Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

System Innovation România deschide birou de consultanță SAP Business One la Cluj

System Innovation România, furnizor de solutii ERP și principalul partener SAP Business One în România, a deschis un birou la Cluj-Napoca pentru a oferi un suport mai prompt în cadrul proiectelor din nord-vestul țării. Compania va fi astfel mai aproape de clienți, va înțelege mai bine specificul mediului de afaceri local și va putea crește calitatea serviciilor.  Biroul este deja functional și are o echipă dedicată pentru consultanță și implementare.
În ultimii ani, System Innovation Romania a derulat mai multe proiecte în Transilvania, companii precum EURIAL, NOVO TECH, SALUS, FAIST MEKATRONIC alegând soluția SAP Business One pentru gestionarea activității lor. Sunt companii în plină dezvoltare, cu un nivel ridicat de complexitate operațională, astfel incat adopția SAP Business One a adus un plus de valoare de business. Astfel, consultanții System Innovation Romania sunt implicați permanent în adăugarea de noi functionalităţi sau personalizari, dincolo de mentenanţa obişnuită şi ajustările legislative. Existența unei echipe locale va crește calitatea serviciilor precum și timpul de răspuns la solicitarile clienților.
Chiar dacă suntem în plină epoca digitală, interacţiunea directă, relaţia apropiată cu oamenii ajută la bunul mers al lucrurilor. Dincolo de tehnologie, considerăm că succesul unui proiect ERP stă în buna colaborare dintre furnizor și beneficiar, în transparență și muncă de echipă. Complementar, am remarcat un interes mare al companiilor din Ardeal pentru adoptarea soluţiilor integrate de management al companiei. Biroul de la Cluj ne va ajuta sa fim mai aproape de clientii nostri locali, sa intelegem mai bine cerintele acestora si sa le asiguram obtinerea unui randament maxim din implementarile solutiilor noastre. Vom fi mai activi la nivel local, vom fi prezenţi la evenimente, întâlniri şi workshopuri. Vom petrece mai puţin timp în trafic şi deplasări şi mult mai mult timp în discuţiile cu clienţii noștri.” consideră Ciprian Condur, Managing Partner System Innovation Romania.
System Innovation România este primul partener Value Added Reseller pentru SAP Business One din România. Încă din 2008, compania oferă servicii complete de consultanță şi implementare pentru soluția ERP SAP Business One, dedicată organizații medii şi mici, atât în România cât şi pe piaţa internaţională. System Innovation Romania a localizat SAP Business One atât în România cât și în Bulgaria și Serbia, acumulând astfel un nivel ridicat de cunoștințe și expertiză. Deasemenea, System Innovation Romania integrează în proiecte add on-uri specifice SAP Business One, dar și instrumente de analiză avansate, precum soluția de Business Intelligence, QlikView. Pentru mai multe informaţii, vizitaţ  www.sysinconsult.ro.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

CBRE: Primele două clădiri din Timpuri Noi Square au fost închiriate în proporție de peste 90%

Articolul următor

Astra Vagoane Calatori, singurul ofertant in licitatia pentru tramvaie noi de la Cluj-Napoca

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share