Industrie Mureș Ultimele stiri

Alev Interiors, confort și calitate durabilă

În anul 2014 își făcea apariția în peisajul economic reghinean societatea Alev Interiors SRL, având ca scop comercializarea materialelor şi echipamentelor de încălzire, precum și a echipamentelor frigotehnice industriale de înaltă calitate.
Diversificarea serviciilor a condus la extinderea lucrărilor de montare și întreținerea echipamentelor comercializate, toate fiind garantate de certificatele de calitate ISO 9001 și 9002.
„Am avut o colaborare cu firma Romstal începută încă din anul 2005. La un moment dat, am fost nevoiți să pornim pe cont propriu, fără a pierde colaborarea cu cei de la Romstal, pe o parte din produse. Suntem în continuare un colaborator al firmei Romstal, dar din 2014 am decis să pornim pe cont propriu. Practic, am continuat colaborarea cu ei sub o altă formă”, a declarat Alina Leorda, unul dintre administratorul societății Alev Interiors SRL.
De la sisteme mici, la firme mari
La început, firma s-a axat pe instalațiile casnice, sisteme de încălzire mici pentru case, oferta de servicii lârgindu-se treptat la instalații pentru sisteme industriale și execuția de lucrări. Mai nou, firma și-a dezvoltat partea de mentenanță prin contracte de colaborare cu firme mari din Reghin și județul Mureș, printre care Kastamonu, Irum, Mobila Dalin, ferma zootehnică Ambiscio de la Mociar dar și Artemob International din Sovata.
Având în spate o echipa de profesionişti, Alev Interiors SRL asigură confortul termic prin montarea, punerea în funcțiune, întreținerea și mentenanța echipamentelor termice și frigotehnice.
„Suntem acreditati pentru aceste lucrări de AGFR, respectiv ISCIR. Punem la dispoziție o gama largă de alternative, ajustate la nevoile clientului. Asigurăm furnizarea la adresa clientului, instalarea și punerea în funcțiune a echipamentelor, precum și garanția, post-garanția și mentenanța oricărui produs în parte. Putem realiza toate acestea fiindcă suntem o echipa tanară, dinamică, oameni profesioniști care colaborează cu cei mai buni importatori de echipamente și materiale profesionale. Calitatea, seriozitatea, cât și promptitudinea, ne recomandă și ne poziționeaza la un nivel superior. Simplul fapt că nici unul dintre proiecte nu seamănă cu celalalt, iar cererile clienților noştri sunt diferite, face ca fiecare proiect să devină unic în felul lui, astfel, echipele noastre de profesioniști reușesc să răspundă promt și fiabil”, a precizat Bartha Zsolt Elod, administrator SC Alev Interiors SRL.
Preocupări în domeniul stingerii incendiilor
În ce privește segmentul de încălzire industrială, Alev Interiors SRL asigură sisteme de ventilare speciale cu o ventilare locală, o ventilare generală sau o combinație între acestea, iar în domeniul climatizărilor industriale, în oferta firmei se regăsesc climatizările cu filtrare, răcire, încălzire a aerului exterior prin sisteme centralizate și descentralizate
„Un domeniu important pe care îl abordăm este cel legat de stingerea incendiilor. Avem toate autorizațiile pentru astfel de lucrări. Pe climatizare avem partea de chillere mari precum și utilaje frigotehnice de până la 600 KW. Avem lucrări de reparații, mentenanță, întreținere, furnizare, practic toată gama de servicii. De asemenea, avem toate autorizațiile pentru acest segment. Pe domeniul recipientelor pe presiune avem autorizații din partea ISCIR. Punem un accent desoebit în diversificarea serviciilor noastre, și aici mă refer la domeniul încălzirilor în pardoseală, un domeniu extrem de căutat. Oriunde mergem, fie că vorbim de Reghin sau de zonele din jur, putem vedea rodul muncii noastre, case, pensiuni, cabane de vânătoare, sedii de instituții. Odată cu accesarea fondurilor europene pentru diferite proiecte, vă dați seama că omul a avut nevoie de o lucrare serioasă și de calitate”, au afirmat administratorii Alev Interiors SRL.
Legătură sinceră cu clienții
Partea de vânzare este asigurată în magazinul firmei situat în Reghin, strada Iernuțeni nr. 41/D, cunoscut de toată lumea sub denumirea de Romstal (lângă stația de maxi-taxi din Cartierul „Dacia”), cu un spațiu primitor pentru clienți, o combinație perfectă de obiecte sanitare, flori și mult bun gust.
„În cadrul magazinului preluăm și încărcăm marfa, dar e și locul unde ne primim clienții. Facem acest lucru într-un cadru intim, totul pentru a fi plăcut, atât pentru clienți cât și pentru angajați, care își petrec o bună parte zi zi. E practic, a doua lor casă”, a menţionat Alina Leorda.
Aspectul calității
Motto-ul firmei este unul relevant în ce privește politica firmei, „Alev Interiors – Instalații de calitate”, aspect reliefat și de clienții care au beneficiat de serviciile firmei, cea mai bună carte de vizită care certifică calitatea serviciilor oferite.
„Noi încercăm să mergem cu firmele cele mai puternice, cu produse de calitate, cu seriozitate, la care se adaugă garanțiile și nu în ultimul rând calitatea, atât a produselor cât și a serviciilor, unul din cele mai importante aspecte în ce privește activitatea noastră. În concepția noastră nu există compromisuri. Toate sistemele sunt special proiectate, testate și puse în funcțiune. Cu echipe formate doar din specialiști, acoperim toată gama de servicii prin departamente specializate, având la dispoziție tot ce înseamnă instrumente de ultimă generație. Mereu le spunem clienților: spațiul dumneavoastră va fi confortabil alături de noi, pentru că ne ocupam cu interes, de la proiectare până la finalilazare și nu numai, asigurând și mentenanța produselor și serviciilor pentru care ați optat. Așa cum ne dorim un serviciu personal așa o facem și pentru clienți, e ca și cum am lucra pentru noi”, a afirmat Alina Leorda.
Calitatea, înainte de toate
„Ne dorim ca în continuare să avem lucrări de calitate, clienții să apeleze la noi pentru acest lucru, nu pentru cel mai mic ci pentru calitate. Acest lucru l-am susținut și îl susținem în continuare. Vine omul la noi cu o problemă iar noi încercăm să găsim o variantă. Soluțiile cele mai bune au în spate profesionalismul, seriozitatea oamenilor noștri și nu în ultimul rând calitatea produselor și a serviciilor pe care le oferim. Nu grăbim niciodată lucrările, totul e ca ea să fie de calitate care să satisfacă clientul. Suntem mulțumiți de tot ce am făcut, lucrări cu viață lungă cum ne place să spune. De aceea, oamenii pot să apeleze cu încredere la noi, la serviciile care le oferim. Dovada calității noastre sunt tocmai lucrările care le-am executat și care pot fi văzute cu ochiul liber. Nu putem spune că suntem lideri pe piața din zona Reghinului ca și număr de clienți, dar în ce privește calitatea lucrărilor executate putem spune că suntem principalii jucători din acest domeniu. Cartea noastră de vizită o reprezintă tocmai lucrările care le avem cu marile firma și companii din Reghin. Sunt atât lucrări în domeniul casnic cât și în cel industrial, pe care le onorăm cum se cuvine”, a subliniat Alina Leorda.
Alin ZAHARIE

Related posts

Caravana TB – film despre elite în afaceri. Din Banat și Transilvania

Aurelian Grama

Sibiul ar putea asigura parcări gratuite pentru mașinile electrice

Papuc Irina

Cel mai mare producător de mobilă din Italia, care deține Italsofa Baia Mare, mută parte din producție în România 

Stefana Muresan

FlixBus își întărește prezența în România: cu ALIS Group, rețeaua verde se extinde rapid

Stefana Muresan

Cluj-Napoca investește zeci de milioane de euro în tramvaie și troleibuze noi

Stefana Muresan

Pasajul Universităţii de pe centura Oradiei va fi gata până la sfârșitul anului

Traian Dan

Paradoxul clădirilor de birouri neocupate: Cum reducem costurile de operare fără a afecta serviciile

Papuc Irina

ContiTech Nădab are un nou director general

Stefana Muresan

Clujul își modernizează șoselele din zonele montană și metropolitană

Nora Dumitrescu

Fotbalul juvenil românesc, finanțat de la Cluj

Nora Dumitrescu

Festivalul-concurs „D’ale porcului”, la Complexul President din Băile Felix

Traian Dan

Emil Boc – premiul „Primarul Anului”, pentru proiectele “smart city”

redactia

Curieratul pe bicicletă prinde viteză în Transilvania

Nora Dumitrescu

Județele din Transilvania și Banat în top 10 înmatriculări de firme în 2021

Traian Dan

Huedinul își reface canalizarea pe banii Europei

Nora Dumitrescu

Eberspacher, Plexus, Nidec, H Essers, Connectronics și Inteva, la Târgului Meseriilor din Oradea

Stefana Muresan

România a depăşit Ungaria şi Polonia la producţia de automobile în 2018

Stefana Muresan

Un nou Consiliu de Administrație la Romgaz. Surpriză sau nu prea?

Ligia Voro

Prima mașină electrică autohtonă, produsă de doi antreprenori din Cluj și Baia Mare. Pregătesc o linie de asamblare la Baia Mare

Stefana Muresan

Unirii View, cea mai inalta cladire moderna din centrul Bucurestiului, prinde contur

Ionut Oprea

Încă un expert confirmat la Conferința „Litigii pe Fonduri Europene”, București

redactia

Bistriţa-Năsăud, primul județ la atras bani europeni pentru asfaltarea drumurilor forestiere

Stefana Muresan

Oboseala la români: peste 9 din 10 persoane din mediul urban suferă de ea

Ligia Voro

Clujul va avea cel mai mare parc industrial din Transilvania. Peste 1.000 de noi locuri de muncă

Stefana Muresan

Leave a Comment