Infrastructura Sibiu Ultimele stiri

TAROM lansează ruta Sibiu – Stuttgart

TAROM, cel mai longeviv partener al Aeroportului Internațional Sibiu, anunță lansarea rutei Sibiu – Stuttgart începând cu data de 15 Iulie 2018.
Din luna iulie, pasagerii care optează, pe aeropoertul sibian, pentru serviciile TAROM, au posibilitatea de a călători spre o destinație plină de contraste uimitoare, Stuttgart.
În prezent, pe Aeroportul Internațional Sibiu compania aeriană TAROM operează zboruri directe spre München, cu șase frecvențe pe săptămână, de luni până sâmbătă. Ruta Sibiu – München este operată de partenerul nostru de 19 ani, încă din anul 1999.
„Creștem capitalul de încredere al companiei Tarom. Încrederea trebuie să devină un vector constant al competitivității noastre pe piață. Sibiul este un pol reprezentativ de creștere și potențial pentru TAROM. Nu este însă suficient să știm că există un potențial, ci trebuie să valorificăm în mod real acest avantaj, nu doar conjunctural, ci ca o sursă constantă pentru dezvoltarea companiei și a rețelei de rute operate. Avem încredere că, odată cu reînnoirea flotei companiei, introducerea cursei directe Sibiu – Stuttgart, răspunde cerințelor pieței și asigură o perioadă scurtă de maturizare a rutei”, a declarat Werner-Wilhelm Wolff, director general TAROM.
„Între Aeroportul Internațional Sibiu și Compania Națională TAROM există o cooperare de succes, pe care dorim să o dezvoltăm în continuare. Prin deschiderea acestei rute facem încă un pas important în extinderea acestui parteneriat, care prin eforturi comune răspunde așteptărilor comunității deservite de Aeroportul Internațional Sibiu. Pe această cale, ne exprimăm aprecierea pentru progresele semnificative înregistrate de compania TAROM și, nu în ultimul rând, avem convingerea că în anul Centenarului Tarom va fi «compania care unește România».”, a declarat Daniela Cîmpean, președinta Consiliului Județean Sibiu.
„Echipa de management a Aeroportului Internațional Sibiu fructifică din nou, împreună cu compania Tarom, potențialul turistic și de business al regiunii pe care aeroportul o deservește. Deciziile companiilor aeriene în ceea ce privește lansarea de rute de la aeroportul sibian, printre care și ruta anunțată astăzi de către compania TAROM, Sibiu – Stuttgart, înclină tot mai mult balanța în direcția atingerii obiectivului principal al managementului actual, cel de a transforma aeroportul într-o companie profitabilă.”, a susținut Gabriel Tischer, președintele Consiliului de Administrație al Aeroportului Internațional Sibiu.
„Zborul TAROM nou anunțat este rezultatul politicii de dezvoltare a traficului de pasageri al aeroportului care urmărește consolidarea și întărirea parteneriatelor existente. Crearea unui context atractiv pe termen lung pentru companiile aeriene este o condiție esențială pentru atragerea de noi rute sau extinderea celor existente. În mod cert, anunțul extinderii operațiunilor companiei aeriene TAROM la Sibiu validează această abordare și în același timp ne motivează pentru a menține această traiectorie ascendentă.”, a declarat Marius Ioan Gîrdea, Director General al Aeroportului Internațional Sibiu.
Pasagerii zborurilor TAROM beneficiază de:
 -Transport gratuit al bagajului de cală în limita maximă de 23 kg (1 bagaj pentru Clasa Economy) +10 kg bagaj de mână;
 -Check-in gratuit în aeroport, la kiosk, online şi pe mobil;
 -Catering la bord, însoțit de răcoritoare și ceai sau cafea;

Related posts

Rețeaua Națională de Monitorizare a Calității Aerului, extinsă cu 60 de stații

Traian Dan

Foto – exclusiv: Romania’s Real Estate Yearbook 2020 la Expo Real Munich 2019

Nicolae Pop

TM | UVT, parte al celui mai mare proiect de colaborare internațională din istoria științei

11 șoferi au demisionat de la Aeroportul Internațional Sibiu

Papuc Irina

Ardelenii vor zbura pe litoralul românesc din iulie

Nora Dumitrescu

Investiţii în amenajări hidrotehnice

Ligia Voro

Studenţii UBB au fondat propria Societate Antreprenorială Studenţească

Stefana Muresan

Daniel Buda, vicepreședintele Comisiei de Agricultură din Parlamentul European și membru al Grupului PPE: “Vești bune de la Bruxelles pentru fermieri! Eforturile Comisiei AGRI din Parlamentul European au generat măsuri excepționale de sprijin pentru sectorul agroalimentar!”

Ligia Voro

Clujul, încă un pas spre Capitala Europeană a Inovării

Nora Dumitrescu

Wizz Air, noi planuri de dezvoltare in Iasi

Stefana Muresan

XPN Live: Antreprenoriatul și soluțiile IT în era post COVID-19

A. I.

Al cincilea pod peste râul Someș, construit între Seini și Apa

Stefana Muresan

Sistemul de verificare a medicamentelor, operațional peste două zile

redactia

Bugetul comunei Baciu din Cluj, orientat spre investiții

Stefana Muresan

Ariston a lansat noua gamă de boilere electrice Lydos

Ligia Voro

Oana Taban, Dent Estet: Urmarim oportunitatile de extindere in afara tarii

redactia

Câştigurile E.ON afectate de dificultăţile din Marea Britanie

A. I.

Patronatele din turism cer Guvernului să înființeze Autoritatea Națională pentru Turism, care să fie condusă de un președinte cu rang de secretar de stat

Papuc Irina

CBRE a asistat Hexagon în vânzarea unui portofoliu de trei clădiri de birouri în Cluj-Napoca

Papuc Irina

Omul de afaceri Ovidiu Buluc a vândut Farmexim și HelpNet către gigantul german Phoenix

Stefana Muresan

În Oradea se va construi un spital ultramodern, cu 280 de locuri, cu fonduri europene

Traian Dan

Ecografe ultraperformante în dotarea Spitalului Județean de Urgență Cluj-Napoca

redactia

Oradea Startups Report – oglinda IT-ului orădean, premieră realizată de Oradea Tech Hub

Traian Dan

Oradea va avea primul laborator robotizat de analize medicale din România

Traian Dan

Leave a Comment