București Eveniment

CEO Conference – Shaping the Future: Evenimentul anual de referinta al mediului de afaceri din Romania se desfasoara marti, 22 mai 2018, in Bucuresti

Rolul CEO-ului in managementul transformarii organizatiilor si decodarea celei de-a patra revolutii industriale sunt temele principale ale evenimentului “CEO Conference – Shaping the future’’ organizat de Doingbusiness.ro, marti, 22 mai 2018, la Bucuresti.
Conferinta se desfasoara incepand cu ora 9.00 la Stejarii Country Club si, ca la fiecare editie, isi propune sa provoace dezbateri si schimburi de idei intre lideri de business, analisti, experti si consultanti, pentru a gasi solutii inovative la provocarile fara precedent pentru mediul de afaceri, pe care executivii marilor companii vor trebui sa le infrunte in urmatorii ani. Fiecare editie CEO Conference reuneste peste 100 de manageri de companii cu prezenta globala, antreprenori si oameni de afaceri,
“CEO Conference a devenit platforma deschisa pentru dezbateri si relationare de afaceri, in care participantii se intalnesc si discuta despre factorii care contureaza mediul de afaceri acum. Rolul liderilor marilor companii in redesenarea strategiilor, modelelor de afaceri si reinventarea avantajelor competitive in contextul Revolutiei Industriale 4.0 sunt temele din acest an”, a declarat Dumitru Ion, CEO Doingbusiness.ro
In cadrul celor doua paneluri, temele de discutii vor fi dezbatute de leaderi cu viziune, care conduc cu succes companii de top, facand fata, cu imaginatie si creativitate, provocarilor tehnologice si transformarilor digitale tot mai rapide.
Panel 1: Rolul CEO in managementul transformarii
Cum redefinim strategii si modele de business pentru a obtine avantaj competitiv? Cum au gasit organizatiile de succes VALOARE in locuri si situatii neasteptate? Noile locuri de munca vs forta de munca recalificata sau imbunatatita? Ce transformari sunt asteptate in noile relatii cu clientii? Riscuri vs. transformare inovativa; Agitatia fiscala si supra-reglementarea continua. Sunt doar cateva din temele ce vor fi aduse in discutie de:
• Tatiana Proskuryakova – Country Manager, World Bank Romania
• Lacramioara Diaconu-Pintea – Executive Board Member, OMV Petrom
• Virgil Soncutean – CEO, Allianz-Tiriac Asigurari
• Gabriela Matei – Country Manager, Microsoft Romania
• Wolfgang Schulz – General Manager, BMW Group Romania
Panel 2: Decodarea celei de a 4-a Revolutii Industriale
Robotizare si Automatizare (RPA), Inteligenta Artificiala (AI), Internetul Lucrurilor (IoT) si impactul acestor noi tehnologii in modelarea viitorului companiilor; Tehnologia sursa de oportunitati vs. transformarea disruptiva; Big Data vs nevoia CEO pentru acuratetea informatiilor; GDPR si riscul subevaluarii impactului; Digitalizare vs riscuri cibernetice. Speakerii care au confirmat deja prezenta in acest panel, sunt:
• Alexandru Reff – Country Managing Partner, Deloitte Romania
• Marius Melesteu – CEO, Strauss Romania
• Ion Lungu – Presedinte, AFEER
• Marius Filipas – CEO, Logicom
• Razvan Copoiu – Vicepresident – South & Eastern Europe, Schneider Electric
Conferinta se va incheia cu o sesiune de coaching in care Mihai Stanescu va descrie viziunea sa asupra noii ere a managementului in contextul Revolutiei Industriale 4.0.
Programul complet si actualizat al evenimentului, precum si conditiile de participare sunt disponibile pe http://ceoconference.ro/ceo_conference_bucharest_2018/
“Un fir rosu al conversatiilor ce vor avea loc in cadrul conferintei va fi accelerarea inovatiei si velocitatea schimbarilor care sunt greu de subordonat sau anticipat. Astfel, aceste elemente cheie reprezinta o sursa continua de surprize chiar si pentru cei foarte informati si foarte bine conectati. Impreuna cu speakerii si participantii la CEO Conference conturam un viitor care functioneaza pentru noi toti, punand in fata oamenii si aratandu-le tehnologiile care ii fac mai puternici’’ a afirmat organizatorul conferintei, Dumitru Ion.
Partenerul principal al evenimentului este OMV Petrom. Partenerii CEO Conference sunt: Allianz-Tiriac Asigurari, Telekom Romania, BMW Group Romania, Strauss Romania, Deloitte Romania, Microsoft Romania, RoCoach, Pescariu Sports&Spa, Regatta, Kompass Romania.
Evenimentul este sustinut de partenerii media: Agerpres, Transilvania Business, Ziare.com, Cariere, Business24, Financial Market, Jurnalul de Afaceri, Spatiulconstruit.ro, Agora, CFnet.
Despre Doingbusiness.ro
Doingbusiness.ro este o companie care ofera servicii premium integrate de business strategy, comunicare, marketing si business development.
Serviciile Doingbusiness.ro includ: publicatii premium – Romanian Business Digest si Major Companies in Romania in variante print si online, portaluri de afaceri, servicii de agentie de evenimente, servicii de comunicare si direct marketing – call center, direct mailing, direct e-mailing, cercetare de piata, consultanta strategica de comunicare si extindere pe noi piete, acces la tool-uri inovative de business development si business intelligence.
Doingbusiness.ro este organizator al seriilor de evenimente proprii: CEO Conference – Shaping the Future, Business rEvolution – Digitalizarea, trend sau tsunami?, Business to more Business, IMM ReStart, Emerging Europe Energy Summit si Emerging Europe Investment Summit.

Related posts

ATENOR: 80 million euros for HERMES BUSINESS CAMPUS

Ionut Oprea

„Samfest Jazz 2020”

Gruita Ienasoiu

Superfood Company: Piața produselor de îngrijire a copiilor mici crește cu circa 5% în primul semestru din 2018

Stefana Muresan

Rebranding Creativity 2019 se mută în Cluj-Napoca

Ligia Voro

CeBIT Future Match 2016

Transilvania Business

Budapest at MIPIM 2017

Ionut Oprea

ACAROM organizeaza seminarul „Progress through Cooperation”, Bucuresti, 9-10 noiembrie 2017

Stefana Muresan

TBI Bank garantează clienților dobândă de 1% la depozite pentru retragerile înainte de termen

Ligia Voro

În 2018 CBRE și-a păstrat poziția de lider pe segmentul spațiilor de birouri cu o cotă de piață de 24%

redactia

2000 de angajați Michelin și familiile lor au sărbătorit 40 de ani de activitate a uzinei din Zalău

Stefana Muresan

Burse de peste 3.000.000 Euro la RIUF- The Romanian International University Fair

Perspective internationale in arhitectura, la Cluj-Napoca

Transilvania Business

S IMMO successfully sells large office buildings in Vienna

Ionut Oprea

Vlad Iftimie: cred cu tărie în misiunea mediului de business de a se implica activ în viața comunităților

Ionut Oprea

Gala Best of Business: Consiliul Județean Alba premiază cei mai valoroşi promotori ai economiei judeţului

redactia

Cele mai importante teme pentru mediu vor fi dezbatute în cadrul conferinței PRIA Environment în 25 aprilie 2018

Stefana Muresan

Romania’s growth potential will continue to attract new real estate investors in 2020

Papuc Irina

Microsoft announces plans to establish its first cloud region in Austria to accelerate local innovation and growth

Ionut Oprea

Colliers va administra Business Garden Bucharest, dezvoltat de Vastint

Ligia Voro

Forumul de Afaceri România – Vietnam

Ligia Voro

2017- an excelent pentru sectorul industrial

Ionut Oprea

Traficul de pasageri în aeroporturile din România a crescut cu 6% în 2019

Papuc Irina

Primul portal care poate fi gestionat împreună cu dezvoltatori imobiliari

Ligia Voro

 Bogdan PUŞCAŞ, președinte ANAP, participă la conferința PRIA Public Procurement

Ionut Oprea

Leave a Comment