Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Sesiune regională de informare în cadrul programului “Dezvoltarea IMM-urilor din România”

Innovation Norway alături de partenerul local Agenția pentru Dezvoltare Regională Vest a organizat în data de 30 mai 2018, la Timișoara, sesiunea de informare din cadrul programului “Dezvoltarea IMM-urilor din Romania”, parte din schema mai largă de finanțare: Granturile Spațiului Economic European (SEE) și norvegiene pentru perioada 2014-2021.
La eveniment au fost invitați reprezentanți ai companiilor românești care desfăsoară activităti în Regiunea Vest, precum și reprezentanți ai administratiilor publice locale, organizațiilor de sprijin pentru sectorul de afaceri, firmelor de consultanță s.a.
Programul “Dezvoltarea IMM-urilor din Romania” face parte din granturile SEE și norvegiene pentru perioada 2014-2021 și își propune să contribuie la creșterea durabilă și intensificarea creării de valoare în sectorul de afaceri din Romania. Programul va urmări să stimuleze și să dezvolte parteneriate de afaceri pe termen lung între parteneri din Islanda, Liechtenstein, Norvegia și Romania, bazate pe dezvoltarea afacerilor și inovare. Programul va încuraja proiectele implementate în parteneriate bilaterale într-una dintre cele trei arii vizate: Inovare Verde în Industrie, ICT (Tehnologia Informației și a Comunicațiilor), Creșterea Albastră (dezvoltarea durabilă a sectorului marin și maritim).
Bugetul alocat programului este în valoare de 45.000.000 Euro. Pentru primul apel de propuneri de proiecte, bugetul disponibil este de 21.083.334 Euro. Grupul țintă principal al programului este format din întreprinderi private românești, cu prioritate întreprinderile mici si mijlocii.
În cadrul sesiunii de informare de la Timișoara reprezentanții Innovation Norway au prezentat elementele principale ale programului de finanțare, precum: criterii de eligibilitate pentru solicitanți și parteneri, procedura de depunere a cererilor de finanțare. Întâlnirea s-a încheiat cu o sesiune de întrebări și răspunsuri cu privire la condițiile de finanțare ale programului.
Toate informațiile relevante cu privire la programul de finanțare sunt disponibile, pe pagina de internet https://www.innovasjonnorge.no/roinnovation.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Parcul Feroviarilor din Cluj-Napoca va fi reamenajat. A fost desemnată echipa câştigătoare a concursului internațional de soluții

Articolul următor

Inovaţia ca stare de fapt şi necesitate - Cluj Innovation Days – „Breaking New Digital Ground”

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share