Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Grupul Dan Steel Beclean țintește afaceri de peste 200 mil. lei

Grupul Dan Steel Beclean, unul dintre marii producători de sârmă, plase de sârmă și cuie din România, și-a propus pentru acest an o creștere a veniturilor cu 20% și o triplare a profitului net față de 2017.
Potrivit bistritabusiness.ro, Dan Steel și-a fundamentat bugetul din 2018 pe o producție de 65.000 tone de produse trefilate, reprezentând o creștere de 116% față de anul precedent, și pe vânzări de alte produse, în special oțel beton. Reprezentanții companiei estimează venituri de 225,1 milioane lei, cu 45,2 milioane mai mari decât în 2017. De asemenea, profitul net prognozat este de 3,2 milioane, aproape triplu față de 2017, când acesta a fost de 1,1 milioane. De menționat că anii 2016 și 2017 au fost singurii ani din ultimii 10 în care compania nu a depășit pragul de 200 milioane la capitolul venituri.
Combinatul din Beclean este deținut de SC Dan Steel Group Negrești Oaș SA (83,7%), județul Satu Mare, și de câteva persoane fizice. În spatele firmei din Negrești Oaș stă familia antreprenorului Dan Vasile, care și-a implicat în managementul afacerii și copiii și ginerele. Aceștia desfășoară și alte afaceri, întinse în județele Satu Mare, Bihor, Cluj și Bistrița Năsăud (firmele RAPID SA și Profilmet SA). La nivel de 2016, toate aceste afaceri depășeau un rulaj de 300 milioane lei.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Etem țintește proiecte noi

Articolul următor

Cum își vinde România producția de cartof - Un nou ghid Agrotrends de la TMT PR

Citește și:
Citeste mai mult

Cum arată noua fabrică Aboliv de la Cluj

Investitorii din comuna Mihai Viteazu au prezentat unitatea de producție a mezelurilor recent pusă în funcțiune. “Hala noastră…
Zi de Zi știri economice:
Total
0
Share