Cluj Eveniment Lideri si afaceri

Clujul devine locul ideal pentru întâlnirea dezvoltatorilor de software și aplicații în cadrul PRIA IT&C and Intellectual Property Conference în 15 mai 2018

Clujul devine locul ideal pentru întâlnirea dezvoltatorilor de software și aplicații în cadrul PRIA IT&C and Intellectual Property Conference în 15 mai 2018
PRIAevents, organizează conferința PRIA IT&C and Intellectual Property Cluj-Napoca – eveniment complex, dedicat proprietății intelectuale pentru sectorul IT&C, în 15 mai, începand cu ora 9,30 la Grand Hotel Napoca, sala Viena, în Cluj-Napoca.
Clujul devine în 15 maie locul ideal pentru a discuta despre inovație și investitii in IT, proprietate intelectuală pentru software, copyright, licențe, drepturi de autor, protecția programelor pe calculator și programe open source, dar și cloud computing.
Conferinta PRIA IT&C Intellectual Property Cluj-Napoca beneficiaza de prezenta celor mai buni lectori si este sprijinita de comunitatea de business din Cluj și de mass media.
PRIA IT&C Intellectual Property se desfășoară sub egida ORDA si OSIM, si are partener principal pe Microsoft.
Peste 150 de specialiști, manageri, lideri si reprezentanți ai companiilor IT își dau întâlnire la conferința PRIA IT&C and Intellectual Property Timișoara, care va fi unul dintre cele mai mari evenimente de inovație, tehnologie digitala si protecție IT&C din regiune. Astfel va deveni cadrul ideal pentru a împărtăși cele mai noi tendințe din domeniu si de a dezbate cele mai captivante teme din zona IT&C.
La conferința PRIA IT&C and Intellectual Property Iași, lectori invitați sunt:  Emil BOC – Primarul Municipiului Cluj-Napoca; Nicoleta NUȚU  ‎ Partner Development Manager pentru ISV, Microsoft Romania ; Răzvan CÂȘMOIU – Director, Direcția Expertize, Constatări, Economic și Organizare, ORDA; Voicu OPREAN – CEO, ARIES Transilvania;  Daniel METZ– CEO, NTT Data Romania; Andrei ROTH – Managing Director, Recognos; Stelian BRAD – Președinte, Cluj IT Cluster; Daniel HOMORODEAN – CEO, Arxia / Memmbru în Consiliul Director al Cluj IT Cluster.
 
Trăim într-o era digitală, o era a informației care este caracterizată prin trecerea de la revoluția industrială la revoluția digitală.  În zilele noastre, industria digitalizată  creeaza o economie globală digitalizată, high-tech, care influențează viața noastră de zi cu zi, modul de a învăța,de a lucra, modul de a lua decizii, de a ne verifica sănătatea, de a face investiții și tranzacții, simplificând de multe ori procesele și chiar scăzând costurile pentru producători, dar și pentru cumpărători. Sectoare precum sănătatea, educația, industria, telecomunicațiile, băncile și finanțele, agricultura și mediul, construcțiile și imobiliarele, energia și multe altele sunt dezvoltate prin intermediul digitalizării.
Investițiile făcute în întreaga lume în tehnologie și inovație sunt uriașe, iar în România sectorul IT este printre cele mai dezvoltate și mai atractive pentru giganții IT și pentru antreprenori și aceștia sunt extrem de atenți la protecția investițiilor prin proprietate intelectuală – cloud computing, studii de caz, drepturi de autor, brevete și invenții, înregistrare mărci și design.
În România, antreprenoriatul în industria IT&C ocupă un loc extrem de important. Din ce în ce mai mulți investesc în software, aplicații, antiviruși și altele.
De aceea, proprietatea intelectuală este unul dintre instrumentele considerate a fi de impact pentru situația economică, socială şi culturală a unei ţări și pentru protejarea investițiilor în tehnologie. Cercetarea şi inovarea, o componentă strategică pentru dezvoltarea economică și pentru progresul umanității este strâns legată de domeniul proprietăţii intelectuale.
Vrei să afli cum iți protejezi investițiile prin intermediul proprietății intelectuale? Atunci nu vrei să ratezi acest eveniment pentru ca noutățile și studiile de caz prezentate în cadrul PRIA IT&C and Intellectual Property vor fi de folos pentru activitatea companiei tale.
Companiile IT&C, fie că sunt multinaționale sau startup-uri, dar și companii romanești deja consacrate, pot afla tot ceea ce au nevoie să știe despre cloud computing, studii de caz, licențe, drepturi de autor, mărci, copyright, brevete și invenții, protecția programelor pe calculator și programe open source, în cadrul conferinței PRIA IT&C and Intellectual Property – eveniment complex dedicat proprietății intelectuale pentru sectorul IT&C, organizat de PRIAevents în 15 mai, începand cu ora 9,30 la Grand Hotel Napoca, în Cluj-Napoca.
Printre temele abordate în cadrul conferinței se vor regăsi: Contextul investițional în sectorul IT&C din România? Care este procentul investițiilor străine, dar al celor antreprenoriale? Cum sunt încurajate aceste investiții de către statul nostru? • Ce ar trebui să afle companiile din IT&C despre protecția prin proprietatea intelectuală: drepturi de autor, patente, design? • Soluții de business pentru gestionarea clienților. Solutii pentru eficientizarea activitatilor angajaților • Cum va revoluționa transformarea digitlă economia? Reforma UE privind protecția datelor care va fi pusă în practică în mai 2018
Mai multe detalii despre eveniment veți găsi aici https://priaevents.ro/pria-itc-and-intellectual-property-cluj-napoca-mai-2018/
sau contactaţi:  raluca.voivozeanu@priaevents.ro / 0744 584 661.

Related posts

NRCC Summer Rooftop Dinner in Cluj, 16 July 2018

Stefana Muresan

Vitacom Electronics, cifră de afaceri de 10,7 milioane de euro în 2017

Stefana Muresan

Românca Daniela Rus a fost numită consilier pe știință și tehnologie la Casa Albă

Papuc Irina

Cluj: Aqua Park pe 10 hectare, investiţie de 25 de milioane de euro

Stefana Muresan

Cluj: Începe reabilitarea, cu fonduri europene, a Drumului Bistritei

Stefana Muresan

Fermierii pot obține ajutoare de 120.000 de euro

Nora Dumitrescu

Cluj: Electroglobal, cifră de afaceri de peste 4,5 mil. euro în T1

Stefana Muresan

Prof. dr. Ioan Bolovan, ales membru corespondent al Academiei Române

redactia

Primarii învață cum să aibă o administrație inteligentă

Nora Dumitrescu

Automotive Logistics Summit

Transilvania Business

Ultimele zile de inscriere la evenimentul Best Marketing Cluj

redactia

Timișorenii de la Casa Rusu deschid la Cluj cel mai mare magazin al reţelei, investiție de 1 mil. euro

redactia

Satu Mare contribuie la forța Electrolux

Stefana Muresan

NTT DATA Romania a atins, în S1, o cifră de afaceri de 40,35 mil. de euro

Ligia Voro

ELITE ÎN BUSINESS Banat-Transilvania. Top 220 companii cu capital străin: locurile 101-125

Ion Surdu

Proiect european derulat de Institutul Oncologic Cluj-Napoca pentru diminuarea bolii canceroase din România

Transilvania Business

tIMOn: Proiectele boutique, noul trend pe piata rezidentiala din Bucuresti

Femei de la succes la Star Assembly și Star Transmission

Nicolae Pop

Hexagon Offices & Apartments – prima investiție a Grupului KESZ în România

Ionut Oprea

Conferință Anuală a FBN România – 29 octombrie 2018, București, Athenee Palace Hilton

redactia

Brașov: Magazin de mobilă de 5.000 de metri pătrați

Stefana Muresan

Reţeaua Panemar a ajuns la 40 de magazine cu produse de panificaţie în Cluj şi se extinde la Oradea

redactia

Banca Transilvania a devenit acţionar al Victoriabank – a treia bancă din Republica Moldova

Stefana Muresan

Aeroportul Internațional „Avram Iancu” Cluj lansează zborurile către Hurghada, Egipt, operate de AlMasria Universal Airlines

Stefana Muresan

Leave a Comment