprezentanții C.N.I.P.T. Cluj au promovat intens destinația Cluj, oferind informaţii de interes privind obiectivele, zonele și evenimentele de interes turistic, precum și oportunităţile de practicare a diverselor forme de turism în județul Cluj. Având în vedere preferințele exprimate de profesioniștii interesați de patrimoniul turistic al Clujului și intenția declarată a acestora de a contacta furnizori de servicii și produse turistice, responsabilii de turism clujeni le-au pus la dispoziție detalii privitoare la facilități și profilul activităților turistice desfășurate pe raza județului Cluj, de interes major pentru specialiști în vederea includerii referințelor în elaborarea prezentărilor de destinații sau în componența pachetelor turistice.
Reamintim faptul că acest eveniment s-a desfășurat la Centrul Internațional Expozițional și de Convenții din Dubai (Dubai International Exhibition and Convention Centre), situat pe artera principală de zgârie-nori Sheikh Zayed Road. Târgul din Emirate a oferit oportunități unice de prezentare a destinațiilor mondiale și a celor mai în vogă servicii și produse turistice pentru profesioniștii din industrie, astfel încât ca aceștia să câștige noi perspective asupra viitorului industriei de călătorii.
Foto: Facebook/Consiliul Judetean Cluj

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Mai multe clase pentru învățământul dual la Sibiu. ”Clasa Continental”, la Colegiul Tehnic ”Independența”

Articolul următor

Elite Business Club Cluj 09 Mai 2018, Hotel Beyfin

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Citeste mai mult

Romgaz repornește forajele la Caragele

Într-un comunicat al Ministerului Energiei se anunță faptul că Romgaz repornește forajele la Caragele. Investiția va depăşi 1…
Citeste mai mult

Vine Iarmarocul la Cluj

Peste 50 de meșteșugari, artiști, creatori locali, din toată România, a căror metodă de producție este complet sustenabilă,…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share