Alba Real Estate Ultimele stiri

Bosch pune piatra de temelie pentru o nouă clădire de birouri la Blaj. Oportunităţi de carieră şi dezvoltare profesională

 -Noua clădire va fi inaugurată în toamna anului 2019
 -Investiţie de peste şapte milioane euro
 -Bosch: partener strategic al şcolilor profesionale în programul Şcoală Duală
 -Oportunităţi de angajare în cadrul fabricii Bosch din Blaj
Bosch, lider global în furnizarea de tehnologii şi servicii, a demarat lucrările de construcţie la o nouă clădire administrativă în cadrul fabricii din Blaj, judeţul Alba. La ceremonia oficială de aşezare a pietrei de temelie din 10 mai 2018 au fost prezenţi membri ai managementului companiei şi reprezentanţi ai autorităţilor locale. „Bosch și-a extins activitatea de producţie la Blaj în ultimii ani, astfel că am decis să construim o nouă clădire care să susţină această creştere şi să asigure suficient spaţiu pentru noi proiecte ce vor contribui la dezvoltarea pe termen lung a fabricii”, a declarat Dirk Arnold, directorul general al unităţii de producţie Bosch din Blaj. „Compania noastră acordă o atenţie deosebită mediului în care oamenii îşi desfăşoară activitatea zilnică”, a spus Alexander Firsching, directorul comercial al fabricii din Blaj. „În acelaşi timp, Bosch doreşte să ofere condiţii de lucru inspiraţionale care să faciliteze colaborarea în rândul angajaţilor”, a continuat Firsching.
Bosch va investi peste şapte milioane de euro în noua clădire, care se va desfăşura pe o suprafaţă de 5.700 metri pătraţi şi două niveluri. Aceasta va găzdui birouri pentru aproximativ 250 de angajaţi, precum şi cea mai mare parte a laboratoarelor de dezvoltare aflate în prezent în interiorul fabricii, începând cu toamna anului 2019.
La Blaj, Bosch a deschis prima fabrică din România pentru componente de tehnică liniară, în anul 2007. Ulterior, locaţia s-a extins prin deschiderea unor noi unităţi de producţie pentru soluţii de mobilitate prin diviziile Chassis Systems şi Powertrain Solutions şi au fost implementate soluţii inteligente de Industrie 4.0 pentru eficientizarea producţiei. În prezent, fabrica din Blaj înregistrează creşteri considerabile, atât în sectorul Soluţiilor de mobilitate, cât şi în cel al Tehnologiei industriale, fiind un jucător important pentru Bosch. Bosch produce la Blaj, pe lângă echipamente de tehnologie industrială, componente electronice pentru sectorul auto.
Şcoala Duală Bosch: Sursă de tehnicieni specializaţi
Grupul Bosch în România este un partener de încredere al şcolilor locale în cadrul proiectului de sistem educaţional dual, începând cu anul 2013. Peste 70 de elevi se pregătesc anul acesta pentru carierele lor ca tehnicieni în electromecanică şi electronică, în cadrul fabricii Bosch din Blaj. Compania colaborează pe plan local cu Liceul Tehnologic „Timotei Cipariu” din Blaj şi cu Colegiul Tehnic „Dorin Pavel” din Alba Iulia.
Activitatea practică şi activităţile elevilor în workshop-urile de mecanică şi electrică din Centrul de Training sunt supravegheate îndeaproape de specialişti din cadrul fabricii. Astfel, elevii participanţi în proiect au ocazia să acumuleze informaţii şi experienţă practică despre producţia de serie, atât în domeniul tehnologiei industriale, cât şi în industria automotive. Gabriela, elevă la Liceul Tehnologic „Timotei Cipariu Blaj”, apreciază partea practică a Şcolii Duale Bosch: „Pentru mine e important să învăţ direct din fabrică pentru că înţeleg mult mai bine cum funcţionează maşinile. În plus, e un mediu de lucru curat, procesele de lucru ne sunt foarte clar explicate, având şi posibilitatea să le aplicăm, sub directa îndrumare a specialiştilor din producţie”.
Noi oportunități de carieră pentru tinerele talente
Prin campania de recrutare intitulată „Let’s be remarkable”, Bosch invită potenţialii candidaţi să înceapă o carieră remarcabilă într-un mediu de muncă competitiv şi internaţional. Unitatea de producţie Bosch din Blaj recrutează în prezent ingineri de calitate, ingineri de mentenanţă, ingineri proces producţie, specialişti în achiziţii şi logistică, manageri de proiecte, dar şi candidaţi pentru programul working student. Mai multe informaţii despre poziţiile vacante sunt disponibile pe site-ul companiei www.bosch.ro.
Concentrare pe dezvoltarea angajaților și pe condițiile de muncă atractive
Bosch investește în dezvoltarea profesională a angajaților săi și în asigurarea unor condiții optime de muncă. Compania oferă angajaților săi diverse beneficii, precum program de lucru flexibil, posibilitatea de a lucra de acasă, o cantină modernă cu meniu variat, acces la activități sportive şi servicii medicale. Bosch încurajează o cultură organizațională deschisă, bazată pe colaborare și creativitate. Pentru a sprijini această viziune, Bosch a început implementarea „condițiilor de muncă inspiraţionale” şi în locația sa din Blaj. Lunar, aproximativ 100 de angajați au ocazia să-și extindă competențele în locații Bosch internaționale.
Grupul Bosch este prezent pe piaţa din România de aproximativ 25 de ani şi numără peste 6.500 de angajaţi în cinci entităţi. În anul 2016, Bosch a înregistrat un volum de vânzări de 332 milioane de euro pe piaţa din România. Pe lângă centrul de cercetare – dezvoltare din Cluj şi unităţile sale de producţie pentru Soluţii de mobilitate din Cluj şi din Blaj, Bosch mai operează şi o unitate de producţie de tehnică liniară, localizată de asemenea în Blaj, precum şi un centru de servicii de externalizare a proceselor de afaceri (BPO) în Timişoara. În Bucureşti, Bosch operează un birou de vânzări pentru produsele diviziilor Soluţii de mobilitate, Bunuri de larg consum şi Tehnologie pentru construcţii şi energie. În plus, o filială a BSH Hausgeräte GmbH, activă pe piaţa electrocasnicelor, are sediul, de asemenea, în capitala ţării.

Related posts

Aproape 266 de milioane de euro, fonduri europene, pentru sistemul de înregistrare a terenurilor în zonele rurale din România

redactia

Cemacon, profit operațional în creștere cu 38% în T1

Stefana Muresan

Activitățile proiectului Interreg Europe “EMOBICITY” demarează la Atena

Ligia Voro

Lotul 2 din tronsonul feroviar Brașov-Sighișoara se deblochează. Contestație respinsă

Ion Surdu

Fondul suveran de investiții din Abu Dhabi și-a redus participația deținută la unul dintre cele mai mari grupuri bancare din Europa Centrală și de Est

Papuc Irina

Austriecii de la Implenia Baugesellschaft au semnat contractul de proiectare și execuție a celui mai important tronson de drumuri județene din Maramureș pe fonduri europene: 70 km, 40 mil. euro

redactia

Fostul rector al UMF, prof. univ. dr. Constantin Ciuce, director medical al Spitalului Regina Maria din Cluj

Stefana Muresan

Delgaz Grid, investiții de peste 450 milioane lei în rețelele de gaze naturale și energie electrică în 2017

Stefana Muresan

Aramis Invest Baia Mare, cel mai mare producător de mobilă din România, afaceri de 1 miliard de lei

Stefana Muresan

Zitec oferă acces gratuit la Mirro, soluția sa de creștere a performanței echipei 

Ligia Voro

S IMMO AG: Very strong first half of 2017

Ionut Oprea

Testare COVID-19 în sistem pool-testing la Satu Mare, susținută de antreprenorii locali

Ligia Voro

„Brașovul pregătit”: Fundația Comunitară colectează donații pentru aprovizionarea Spitalului de Boli Infecțioase

Ion Surdu

Schimbare de identitate vizuală: Sunimprof devine Rottaprint

Nora Dumitrescu

Bosch a deschis o cantină modernă la fabrica din Blaj

Stefana Muresan

Fermierii vor putea sacrifica mieii de Paște și în ferme, în anumite condiții

Traian Dan

Popririle pe conturile bancare trebuie ridicate imediat după plata sumelor

Traian Dan

Tradiţiile şi meșteșugurile româneşti, promovate la Bran timp de trei zile

Ligia Voro

Leoni caută peste 900 de oameni pentru fabricile din România

Stefana Muresan

Județul Alba, la un pas investițional de un terminal multimodal

Ligia Voro

Curse charter de la Oradea spre Grecia, Tunisia, Turcia şi Egipt

Traian Dan

WhatsApp Business – aplicație dedicată companiilor

Stefana Muresan

Bosch pariaza si pe casa inteligenta

Transilvania Business

UMFST „George Emil Palade” din Târgu Mureș, într-un top al celor mai sustenabile universități din lume

Ligia Voro

Leave a Comment