Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

CEO Conference – Shaping the Future: Evenimentul anual de referinta al mediului de afaceri din Romania se desfasoara marti, 22 mai 2018, in Bucuresti

Rolul CEO-ului in managementul transformarii organizatiilor si decodarea celei de-a patra revolutii industriale sunt temele principale ale evenimentului “CEO Conference – Shaping the future’’ organizat de Doingbusiness.ro, marti, 22 mai 2018, la Bucuresti.
Conferinta se desfasoara incepand cu ora 9.00 la Stejarii Country Club si, ca la fiecare editie, isi propune sa provoace dezbateri si schimburi de idei intre lideri de business, analisti, experti si consultanti, pentru a gasi solutii inovative la provocarile fara precedent pentru mediul de afaceri, pe care executivii marilor companii vor trebui sa le infrunte in urmatorii ani. Fiecare editie CEO Conference reuneste peste 100 de manageri de companii cu prezenta globala, antreprenori si oameni de afaceri,
“CEO Conference a devenit platforma deschisa pentru dezbateri si relationare de afaceri, in care participantii se intalnesc si discuta despre factorii care contureaza mediul de afaceri acum. Rolul liderilor marilor companii in redesenarea strategiilor, modelelor de afaceri si reinventarea avantajelor competitive in contextul Revolutiei Industriale 4.0 sunt temele din acest an”, a declarat Dumitru Ion, CEO Doingbusiness.ro
In cadrul celor doua paneluri, temele de discutii vor fi dezbatute de leaderi cu viziune, care conduc cu succes companii de top, facand fata, cu imaginatie si creativitate, provocarilor tehnologice si transformarilor digitale tot mai rapide.
Panel 1: Rolul CEO in managementul transformarii
Cum redefinim strategii si modele de business pentru a obtine avantaj competitiv? Cum au gasit organizatiile de succes VALOARE in locuri si situatii neasteptate? Noile locuri de munca vs forta de munca recalificata sau imbunatatita? Ce transformari sunt asteptate in noile relatii cu clientii? Riscuri vs. transformare inovativa; Agitatia fiscala si supra-reglementarea continua. Sunt doar cateva din temele ce vor fi aduse in discutie de:
• Tatiana Proskuryakova – Country Manager, World Bank Romania
• Lacramioara Diaconu-Pintea – Executive Board Member, OMV Petrom
• Virgil Soncutean – CEO, Allianz-Tiriac Asigurari
• Gabriela Matei – Country Manager, Microsoft Romania
• Wolfgang Schulz – General Manager, BMW Group Romania
Panel 2: Decodarea celei de a 4-a Revolutii Industriale
Robotizare si Automatizare (RPA), Inteligenta Artificiala (AI), Internetul Lucrurilor (IoT) si impactul acestor noi tehnologii in modelarea viitorului companiilor; Tehnologia sursa de oportunitati vs. transformarea disruptiva; Big Data vs nevoia CEO pentru acuratetea informatiilor; GDPR si riscul subevaluarii impactului; Digitalizare vs riscuri cibernetice. Speakerii care au confirmat deja prezenta in acest panel, sunt:
• Alexandru Reff – Country Managing Partner, Deloitte Romania
• Marius Melesteu – CEO, Strauss Romania
• Ion Lungu – Presedinte, AFEER
• Marius Filipas – CEO, Logicom
• Razvan Copoiu – Vicepresident – South & Eastern Europe, Schneider Electric
Conferinta se va incheia cu o sesiune de coaching in care Mihai Stanescu va descrie viziunea sa asupra noii ere a managementului in contextul Revolutiei Industriale 4.0.
Programul complet si actualizat al evenimentului, precum si conditiile de participare sunt disponibile pe http://ceoconference.ro/ceo_conference_bucharest_2018/
“Un fir rosu al conversatiilor ce vor avea loc in cadrul conferintei va fi accelerarea inovatiei si velocitatea schimbarilor care sunt greu de subordonat sau anticipat. Astfel, aceste elemente cheie reprezinta o sursa continua de surprize chiar si pentru cei foarte informati si foarte bine conectati. Impreuna cu speakerii si participantii la CEO Conference conturam un viitor care functioneaza pentru noi toti, punand in fata oamenii si aratandu-le tehnologiile care ii fac mai puternici’’ a afirmat organizatorul conferintei, Dumitru Ion.
Partenerul principal al evenimentului este OMV Petrom. Partenerii CEO Conference sunt: Allianz-Tiriac Asigurari, Telekom Romania, BMW Group Romania, Strauss Romania, Deloitte Romania, Microsoft Romania, RoCoach, Pescariu Sports&Spa, Regatta, Kompass Romania.
Evenimentul este sustinut de partenerii media: Agerpres, Transilvania Business, Ziare.com, Cariere, Business24, Financial Market, Jurnalul de Afaceri, Spatiulconstruit.ro, Agora, CFnet.
Despre Doingbusiness.ro
Doingbusiness.ro este o companie care ofera servicii premium integrate de business strategy, comunicare, marketing si business development.
Serviciile Doingbusiness.ro includ: publicatii premium – Romanian Business Digest si Major Companies in Romania in variante print si online, portaluri de afaceri, servicii de agentie de evenimente, servicii de comunicare si direct marketing – call center, direct mailing, direct e-mailing, cercetare de piata, consultanta strategica de comunicare si extindere pe noi piete, acces la tool-uri inovative de business development si business intelligence.
Doingbusiness.ro este organizator al seriilor de evenimente proprii: CEO Conference – Shaping the Future, Business rEvolution – Digitalizarea, trend sau tsunami?, Business to more Business, IMM ReStart, Emerging Europe Energy Summit si Emerging Europe Investment Summit.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Performanța ortopediei mureșene, recunoaștere la nivel european

Articolul următor

Programul de cursuri AMCOR “Consulting – Tools, Skills & Ethics”

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share