Cluj Eveniment Lideri si afaceri

Clujul devine locul ideal pentru întâlnirea dezvoltatorilor de software și aplicații în cadrul PRIA IT&C and Intellectual Property Conference în 15 mai 2018

Clujul devine locul ideal pentru întâlnirea dezvoltatorilor de software și aplicații în cadrul PRIA IT&C and Intellectual Property Conference în 15 mai 2018
PRIAevents, organizează conferința PRIA IT&C and Intellectual Property Cluj-Napoca – eveniment complex, dedicat proprietății intelectuale pentru sectorul IT&C, în 15 mai, începand cu ora 9,30 la Grand Hotel Napoca, sala Viena, în Cluj-Napoca.
Clujul devine în 15 maie locul ideal pentru a discuta despre inovație și investitii in IT, proprietate intelectuală pentru software, copyright, licențe, drepturi de autor, protecția programelor pe calculator și programe open source, dar și cloud computing.
Conferinta PRIA IT&C Intellectual Property Cluj-Napoca beneficiaza de prezenta celor mai buni lectori si este sprijinita de comunitatea de business din Cluj și de mass media.
PRIA IT&C Intellectual Property se desfășoară sub egida ORDA si OSIM, si are partener principal pe Microsoft.
Peste 150 de specialiști, manageri, lideri si reprezentanți ai companiilor IT își dau întâlnire la conferința PRIA IT&C and Intellectual Property Timișoara, care va fi unul dintre cele mai mari evenimente de inovație, tehnologie digitala si protecție IT&C din regiune. Astfel va deveni cadrul ideal pentru a împărtăși cele mai noi tendințe din domeniu si de a dezbate cele mai captivante teme din zona IT&C.
La conferința PRIA IT&C and Intellectual Property Iași, lectori invitați sunt:  Emil BOC – Primarul Municipiului Cluj-Napoca; Nicoleta NUȚU  ‎ Partner Development Manager pentru ISV, Microsoft Romania ; Răzvan CÂȘMOIU – Director, Direcția Expertize, Constatări, Economic și Organizare, ORDA; Voicu OPREAN – CEO, ARIES Transilvania;  Daniel METZ– CEO, NTT Data Romania; Andrei ROTH – Managing Director, Recognos; Stelian BRAD – Președinte, Cluj IT Cluster; Daniel HOMORODEAN – CEO, Arxia / Memmbru în Consiliul Director al Cluj IT Cluster.
 
Trăim într-o era digitală, o era a informației care este caracterizată prin trecerea de la revoluția industrială la revoluția digitală.  În zilele noastre, industria digitalizată  creeaza o economie globală digitalizată, high-tech, care influențează viața noastră de zi cu zi, modul de a învăța,de a lucra, modul de a lua decizii, de a ne verifica sănătatea, de a face investiții și tranzacții, simplificând de multe ori procesele și chiar scăzând costurile pentru producători, dar și pentru cumpărători. Sectoare precum sănătatea, educația, industria, telecomunicațiile, băncile și finanțele, agricultura și mediul, construcțiile și imobiliarele, energia și multe altele sunt dezvoltate prin intermediul digitalizării.
Investițiile făcute în întreaga lume în tehnologie și inovație sunt uriașe, iar în România sectorul IT este printre cele mai dezvoltate și mai atractive pentru giganții IT și pentru antreprenori și aceștia sunt extrem de atenți la protecția investițiilor prin proprietate intelectuală – cloud computing, studii de caz, drepturi de autor, brevete și invenții, înregistrare mărci și design.
În România, antreprenoriatul în industria IT&C ocupă un loc extrem de important. Din ce în ce mai mulți investesc în software, aplicații, antiviruși și altele.
De aceea, proprietatea intelectuală este unul dintre instrumentele considerate a fi de impact pentru situația economică, socială şi culturală a unei ţări și pentru protejarea investițiilor în tehnologie. Cercetarea şi inovarea, o componentă strategică pentru dezvoltarea economică și pentru progresul umanității este strâns legată de domeniul proprietăţii intelectuale.
Vrei să afli cum iți protejezi investițiile prin intermediul proprietății intelectuale? Atunci nu vrei să ratezi acest eveniment pentru ca noutățile și studiile de caz prezentate în cadrul PRIA IT&C and Intellectual Property vor fi de folos pentru activitatea companiei tale.
Companiile IT&C, fie că sunt multinaționale sau startup-uri, dar și companii romanești deja consacrate, pot afla tot ceea ce au nevoie să știe despre cloud computing, studii de caz, licențe, drepturi de autor, mărci, copyright, brevete și invenții, protecția programelor pe calculator și programe open source, în cadrul conferinței PRIA IT&C and Intellectual Property – eveniment complex dedicat proprietății intelectuale pentru sectorul IT&C, organizat de PRIAevents în 15 mai, începand cu ora 9,30 la Grand Hotel Napoca, în Cluj-Napoca.
Printre temele abordate în cadrul conferinței se vor regăsi: Contextul investițional în sectorul IT&C din România? Care este procentul investițiilor străine, dar al celor antreprenoriale? Cum sunt încurajate aceste investiții de către statul nostru? • Ce ar trebui să afle companiile din IT&C despre protecția prin proprietatea intelectuală: drepturi de autor, patente, design? • Soluții de business pentru gestionarea clienților. Solutii pentru eficientizarea activitatilor angajaților • Cum va revoluționa transformarea digitlă economia? Reforma UE privind protecția datelor care va fi pusă în practică în mai 2018
Mai multe detalii despre eveniment veți găsi aici https://priaevents.ro/pria-itc-and-intellectual-property-cluj-napoca-mai-2018/
sau contactaţi:  raluca.voivozeanu@priaevents.ro / 0744 584 661.

Related posts

Veniturile Vodafone România în al treilea trimestru, la 178,7 milioane de euro

Stefana Muresan

Canadienii de la Bombardier, peste 600 de angajaţi în centrul de servicii din Cluj-Napoca

Stefana Muresan

Peste 20 de companii de IT se aliniază la START-ul Regattei IT

Ligia Voro

Oradea va fi pentru șapte zile „Orașul Faptelor Bune”

Traian Dan

LEADER TEAM BROKER – PARTENERIAT STRATEGIC CU AXA GLOBAL HEALTHCARE ÎN ROMÂNIA

Stefana Muresan

Advanced Embedded Technologies (AET) Business Unit – verticala în plină dezvoltare a NTT DATA Romania  

redactia

GTS Telecom aniversează 25 de ani de activitate în România și continuă să-și dezvolte portofoliul

Stefana Muresan

Două zile până la evenimentele Transilvania Open 4 Business 2017! 

Ligia Voro

Mobilitatea urbană sustenabilă, dezbătută la Iași în cadrul PRIA Urban Mobility Conference 

Ligia Voro

Casa care bloca autostrada Sebeş-Turda a fost demolată

Stefana Muresan

Amylon Sibiu, investiție de aproape 7 milioane de lei în două terenuri

Stefana Muresan

Vitacom Electronics încheie primul trimestru cu afaceri de 13,5 milioane lei, în creştere cu 25%

Stefana Muresan

Cum puteți accesa sute de milioane de euro pentru a ieși din criză. Fonduri disponibile: până la 1 miliard de euro

Papuc Irina

Stadionul de 47 de mil. de euro din Craiova, ridicat de clujenii de la ACI și sibienii de la CON-A, inaugurat

Stefana Muresan

Continental România a investit aproximativ 200 de milioane de euro în 2019 în noi clădiri și tehnologii pentru o mobilitate curată

Nicolae Pop

Agroturismul și gastronomia tradițională – modalitati de capitalizare prin dezvoltarea turismului culinar în Romania

redactia

Linia ferată Cluj – Cernăuți, în topul celor mai pitorești din Europa

Nora Dumitrescu

Au fost selectate proiectele ce vor primi finantare nerambursabila de la Consiliul Judetean Cluj

Stefana Muresan

McGuireWoods Consulting, nouă conducere a biroului din România

redactia

Iulian Iuga, Accesa: “Am reușit să avem succes pe propriile picioare”

Stefana Muresan

Fostul hotel al lui Paszkany va fi demolat

Nora Dumitrescu

Compania britanică Thomsons Online Benefits a inaugurat noul sediu din Cluj Napoca şi angajează 70 de oameni până la finalul anului

Stefana Muresan

Global Connection General Coordinator Onur Taysu is attending the G-20 Summit

Raluca Ursu

B | RALF 2016, cu Emil Dumitru, Președintele PRO AGRO: Este esențial să fim prezenți la masa discuțiilor

Leave a Comment