Eveniment IT&C Sanatate

Tehnologia revoluționează sistemul medical și industria farmaceutică. iCEE.health revine în București, pe 14 iunie

Lansat acum trei ani ca secțiune dedicată inovației în sănătate la iCEE.fest, iCEE.health reunește întregul ecosistem eHealth – fiind singurul eveniment în inovație în sănătate din Europa care aderă la principiile Everyone Included™, concepute de Stanford Medicine X.
“Pe 14 iunie, prima zi a festivalului, antreprenori și inovatori în sănătate, companii de top și personalități marcante se vor afla pe scena iCEE.health pentru a ne arăta de ce viitorul sănătății este digital”, explică Lorena Macnaughtan, directorul evenimentului iCEE.health.
Iată doar câteva dintre temele explorate anul acesta: spitalul și clinica viitorului, noi modalități de design pentru servicii de sănătate, transformarea digitală a industriei farma și de asigurări, inteligență artificială, realitate virtuală și augmentată, intervenții digitale sau dispozitive de monitorizare (wearables).
iCEE.health are și sesiuni aplicate:
• Workshop pentru implicarea pacienților, extrem de relevant în era GDPR. Acesta este oferit de experți de la Stanford Medicine X: Justin Lai, MPH, Designer Servicii de Sănătate (dintre proiecte, Biroul White House pentru Știință și Tehnologie și Politici, Eli Lilly și Departamentul de Stat din SUA pentru Servicii Umane și în Sănătate), și Sylvie Dobrota, Cercetător Asociat.
• Un masterclass în spitalul și clinica viitorului, cu Ksenia Benifard și Simona Ralph, și un masterclass despre transformarea digitală a industriei sănătății, cu doctorul antreprenor Felix Jackson din Marea Britanie.
• Lista completă a speakerilor iCEE.health din acest an este publicată pe site-ul oficial.
Menționam doar câteva exemple de speakeri excepționali, confirmați până acum:
Shawna Butler, un star absolut în lumea inovației în sănătate, parte din echipele Exponential Medicine @ Singularity University și Cancer XPRIZE. Shawna este în consiliul mai multor inițiative locale, naționale sau globale, printre care Food+City, End Well, Școala Olandeză de Inovație în Sănătate, Acceleratorul SXSW, MassChallenge Texas, Impact Pediatric Health sau Antreprenoriat și Inovație pentru Asistente Medicale @ Northeastern University. Mai multe despre Shawna via iCEE.news
Michael Seres, fondator al companiei de dispozitive medicale conectate 11Health, este și primul pacient antreprenor rezident al Stanford Medicine X 2015, iar, în prezent, face parte din Bordul Executiv. Povestea lui Michael, pe iCEE.news.
“Tehnologia a fost un liant pentru schimbarea sănătății în general. Nu mai suntem izolați, poți intra online și te conectezi, înveți și comunici cu pacienți din alte părți ale lumii, cum nu era posibil până acum”, Michael Seres [source]
Diane Jooris, co-fondator & CEO @ Oncomfort, companie care oferă singura soluție VR medicală certificată CE pentru durere și anxietate. Înainte de a fonda compania VR Oncomfort, Diane a fost Specialist în Intervenții Minte – Corp la Centrul de Cancer Anderson (Houston, Texas), unde a utilizat hiponoza clinică în sala de operații în timpul procedurilor chirurgicale.
Horia Maior, Cercetător Asociat @ Horizon Mixed Reality Lab, este beneficiarul unui premiu al Consiliului pentru Cercetare în Științe Fizice și Inginerie din Marea Britanie, iar cercetarea multidisciplinară pe care o desfășoară este în domeniul Interacțiune Om-Calculator, Interfețe Calculator – Creier și Factori Umani, cu impact în multe domenii, inclusiv în sănătate.
Michael Fergusson, CEO & Fondator @ Ayogo, o companie recunoscută de două ori ca fiind în top 100 cele mai innovative companii mHealth din lume. Michael a strâns multe puncte: a fost desemnat cel mai tânăr antreprenor social Ernst & Young’s și a fost inclus în PharmaVOICE 100, prin nominalizare de către profesioniști din domeniul științelor biomedicale.
Și asta nu e tot. Se anunță o ediție excepțională pentru startup-urile ehealth.
• eHealth Hub revine cu Academia destinată startupurilor în sănătate. Acestea pot aplica până pe 3 iunie, iar cei selectați vor avea acces gratuit la iCEE.health. Tot eHealth Hub oferă un workshop gratuit despre reglementările privind dezvoltarea de aplicații și dispozitive medicale. Mai multe, aici.
• Startup-urile care inovează în sănătate, la concursul 200s of Fame, se vor bucura de un juriu dedicat. De exemplu, Eugene Borukhovich, lider Sănătate Digitală și Inovație @ Bayer G4A și lider global în acest domeniu, revine la @ iCEE.health/iCEE.fest și ca membru în juriul “200 Seconds of Fame”. Aplicațiile se trimit până pe 1 iunie.
Ca în fiecare an, iCEE.health rezervă o sesiune în limba română, în care vor fi discutate noi modele de servicii medicale din România.
Studenții la medicină și doctorii rezidenți beneficiază de discount de 50%, email la tickets@iceefest.com.
iCEE.health 2018 are loc în București, pe 14 iunie.

Related posts

La Șura Mică, acasă pentru seniori – Seniorenresidenz Maria Theresia

Ligia Voro

Secom isi extinde acoperirea in zona de vest a tarii

Stefana Muresan

Centru multifuncțional recreativ în valoare de 4,7 milioane de euro la Marghita

Traian Dan

Startup de inteligență artificială din Cluj, finanțat de EIT Health

Nora Dumitrescu

Onco Card şi Onco Card Invest au ieşit din insolvenţă

Ligia Voro

Chirurgie robotică la Spitalul Pelican din Oradea

Traian Dan

Oradea creşte capacitatea de testare Covid – 19 la peste 500 de probe pe zi

Traian Dan

Tehnologia produsă la Timișoara în cadrul companiei Continental va fi aplicată în managementul performant al porturilor din Hamburg și Koper

Robert Bloancă

Motivele care au dus la deficitul de Euthyrox pe piața din România: în luna aprilie s-au cerut cantități duble, față de luna martie

Papuc Irina

SIbiu: Inimi salvate din generozitate

Papuc Irina

Institutul Naţional de Gerontologie şi Geriatrie „Ana Aslan“ se reinventează cu bani europeni

Stefana Muresan

Start pentru desemnarea celor mai importante proiecte ale industriei IT din acest an

Ligia Voro

Leader Team Broker, primul jucător din piața de asigurări care lansează un serviciu de telemedicină

Ligia Voro

Medicover Romania o numeste pe Simona Nodea in functia de director de marketing

redactia

Hardwork sau Network? Învață  la Masterclass-ul susținut de Andy Lopata 

Ionut Oprea

Comisia Europeană: internetul este suprasolicitat

Nora Dumitrescu

Regulament pentru acordarea stimulentelor salariale pe criterii de performanță, la SCJU Târgu Mureș

Stefana Muresan

Performanța ortopediei mureșene, recunoaștere la nivel european

Stefana Muresan

Antreprenorul Mihai Miron vrea să repatrieze 65 de medici români din Franţa și Germania

Stefana Muresan

21 de soluţii inteligente de la Cluj IT Cluster pentru Alba Iulia Smart City 2018

Stefana Muresan

Invitați de la Amazon, Financial Times, MIT, Allianz Ventures, NVIDIA și SAP completează lista de speakeri pentru cea de-a 4-a ediție Techsylvania

Tirdea Ionut

Fondatorul Regina Maria cumpără pachetul majoritar de acţiuni la Intermedicas

Stefana Muresan

Două companii din Sibiu au început să producă măști, halate și capișoane. Spitalul din Sibiu a făcut prima comandă

Ion Surdu

Timişoara urcă 37 de locuri în clasamentul mondial al inovării

Robert Bloancă

Leave a Comment