Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

TAROM lansează ruta Sibiu – Stuttgart

TAROM, cel mai longeviv partener al Aeroportului Internațional Sibiu, anunță lansarea rutei Sibiu – Stuttgart începând cu data de 15 Iulie 2018.
Din luna iulie, pasagerii care optează, pe aeropoertul sibian, pentru serviciile TAROM, au posibilitatea de a călători spre o destinație plină de contraste uimitoare, Stuttgart.
În prezent, pe Aeroportul Internațional Sibiu compania aeriană TAROM operează zboruri directe spre München, cu șase frecvențe pe săptămână, de luni până sâmbătă. Ruta Sibiu – München este operată de partenerul nostru de 19 ani, încă din anul 1999.
„Creștem capitalul de încredere al companiei Tarom. Încrederea trebuie să devină un vector constant al competitivității noastre pe piață. Sibiul este un pol reprezentativ de creștere și potențial pentru TAROM. Nu este însă suficient să știm că există un potențial, ci trebuie să valorificăm în mod real acest avantaj, nu doar conjunctural, ci ca o sursă constantă pentru dezvoltarea companiei și a rețelei de rute operate. Avem încredere că, odată cu reînnoirea flotei companiei, introducerea cursei directe Sibiu – Stuttgart, răspunde cerințelor pieței și asigură o perioadă scurtă de maturizare a rutei”, a declarat Werner-Wilhelm Wolff, director general TAROM.
„Între Aeroportul Internațional Sibiu și Compania Națională TAROM există o cooperare de succes, pe care dorim să o dezvoltăm în continuare. Prin deschiderea acestei rute facem încă un pas important în extinderea acestui parteneriat, care prin eforturi comune răspunde așteptărilor comunității deservite de Aeroportul Internațional Sibiu. Pe această cale, ne exprimăm aprecierea pentru progresele semnificative înregistrate de compania TAROM și, nu în ultimul rând, avem convingerea că în anul Centenarului Tarom va fi «compania care unește România».”, a declarat Daniela Cîmpean, președinta Consiliului Județean Sibiu.
„Echipa de management a Aeroportului Internațional Sibiu fructifică din nou, împreună cu compania Tarom, potențialul turistic și de business al regiunii pe care aeroportul o deservește. Deciziile companiilor aeriene în ceea ce privește lansarea de rute de la aeroportul sibian, printre care și ruta anunțată astăzi de către compania TAROM, Sibiu – Stuttgart, înclină tot mai mult balanța în direcția atingerii obiectivului principal al managementului actual, cel de a transforma aeroportul într-o companie profitabilă.”, a susținut Gabriel Tischer, președintele Consiliului de Administrație al Aeroportului Internațional Sibiu.
„Zborul TAROM nou anunțat este rezultatul politicii de dezvoltare a traficului de pasageri al aeroportului care urmărește consolidarea și întărirea parteneriatelor existente. Crearea unui context atractiv pe termen lung pentru companiile aeriene este o condiție esențială pentru atragerea de noi rute sau extinderea celor existente. În mod cert, anunțul extinderii operațiunilor companiei aeriene TAROM la Sibiu validează această abordare și în același timp ne motivează pentru a menține această traiectorie ascendentă.”, a declarat Marius Ioan Gîrdea, Director General al Aeroportului Internațional Sibiu.
Pasagerii zborurilor TAROM beneficiază de:
 -Transport gratuit al bagajului de cală în limita maximă de 23 kg (1 bagaj pentru Clasa Economy) +10 kg bagaj de mână;
 -Check-in gratuit în aeroport, la kiosk, online şi pe mobil;
 -Catering la bord, însoțit de răcoritoare și ceai sau cafea;

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

BearingPoint raportează o creștere remarcabilă în 2017, cifra de afaceri ajungând la 712 milioane de euro

Articolul următor

CBRE: Primele 3 tranzacții pe piața de investiții imobiliare însumează circa 300 milioane de euro, în 2018

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share