Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

WORK IN MOTION. A workforce mobility conference: mobilitatea angajaților, un element cheie în strategiile companiilor

BusinessMark anunță organizarea celei de-a doua ediții a evenimentului WORK IN MOTION. A workforce mobility conference, ce va avea loc pe 18 mai 2018, la Hotel InterContinental, București. Unii dintre cei mai cunoscuți specialiști în domeniu vor discuta despre modalitățile prin care companiile pot integra mobilitatea angajaților, într-un mod eficient, la nivel strategic.
Tematica evenimentului conține subiecte, precum: tendințele în materie de people management; implementarea programelor de mobilitate; soluțiile pentru optimizarea costurilor programelor de mobilitate; cultura organizațională versus mobilitatea angajaților; mobilitatea talentelor ca punct organizațional strategic la nivel internațional; labirintul procedural al emigrării – diferențele la nivel național, regional, continental ce pot aduce provocări procedurale; Planning & training – elemente esențiale în pregătirea anagajaților pentru programele de mobilitate; Importanța detaliilor la nivel de relocare; Impactul tehnologiei asupra mobilității – data analysis; Global leadership și performance management; Payroll și salarizare pentru angajații internaționali. Dinamica legislativă și fiscală la nivel global și optimizarea taxelor internaționale; provocări și soluții în mobility management; Securitatea angajaților și relocările în țări cu provocări la nivel de securitate; măsurarea ROI-ului programelor de mobilitate.
Participanții au ocazia să interacționeze cu următorii invitați:
• SMĂRĂNDIȚA SCHNEL, Director HR BPO România, Telekom România
• ANAMARIA-CRISTINA DOBRIN, HR Coordinator, Stefanini
• ZOE DOBRE, HR Director, City Grill
• ANDREEA BUCUR, General Manager – HR- WNS Global Services (P) Ltd
• DANIELA OPRESCU, Tax Director, KPMG România
• IRINA NISTOR, Senior Manager (Global Mobility, HNWI), PwC România
• OLIVIER RAVON, Central & Eastern Europe Director, Gosselin Mobility
• Reprezentant Romanian Software
Evenimentul se adresează: directorilor generali, adjuncți, financiari și de HR, managerilor din departamentul juridic, payroll și salarizare, precum și antreprenorilor.
Înscrierea la eveniment se va face prin completarea formularului de înregistrare, disponibil pe site-ul BusinessMark și trimiterea acestuia la office@business-mark.ro.
Evenimentul WORK IN MOTION. A workforce mobility conference este organizat de BusinessMark alături de: Gosselin Mobility, ROMANIAN SOFTWARE, Rent for Comfort, CCIFER – Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Franceză în România, BCCBR – Bilateral Chamber of Commerce Bulgaria – Romania, Plantăm fapte bune în România, Asociația The Social Incubator. Radioul oficial al evenimentului este: Europa FM. Partenerii media ai conferinței sunt: AGERPRES, NewMoney, Curierul Național, MoneyBuzz, Manager Express, Debizz, FEMEI ÎN AFACERI, AngajatorulMeu.ro, Market Watch, Transilvania Business, Business24, Ziare.com, Portal HR, Energynomics.ro, Jurnalul de Afaceri, Administratie.ro, Portal Management, Bucuresteni.ro, Roportal, Revista Valoarea, Global Manager, Financiarul.ro, SpatiulConstruit.ro, Vox Capital, Chalbert, Centruldepresa.ro, MediaRabbit, Gazetadeștiri, PRBox, Rbeconnect.
Despre BusinessMark
BusinessMark este o companie ce oferă servicii integrate de B2B și pune la dispoziția clienților săi modele de dezvoltare complexe cu scopul de a-i conecta în mod direct cu mediul de afaceri și de a crea oportunități de parteneriat strategic. Atât prin organizarea de evenimente business, cât și prin serviciile de B2B Public Relations. BusinessMark își propune să vină în întâmpinarea partenerilor săi cu strategii de comunicare și promovare centrate pe business matchmaking și crearea de oportunități de dezvoltare.

Total
0
Shares
Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Smart Building & Smart Energy Saving: clădirile inteligente devin soluții de viitor pentru mediul de afaceri din România

Articolul următor

Specialiștii români și internaționali dezvăluie ultimele tendințe în vânzări și marketing la Sales and Marketing Conference

Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Total
0
Share