Cluj Investitii Sanatate Ultimele stiri

Rețeaua de servicii medicale Regina Maria a cumpărat Kinetic Sport & Medicine, cu unități în București și Cluj

Rețeaua de sănătate Regina Maria, operator pe piața serviciilor medicale, a achiziționat cel mai modern furnizor de recuperare medicală din România, Kinetic Sport & Medicine, cu unități în București și Cluj.
Achiziția Kinetic Sport & Medicine marchează cea de-a 25-a tranzacție a rețelei de sănătate Regina Maria.
Inaugurată în anul 2012, clinica Kinetic Sport & Medicine oferă servicii de kinetoterapie și fizioterapie. În ultimii 6 ani, peste 12.000 pacienți au trecut pragul clinicii, dintre care sportivi de performanță precum Simona Halep, Irina Begu, Horia Tecău, și au beneficiat cu succes de tratamente de recuperare sportivă și medicală printr-o serie de terapii și tehnici eficiente practicate la nivel internațional.
Kinetic Sport & Medicine a încheiat anul 2017 cu o cifra de afaceri de aproape 2 milioane de euro.
În București, Kinetic Sport & Medicine dispune de o suprafață de 500 de metri pătrați și 15 cabinete individuale de tratament, urmând să-și dubleze spațiul până la finalul anului 2018. Clinica din Cluj-Napoca dispune de 8 cabinete pentru fizioterapie, un cabinet pentru consultații, dar și o sală de gimnastică medicală de aproximativ 100 mp.
Reţeaua de sănătate Regina Maria are peste 5.000 de angajați și colaboratori în cele 45 de locații proprii din Bucureşti şi din ţară și deservește peste 2,2 milioane de pacienți. Rețeaua are un portofoliu de peste 465.000 de abonamente medicale.
Sursa foto: facebook.com/KineticSportMedicine

Related posts

Cum scoți un oraș din Depresie. Cluj Napoca – un caz școală

redactia

Asociere între primărie şi CJ Alba, pentru construirea sălii polivalente din Blaj, investiţie de 32 milioane lei

Stefana Muresan

Cinci comune bihorene, cadastrate gratuit cu fonduri europene de către ANCPI

Traian Dan

Leave a Comment