Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Grupul japonez Asahi, investiții de 22 de mil. de euro în fabricile de bere din Timișoara și Brașov

Fabricile de bere din Brașov și Timișoara vor fi modernizate și își vor crește capacitatea de producție. Japonezii de la Asahi, noii acționari, au decis să investească 22 de milioane de euro.
Grupul japonez Asahi este noul acţionar al mărcilor de bere Ursus şi Timişoreana și a anunţat, pentru acest an, investiţii de 22 milioane euro în acest an în fabricile din Braşov şi Timişoara. „Piaţa din România este pe o creştere uşoară şi cred că acest trend va continua. În plus, această piaţă se va «premiumiza» într-o perioadă destul de scurtă. Abilitatea de a profita de puterea brandurilor de bază şi în acelaşi timp lansarea de noi băuturi pe categoria superioară de preţ vor fi critice pentru noi“, a declarat Paolo Lanzarotti, CEO al Asahi Breweries Europe Group, citat de zf.ro.
Ursus Breweries este lider pe piaţa berii din România, cu o cotă de 37%. Singura categorie unde grupul nu este pe primul loc este cea a berii super-premium. În 2016, compania Ursus Breweries, care mai are în portofoliu Ciucaş, Grolsch, Peroni, Azuga etc., a avut afaceri de 1,6 miliarde lei, cu un profit de 145 milioane lei.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

CE alocă 265 de milioane de euro pentru construirea unei autostrăzi care va lega Ungaria de România

Articolul următor

Primele zece autobuze electrice din România, puse în circulaţie

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Distribuție Energie Electrică România (DEER) Cluj, cel mai mare distribuitor național de profil, a organizat proiectul educativ “Școala Altfel cu Micul Energetician”, proiect care face parte din campania sa educativă.
Citeste mai mult

DEER predă energetica viitoarelor generații

3.000 de elevi din ciclul primar de învățământ învață despre energie în cadrul proiectului educativ. Distribuție Energie Electrică…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share