Timiș Ultimele stiri

Sesiune regională de informare în cadrul programului “Dezvoltarea IMM-urilor din România”

Innovation Norway alături de partenerul local Agenția pentru Dezvoltare Regională Vest a organizat în data de 30 mai 2018, la Timișoara, sesiunea de informare din cadrul programului “Dezvoltarea IMM-urilor din Romania”, parte din schema mai largă de finanțare: Granturile Spațiului Economic European (SEE) și norvegiene pentru perioada 2014-2021.
La eveniment au fost invitați reprezentanți ai companiilor românești care desfăsoară activităti în Regiunea Vest, precum și reprezentanți ai administratiilor publice locale, organizațiilor de sprijin pentru sectorul de afaceri, firmelor de consultanță s.a.
Programul “Dezvoltarea IMM-urilor din Romania” face parte din granturile SEE și norvegiene pentru perioada 2014-2021 și își propune să contribuie la creșterea durabilă și intensificarea creării de valoare în sectorul de afaceri din Romania. Programul va urmări să stimuleze și să dezvolte parteneriate de afaceri pe termen lung între parteneri din Islanda, Liechtenstein, Norvegia și Romania, bazate pe dezvoltarea afacerilor și inovare. Programul va încuraja proiectele implementate în parteneriate bilaterale într-una dintre cele trei arii vizate: Inovare Verde în Industrie, ICT (Tehnologia Informației și a Comunicațiilor), Creșterea Albastră (dezvoltarea durabilă a sectorului marin și maritim).
Bugetul alocat programului este în valoare de 45.000.000 Euro. Pentru primul apel de propuneri de proiecte, bugetul disponibil este de 21.083.334 Euro. Grupul țintă principal al programului este format din întreprinderi private românești, cu prioritate întreprinderile mici si mijlocii.
În cadrul sesiunii de informare de la Timișoara reprezentanții Innovation Norway au prezentat elementele principale ale programului de finanțare, precum: criterii de eligibilitate pentru solicitanți și parteneri, procedura de depunere a cererilor de finanțare. Întâlnirea s-a încheiat cu o sesiune de întrebări și răspunsuri cu privire la condițiile de finanțare ale programului.
Toate informațiile relevante cu privire la programul de finanțare sunt disponibile, pe pagina de internet https://www.innovasjonnorge.no/roinnovation.

Related posts

România, locul trei în UE, în privința fermelor conduse de femei

redactia

CTP a achiziționat A1 Bucharest Park pentru circa 40 milioane de euro

Ligia Voro

Nistoran Dorin Liviu, numit preşedinte al CA al Romgaz

Stefana Muresan

Săptămâna Haferland, cel mai mare eveniment de promovare a culturii săsești din Transilvania și a turismului local, se va desfășura online, în perioada 31 iulie – 2 august

Papuc Irina

Unifarm: 12 avioane cargo și cel puțin 6 transporturi terestre cu PPE urmează să vină în România până la jumătatea lunii mai

Papuc Irina

Daniel Buda, vicepreședintele Comisiei de Agricultură din Parlamentul European și membru al Grupului PPE: “Comisia Europeană trebuie să acționeze imediat pentru a garanta protejarea drepturilor lucrătorilor sezonieri!”

Ligia Voro

Angajații din fabricile de mobilă, subvenționați la studiile universitare

Nora Dumitrescu

Claus Web Satu Mare a devenit „verde”

Traian Dan

Cifra de afaceri a companiei brașovene Duvenbeck Logistik a depășit 400 de milioane de lei în 2019

Ion Surdu

Timișoreana, 700.000 de litri de bere pe zi

Stefana Muresan

Universitatea din Sibiu a inaugurat două noi laboratoare: investiție a celui mai mare angajator din oraș

Papuc Irina

Parcare supraterană de 250 de locuri în centrul Timișoarei

Stefana Muresan

Alexandra Danciu, Star Transmission & Star Assembly: “Work hard, play hard!”

Ligia Voro

UBB vizează cumpărarea sediului Băncii Transilvania

Stefana Muresan

Cu bani europeni rețeaua de distribuție a apei din județul Satu Mare va fi extinsă cu 260 km, iar rețeaua de ape uzate cu 450 km.

Gruita Ienasoiu

BILKA, crestere 41% pentru 2016

Ionut Oprea

Afacerile Cemacon au urcat cu 86% în primul trimestru, la 21,49 milioane lei

Stefana Muresan

Startup-ul XVision ajută medicii români să prevină răspândirea COVID 19

Traian Dan

Regio-POR 2014-2020 în Regiunea Vest: contracte de finanțare semnate pentru 106 proiecte cu o valoare totală de peste 150 mil. euro, in acest an

Stefana Muresan

Stele Michelin pentru obiective din Târgu Mureș

Ligia Voro

Digi cumpără al doilea cel mai mare operator maghiar pentru 140 milioane euro

Stefana Muresan

Imotrust Arad vinde un teren de 44.505 mp în Cluj Napoca, pentru 2,5 mil. euro

Stefana Muresan

Comunitatea Urbană Arieș va avea transport regional

Nora Dumitrescu

Austria Showcase: Infrastructură

Ionut Oprea

Leave a Comment