Eveniment

Co-fondatorul rLoop, organizația care a câștigat competiția SpaceX Hyperloop, vine la Bucharest Technology Week

rLoop este o comunitate de 1300 de ingineri din 59 de țări din toate colțurile lumii și din cele mai mari companii sau organizații de pe mapamond: NASA, Google, Facebook, Apple etc.
rLoop a câștigat premiul pentru inovație la competiția SpaceX Hyperloop, ediția 2015-2017, iar Bucharest Technology Week îl aduce în România pe co-fondatorul acesteia, Ilyas Vali.
Ilyas Vali vine la București să vorbească participanților la Business Summitul din cadrul festivalul tehnologiei, dar și să le împărtășească ideile și cunoștințele sale. Discuția cu Ilyas Vali va fi, printre altele, și despre cum rLoop folosește o abordare descentralizată pentru a face posibilă realizarea altor tehnologii avansate, concentrându-se pe filosofia “future of work” și apelând la tehnologia de tip blockchain pentru a permite organizației să funcționeze complet remote crowdsourced.
Înainte de a ajunge la statutul crowdsourced de azi, rLoop a activat ca un sub-Reddit pe această rețea de socializare. Acum, se definește ca fiind singura organizație hardware de pe platforma Blockchain, prin intermediul căreia creează și dezvoltă soluții avansate de inginerie și design în întreaga lume. Deocamdată eforturile lor se concentrează pe conceptul hyperloop și felul în care tehnologia va schimba fundamental orașele și modul în care oamenii muncesc, trăiesc și călătoresc.
„Povestea rLoop începe în 2015, când PayPal, SpaceX și antreprenorul Elon Musk de la Tesla au lansat competiția Hyperloop Pod. Provocarea era dezvoltarea unei modul pentru sistemul de transport Hyperloop, pe care Elon Musk îl asemăna cu un hibrid între avioanele supersonice Concorde și o masă air-hockey. Aceste module (capsule) sunt proiectate să se lanseze fără fricțiune printr-un tub vidat, la o viteză de peste 1200 km/h.”, nota BBC despre rLoop.
Tehnologia Hyperloop
Hyperloop este un sistem conceptual de transport de mare viteză propus de Elon Musk. Conceptul este bazat pe capsule care pot fi propulsate cu viteze de peste 1200 km/h în tuburi depresurizate utilizând energie durabilă și eficientă din perspectiva costurilor. Pentru a accelera dezvoltarea, Compania SpaceX condusă de Elon Musk a organizat o competiție internațională, chemându-i pe inginerii și designerii din întreaga lume să creeze propriile capsule hyperloop pe care să le testeze în cadrul SpaceX din Hawthorne, California.
Conceptul Hyperloop ne pune să ne imaginăm o lume în care o distanță parcursă astăzi cu avionul timp de o oră și jumătate, s-ar reduce la un timp mai mic de 30 de minute. Dintr-o dată distanțele spre serviciu sau cele către locurile de vacanță n-ar mai necesita mult timp ca să le parcurgem. Teoretic, am putea locui aproape oriunde și am putea lucra în celaltă parte a țării sau chiar a Continentului.
Proiectele prototip pentru viitorul transportului elaborate de organizația de ingineri rLoop cuprind și alte forme de mobilitate în spațiu, precum rFlight, sponsorizat de Boening, prin care rLoop încearcă să împlinească unul dintre marile visuri ale omenirii: să zboare. rFlight este primului device din lume destinat zborului individual, un fel de motocicletă care merge pe cer. Proiectele comunității de ingineri se găsesc pe rloop.org.
Accesul la Business Summit, din periooada 15-18 mai, de la Athénée Palace Hilton, se face pe baza achiziționării biletului de pe www.techweek.ro
Până în 3 mai, prețurile biletelor sunt în pragul Regular Adopters, însemnând o reducere de 50 Euro față de prețul final.
Pentru informații suplimentare, urmăriți platformele oficiale de comunicare:
www.techweek.ro
Facebook.com/Btechweek
Facebook Event – Bucharest Technology Week 2018
Raiffeisen Bank este partenerul principal Bucharest Technology Week 2018
Summiturile de business din cadrul Bucharest Technology Week sunt susținute de:
IQOS – Innovation Summit Partner
Experis – HR Masters Summit Partner
SoftOne – Fintech Summit Partner
METRO SYSTEMS – Java Summit Partner
UiPath – .Net Summit Partner
Sponsorii evenimentului sunt: Samsung, Deloitte România, ENGIE, Digitaljob, Michelin, AirMotion, Admiral Markets, Microsoft, Luxoft, Crossover Romania, Electromagnetica, InCrys, bpv GRIGORESCU STEFANICA, Lidl Digital, Endava, Wolf Theiss, Cegeka, Twispay.
Networking & Coffee Partner: L’OR
Digital Partner – Bright Agency
Internet Partner – Viva Telecom
Despre Bucharest Technology Week
Concept propriu al companiei Universum Events, festivalul Bucharest Technology Week reunește, pentru al treilea an consecutiv, comunitatea tech din Capitală.
Evenimentul se desfășoară pe parcursul unei săptămâni, fiind împărțit în trei componente:
1. Business Summits de la Athénée Palace Hilton, între 15-18 mai, unde are loc și o expoziție indoor cu soluții dedicate profesioniștilor.
2. Expoziția din outdoor, Piața Universității, din 18-20 mai, cu intrare liberă pentru toți vizitatorii care s-au înscris online pe techweek.ro
3. Evenimentele partenere, în zeci de locații din oraș, pe parcursul întregii săptămâni, 14-20 mai.
Despre Universum Events
De peste 10 ani în industria evenimentelor, UNIVERSUM Events are ca fundament arhitectura de evenimente corporate.
Sub umbrela UNIVERSUM au luat formă conceptele proprii și o divizie de evenimente personalizate: MICE (Meetings, Incentives, Conferences & Exhibitions), axată pe evenimente de amploare pentru clienți.
Concepte proprii:
IMWorld – cea mai prestigioasă marcă a companiei, fiind în același timp și cea mai amplă expo-conferință B2B dedicată soluțiilor IT și digitale din regiune;
Festivalul Bucharest Technology Week, ajuns la a treia ediție, care mobilizează comunitatea tech din Capitală;
My Connector, o platformă online dedicată evenimentelor, care operează accesul la evenimente, de la înregistrarea online până la intrare.
Compania este reprezentatul unic în România al celei mai mari licențe de teambuilding din lume, Catalyst Teambuilding Global, deținând un portofoliu de peste 150 de concepte personalizabile pentru clienții săi.
Despre Raiffeisen Bank
Raiffeisen Bank are peste 20 de ani de activitate pe piața bancară din România, susține peste 100.000 de companii să-și dezvolte afacerile și este banca pe care au ales-o peste 2 milioane de clienți persoane fizice. Prin platformele digitale, 470.000 dintre clienții Raiffeisen Bank fac, anual, milioane de tranzacții în țară și în lume.

Related posts

Oradea, tot mai atractivă. Fitch: ratingul Oradiei – ''BBB minus'', cu perspectivă stabilă

Stefana Muresan

Georgiana BĂDESCU – Partener, Schoenherr și Asociații, participă la conferința PRIA Competition Cluj-Napoca în 16 mai 2019

Stefana Muresan

Gabriela Szabó vine la The Women Cluj

Stefana Muresan

~Video 4

Transilvania Business

Emil Boc și Bogdan Chirițoiu participă la conferința PRIA Competition Cluj-Napoca în 16 mai 2019

Stefana Muresan

CT | SALSA WEEK & KIZOMBA 2016

A doua editie a conferintei nationale Business (r)Evolution se va desfasura marti, 17 aprilie, la Constanta

Stefana Muresan

Banat IT Autumn BBQ, la a cincea ediţie

redactia

Analiza: noua directiva europeana asupra secretelor comerciale

PRIA IT&C and Intellectual Property

Transilvania Business

Conceptul 4C – patru reguli de aplicare a ingrasamintelor

20 de artiști confirmați la UNTOLD

Transilvania Business

ARIR anunță primul Forum dedicat relațiilor cu investitorii și analiștii în 23 mai 2019

Stefana Muresan

Se lansează a treia ediție a ROFMEX

Ligia Voro

International Diplomacy360 Conference: Securitate și Prosperitate la granița estică a NATO și UE

Ionut Oprea

Banat IT Autumn Barbeque 2017 – networking și distracție

Stefana Muresan

Conferința Digital Days 2019, Oradea 25 – 26 octombrie

Traian Dan

Robotul umanoid InMoov se întâlnește cu vizitatorii Bucharest Technology Week

Stefana Muresan

București, capitala europeană a frumuseții și a modei pentru 3 zile!

Ligia Voro

21 martie: Motivul pentru care peste 600 de femei își dau întâlnire mâine la Cluj-Napoca

Stefana Muresan

”Orașul durabil 2019” – Un eveniment în cadrul Sezonului România – Franța

Stefana Muresan

Automotive Logistics Summit

Transilvania Business

Primul workshop din Vestul țării despre blockchain la UVT

Ligia Voro

Credite pentru fermieri garantate de stat

Transilvania Business

Leave a Comment