București Real Estate

Smart Building & Smart Energy Saving: clădirile inteligente devin soluții de viitor pentru mediul de afaceri din România

BusinessMark și EnergyPal anunță organizarea evenimentului “Smart Building & Smart Energy Saving”, ce va avea loc pe 18 mai 2018 la Hotel Radisson Blu din București.
Avantajele clădirilor inteligente atrag tot mai mult atenția mediului de afaceri, prin prisma perspectivelor de creștere a productivității personalului, a eficienței energetice, a reducerii costurilor de operare și a optimizării de utilizare a clădirilor. Clădirile inteligente integrează și gestionează informațiile, ocupanții, sistemele clădirii, materialele și construcția ca un întreg sistem adaptabil, pentru a obține performanța clădirii din punct de vedere al: energiei, eficienței, longevității clădirii, confortului și gradului de satisfacție al ocupanților.
În acest context, unii dintre cei mai buni specialiști se reunesc în cadrul evenimentului “Smart Building & Smart Energy Saving” să discute despre potențialul clădirilor inteligente și să prezinte avantajele, provocările și soluțiile pe termen lung.
Evenimentul include două sesiuni tematice: Smart Buildings și Eficiență energetică în industrie, logistică, birouri și comercial. Invitații evenimentului vor aborda următoarele subiecte: conceptele de Smart Building, Building Management System (BMS), IoT și exemple din România; ingredientele care fac o clădire smart; Utilitatea Smart Building; Rezultatele obținute prin utilizarea componentelor Smart în clădiri de birouri; Modele de Smart Buildings în retail; Bune practici de Smart Building în logistică și producție; Smart Residential – pasul urmator: de la gadget la eficiență și confort; Servicii de operare și întreținere Smart; Directiva europeană, măsuri și politici – Directiva UE nr. 27/2012 privind eficiența energetică; Smart Metering – contorizarea inteligentă – importanța și rolul în eficientizarea energetică; Managerul energetic – reglemetari și rolul în companie; Proiecte de eficientizare energetică – exemple și bune practici; Soluții de eficientizare; Exemple și bune practici de eficientizare energetică din logistică, industrie, retail și birouri; Legislație, reglementări, obligații legale; Lansarea și prezentarea rezultatelor studiului de eficiență energetică realizat de EnergyPal.
Speakerii invitați în cadrul evenimentului sunt:
• dipl.ing. Lucian Anghel, CEO, EnergyPal
• Adrian Ursulean, Head of Property Management România, CTP România
• Romulus Andrei, Director, Departamentul Finanțări Structurate, Banca Transilvania – Centrul Regional București
• Stephen Burke, Construction Director, Forte Partners
În plus, evenimentul “Smart Building & Smart Energy Saving” conține un workhop pe tema Eficientizare energetică. Principalele subiecte abordate vor face referire la planul de eficientizare energetică, soluțiile pro și contra și la posibilitățile de finanțare. Vor fi prezentate studii de caz și exemple de practice.
Evenimentul se adresează: Plant Managerilor, Directorilor Generali, precum și celor financiari, tehnici, logistică, achiziții și administrativi.
Înscrierea la eveniment se va face prin completarea formularului de înregistrare, disponibil pe site-ul BusinessMark și trimiterea acestuia la office@business-mark.ro.
Evenimentul “Smart Building & Smart Energy Saving” este organizat de BusinessMark și EnergyPal alături de: CTP – Commercial Real Estate Developer And Manager, ACUE – Federația Asociațiilor Companiilor de Utilități de Energie, AREL – Asociația Română a Electricienilor, BCCBR – Bilateral Chamber of Commerce Bulgaria – Romania. Radioul oficial al evenimentului este: Europa FM. Partenerii media ai conferinței sunt: AGERPRES, NewMoney, Curierul Național, MoneyBuzz, EFdeN, Revista Energetica, Masini si utilaje pentru constructii, Institutul Național Român pentru Studiul Amenajării și Folosirii Surselor de Energie, Jurnalul de Afaceri, Debizz, Transilvania Business, SpatiulConstruit.ro, Business24, Ziare.com, Financiarul.ro, Manager Express, Financial Market, AngajatorulMeu.ro, Portal Management, Centruldepresa.ro, Global Manager, Administratie.ro, Vox Capital, Revista Valoarea, Roportal, Bucuresteni.ro, Gazetadeștiri, PRBox, Rbeconnect.
Despre BusinessMark
BusinessMark este o companie ce oferă servicii integrate de B2B și pune la dispoziția clienților săi modele de dezvoltare complexe cu scopul de a-i conecta în mod direct cu mediul de afaceri și de a crea oportunități de parteneriat strategic. Atât prin organizarea de evenimente business, cât și prin serviciile de B2B Public Relations. BusinessMark își propune să vină în întâmpinarea partenerilor săi cu strategii de comunicare și promovare centrate pe business matchmaking și crearea de oportunități de dezvoltare.
Despre EnergyPal
Fondatorul brandului EnergyPal, dipl.ing. Lucian Anghel, are experiență în operarea și mentenanța clădirilor însumând peste 3.000.000 mp în România. Experiența acumulată în decursul a 15 ani de facility management a condus la realizarea conceptului EnergyPal de eficiență energetică, prin care clienții beneficiază de cele mai eficiente soluții de reducere a costurilor de operare a clădirilor. Echipa EnergyPal este constituită din personal cu experiență de peste 8 ani în facility management și asistență tehnică. Personalul este specializat în domeniile: smart metering, HVAC (instalații termice și de climatizare), automatizări, izolații, luminotehnică, mentenanță preventivă și predictivă. Soluțiile și tehnologiile folosite au ca rezultat reducerea costurilor de operare ale beneficiarilor, ceea ce permite finanțarea soluțiilor din economiile realizate.

Related posts

ASA CONS din Tur­da, afaceri în creștere cu 10%

Stefana Muresan

CBRE preia administrarea portofoliului de clădiri de birouri ale NEPI Rockcastle din București

Stefana Muresan

S IMMO AG: Hat-trick at the SEE Real Estate Awards

Ionut Oprea

WDP, noi investitii la Oradea

Stefana Muresan

Cele mai importante teme pentru mediu vor fi dezbatute în cadrul conferinței PRIA Environment în 25 aprilie 2018

Stefana Muresan

TETAROM, new dimensions for business

Ionut Oprea

P3 continues P3 Bucharest park expansion, raising first column of first new warehouse of 2017.

Ionut Oprea

GTC: We are not in the same boat, but we are in the same storm!

Ionut Oprea

Magic night for CBRE at the 11th annual SEE Real Estate Awards

Optim PM livrează Oregon Park – Clădirea C pentru Portland Trust

Ligia Voro

Termoizolarea, element fundamental în alegerea locuinței

Oasis deschide săptămâna viitoare Prima Shops Oradea

Stefana Muresan

Dunwell și VGP au finalizat una dintre cele mai mari tranzactii de terenuri din România

Stefana Muresan

 Bogdan PUŞCAŞ, președinte ANAP, participă la conferința PRIA Public Procurement

Ionut Oprea

Singurul tablou românesc din colecția IBM, repatriat de Artmark

Ligia Voro

Afacerile Grupului Teraplast au cresut cu 4% în T3

Stefana Muresan

Cel de al 6-lea Forum de Afaceri al Parteneriatului Estic, la București

Ligia Voro

”Digital Assembly 2019” începe mâine   

Ligia Voro

AFI Ploiești, certificat LEED Gold

Ionut Oprea

Targ de Joburi si Cariere TransLogistica 2017

Ionut Oprea

Globalworth District, the first art&tech district in Romania

Stefana Muresan

Constructorii clujeni de la ACI, investiție de 12 mil. euro într-un ansamblu rezidenţial cu 170 de apartamente

Stefana Muresan

Clujul face jocurile la bursă. Radu Hanga, ales pe patru ani

Nora Dumitrescu

Rareș Cojoc, antreprenor general: “În acest business cel mai important factor este locația”

Ligia Voro

Leave a Comment