Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

CJ Cluj a publicat in SEAP anuntul de participare pentru atribuirea lucrarilor de modernizare a DJ 109 – Drumul Bistritei

Consiliul Judetean Cluj a publicat in Sistemul Electronic de Achizitii Publice (S.E.A.P) anuntul de participare nr. 184715 in vederea atribuirii contractului de lucrari de constructii pentru executia obiectivului de investitii ,,Imbunatatirea infrastructurii rutiere de importanta regionala – Traseu Regional Transilvania Nord, Drumul Bistritei, prin modernizarea si reabilitarea DJ 109 (intersectie DN1C – limita jud. Salaj) de la Km 0+000 la Km 31+976. Astfel, forul administrativ judetean indeamna toate societatile interesate de modernizarea acestui sector de drum sa isi depuna ofertele pana cel tarziu la data de 11 iunie 2018.
,,Dat fiind faptul ca vorbim despre cel mai mare proiect de reabilitare a unui traseu de drumuri judetene, cu fonduri europene, gestionat de catre Consiliul Judetean, ne dorim ca toate procedurile sa se deruleze in cel mai transparent si eficient mod cu putinta.”, a declarat presedintele Consiliului Judetean Cluj, Alin Tise.
Avand in vedere sectorul in lungime de aproximativ 32 de kilometri al drumului judetean 109 care porneste din DN1C si ajunge pana la limita cu judetul Salaj, sector ce asigura o conectivitate indirecta la reteaua TEN-T si la municipiul Cluj-Napoca si tinand cont de complexitatea lucrarilor de modernizare si reabilitare, Consiliul Judetean a impartit lucrarile de executie pe doua loturi, respectiv: Lotul 1 – DJ 109 Rascruci – Borsa – Vultureni (km 0+000 – 20+786) si Lotul 2 – DJ109 Aschileu – limita judetului Salaj (km 20+786 – 31+976).
Obiectivul general al proiectului il reprezinta cresterea gradului de accesibilitate a zonelor rurale si urbane situate in proximitatea retelei TEN-T prin modernizarea drumurilor judetene. Scopul principal al lucrarilor il constituie imbunatatirea infrastructurii rutiere de importanta regionala, respectiv a mobilitatii populatiei, bunurilor si serviciilor din judetul Cluj, dezvoltarea economica continua a judetului, precum si cresterea sistematica a nevoilor de transport in raport cu exigentele populatiei in ceea ce priveste confortul, siguranta circulatiei si protejarea mediului, au determinat preocupari sustinute pentru demararea modernizarii drumurilor judetene.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Investiţie de 3,6 mil. euro pentru realizarea unui incubator de afaceri destinat industriei creative la Oradea

Articolul următor

Clujul devine locul ideal pentru întâlnirea dezvoltatorilor de software și aplicații în cadrul PRIA IT&C and Intellectual Property Conference în 15 mai 2018

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share