București Real Estate

Smart Building & Smart Energy Saving: clădirile inteligente devin soluții de viitor pentru mediul de afaceri din România

BusinessMark și EnergyPal anunță organizarea evenimentului “Smart Building & Smart Energy Saving”, ce va avea loc pe 18 mai 2018 la Hotel Radisson Blu din București.
Avantajele clădirilor inteligente atrag tot mai mult atenția mediului de afaceri, prin prisma perspectivelor de creștere a productivității personalului, a eficienței energetice, a reducerii costurilor de operare și a optimizării de utilizare a clădirilor. Clădirile inteligente integrează și gestionează informațiile, ocupanții, sistemele clădirii, materialele și construcția ca un întreg sistem adaptabil, pentru a obține performanța clădirii din punct de vedere al: energiei, eficienței, longevității clădirii, confortului și gradului de satisfacție al ocupanților.
În acest context, unii dintre cei mai buni specialiști se reunesc în cadrul evenimentului “Smart Building & Smart Energy Saving” să discute despre potențialul clădirilor inteligente și să prezinte avantajele, provocările și soluțiile pe termen lung.
Evenimentul include două sesiuni tematice: Smart Buildings și Eficiență energetică în industrie, logistică, birouri și comercial. Invitații evenimentului vor aborda următoarele subiecte: conceptele de Smart Building, Building Management System (BMS), IoT și exemple din România; ingredientele care fac o clădire smart; Utilitatea Smart Building; Rezultatele obținute prin utilizarea componentelor Smart în clădiri de birouri; Modele de Smart Buildings în retail; Bune practici de Smart Building în logistică și producție; Smart Residential – pasul urmator: de la gadget la eficiență și confort; Servicii de operare și întreținere Smart; Directiva europeană, măsuri și politici – Directiva UE nr. 27/2012 privind eficiența energetică; Smart Metering – contorizarea inteligentă – importanța și rolul în eficientizarea energetică; Managerul energetic – reglemetari și rolul în companie; Proiecte de eficientizare energetică – exemple și bune practici; Soluții de eficientizare; Exemple și bune practici de eficientizare energetică din logistică, industrie, retail și birouri; Legislație, reglementări, obligații legale; Lansarea și prezentarea rezultatelor studiului de eficiență energetică realizat de EnergyPal.
Speakerii invitați în cadrul evenimentului sunt:
• dipl.ing. Lucian Anghel, CEO, EnergyPal
• Adrian Ursulean, Head of Property Management România, CTP România
• Romulus Andrei, Director, Departamentul Finanțări Structurate, Banca Transilvania – Centrul Regional București
• Stephen Burke, Construction Director, Forte Partners
În plus, evenimentul “Smart Building & Smart Energy Saving” conține un workhop pe tema Eficientizare energetică. Principalele subiecte abordate vor face referire la planul de eficientizare energetică, soluțiile pro și contra și la posibilitățile de finanțare. Vor fi prezentate studii de caz și exemple de practice.
Evenimentul se adresează: Plant Managerilor, Directorilor Generali, precum și celor financiari, tehnici, logistică, achiziții și administrativi.
Înscrierea la eveniment se va face prin completarea formularului de înregistrare, disponibil pe site-ul BusinessMark și trimiterea acestuia la office@business-mark.ro.
Evenimentul “Smart Building & Smart Energy Saving” este organizat de BusinessMark și EnergyPal alături de: CTP – Commercial Real Estate Developer And Manager, ACUE – Federația Asociațiilor Companiilor de Utilități de Energie, AREL – Asociația Română a Electricienilor, BCCBR – Bilateral Chamber of Commerce Bulgaria – Romania. Radioul oficial al evenimentului este: Europa FM. Partenerii media ai conferinței sunt: AGERPRES, NewMoney, Curierul Național, MoneyBuzz, EFdeN, Revista Energetica, Masini si utilaje pentru constructii, Institutul Național Român pentru Studiul Amenajării și Folosirii Surselor de Energie, Jurnalul de Afaceri, Debizz, Transilvania Business, SpatiulConstruit.ro, Business24, Ziare.com, Financiarul.ro, Manager Express, Financial Market, AngajatorulMeu.ro, Portal Management, Centruldepresa.ro, Global Manager, Administratie.ro, Vox Capital, Revista Valoarea, Roportal, Bucuresteni.ro, Gazetadeștiri, PRBox, Rbeconnect.
Despre BusinessMark
BusinessMark este o companie ce oferă servicii integrate de B2B și pune la dispoziția clienților săi modele de dezvoltare complexe cu scopul de a-i conecta în mod direct cu mediul de afaceri și de a crea oportunități de parteneriat strategic. Atât prin organizarea de evenimente business, cât și prin serviciile de B2B Public Relations. BusinessMark își propune să vină în întâmpinarea partenerilor săi cu strategii de comunicare și promovare centrate pe business matchmaking și crearea de oportunități de dezvoltare.
Despre EnergyPal
Fondatorul brandului EnergyPal, dipl.ing. Lucian Anghel, are experiență în operarea și mentenanța clădirilor însumând peste 3.000.000 mp în România. Experiența acumulată în decursul a 15 ani de facility management a condus la realizarea conceptului EnergyPal de eficiență energetică, prin care clienții beneficiază de cele mai eficiente soluții de reducere a costurilor de operare a clădirilor. Echipa EnergyPal este constituită din personal cu experiență de peste 8 ani în facility management și asistență tehnică. Personalul este specializat în domeniile: smart metering, HVAC (instalații termice și de climatizare), automatizări, izolații, luminotehnică, mentenanță preventivă și predictivă. Soluțiile și tehnologiile folosite au ca rezultat reducerea costurilor de operare ale beneficiarilor, ceea ce permite finanțarea soluțiilor din economiile realizate.

Related posts

Juriul internațional Future Makers a desemnat start-up-urile câștigătoare ale premiilor de 20.000 de euro

Papuc Irina

STABLES, cel mai nou spațiu de co-working din Cluj-Napoca, deschis oficial

Ionut Oprea

One United Properties obține autorizația de construire pentru One Cotroceni Park

Nicolae Pop

Globalworth și Global Vision închiriază către PepsiCo un depozit în parcul de business dezvoltat la Constanța

Papuc Irina

Dezvoltați competențe în workplace, property și facility management la ROFMEX 2019

Ionut Oprea

Banca Transilvania va finanța un accelerator pentru tinerii hotelieri

Nora Dumitrescu

Portland, un nou premiu

A new president for Netherlands Romanian Chamber of Commerce (NRCC)

Ionut Oprea

Lansarea regională a Romanian Building Awards (RBA) 2017

Ionut Oprea

MUREȘ: O nouă perspectivă. Unirii Park Residence

Ligia Voro

Programul de cursuri AMCOR in 2018

Ionut Oprea

Bratislava Property Forum 2020 | Last seats – only 4 days left!

Ionut Oprea

The company Facilities Management Services forecasts a 115% increase in turnover for 2018

redactia

POZITIV TB: Ioana Oltean (Napoca Imobiliare): „Va fi o perioadă în care se va face diferența între cei care fac imobiliare după „ureche” și cei care lucrează profesionist cu strategii și resurse”

Ligia Voro

Globalworth inaugurates Tower 3 in the Globalworth Campus complex, the largest office park in Romania

Papuc Irina

Incubatorul de afaceri din Tetarom 1, mai mare cu 860 mp

Nora Dumitrescu

B | Pentru Romania, 2016 este un moment de rascruce

Banca Transilvania va susține cinci liceeni antreprenori

Nora Dumitrescu

“Această poziție îți oferă extraordinare oportunități de cunoaștere, dar, mai ales, de autocunoaștere”

Ligia Voro

Energynomics organizează a șaptea ediție Spring Cocktail 2020

Papuc Irina

Gebrüder Weiss Romania continuă parteneriatul pe termen lung cu P3 Logistic Parks

Papuc Irina

Concluziile Imobiliarium: Interesele cumpărătorului de locuințe s-au schimbat

Stefana Muresan

E.ON prezintă în premieră un produs pentru controlul inteligent al energiei la domiciliu

redactia

MIPIM 2020 transforms

Ionut Oprea

Leave a Comment