Cluj Industrie Ultimele stiri

Canadienii de la Bombardier, cifră de afaceri de peste 17 mil. euro, în creștere cu 27%

Gigantul canadian Bombardier, producător mondial de avioane şi trenuri, a ajuns anul trecut la o cifră de afaceri de circa 78,5 mil. lei (17,2 mil. euro), mai mult cu 27% faţă de anul anterior, cu centrul de servicii din Cluj-Napoca, potrivit datelor de la Ministerul Finanţelor, scrie zf.ro.
Compania Bombardier Transportation Shared Services România a încheiat anul 2017 cu un profit net de peste 3 mil. lei (667.000 de euro) şi cu un număr mediu de 644 de angajaţi, potrivit mfinanţe.ro. În Cluj-Napoca, Bombardier este cunoscut pentru centrul de operaţiuni de tip shared services şi are trei unităţi – resurse umane, finanţe şi achiziţii. Birourile Bombardier din Cluj-Napoca deservesc activitatea globală a companiei, inclusiv 60 de unităţi de producţie din 28 de ţări, potrivit unor informaţii furnizate anterior de companie.
Canadienii au deschis centrul de servicii de la Cluj-Napoca, ce asigură activităţile administrative pentru mai multe fabrici din Europa, în vara anului 2009. Bombardier Transportation este lider mondial în tehnologia feroviară, cu un portofoliu ce acoperă întregul spectru de soluţii feroviare, variind de la trenuri la subsisteme şi semnalizare. Compania oferă sisteme complete de transport, tehnologie de e-mobilitate şi servicii de întreţinere.
Bombardier Transportation face parte din grupul Bombardier, cu sediul central în Montreal, Canada. Acţiunile Bombardier sunt tranzac­ţio­nate pe bursa din Toronto (BBD). în anul fiscal încheiat în 31 decembrie 2017, Bombardier a înregistrat venituri de 16,2 miliarde de dolari, având aproximativ 70.000 de angajaţi.

Related posts

David Ciceo, membru în Consiliul Director al Airport Council Europe

Stefana Muresan

Austriecii de la Austrotherm – a treia fabrică de polistiren din România, la Arad

Stefana Muresan

AEW a finalizat vânzarea Promenada Mall Târgu Mureș către Indotek

Ligia Voro

Leave a Comment