Alba Eveniment Slider Turism

Golf pentru toți. Toți pentru golf!

Pe 8 iunie începe prima ediție a competiției PRO-AM Golf for Everyone, desfășurată la Clubul de Golf Profesor Paul Tomița din Pianu de Jos (jud Alba), primul teren de golf din țară. 16 jucători profesioniști de golf vor juca în flight-uri cu câte 4 jucători amatori, acordându-se cecuri pentru categoria pro în valoare totală de 6.000 euro și premii foarte atrăgătoare pentru categoria amatori, fondul total de premiere depășind 10.000 euro.  
 
Jucătorii profesioniști de top înscriși în competiția lansată de Asociația Golferilor Profesioniști sunt: Dimitri Chaynes, Austin Curtis, Mus Deboub, Duncan Muscroft, Stephan Nussbaum, Gustavo Barrios Rivas, Peter van der Toch, Andrei Bădiță, Dragoș Bădiță, Ovidiu Brebene, Radu Cîrtînă, Iulian Coman, Daniel Ionescu, Gheorghe Luţă,  Mircea Stoica și Gabriel Toader.
Competiția începe vineri, 8 iunie, la ora 6, prin antrenamentul celor 80 jucători pe terenul Clubului de Golf Profesor Paul Tomița și se încheie la ora 18, după care jucătorii se reunesc în ședință tehnică pentru a fi trase la sorți flight-urile și a li se explica formatul și regulile competiției.  Ziua de vineri se încheie cu o cină oferită celor peste 150 invitați de către Hotelul Leul de Aur din Sebeș.
Sâmbătă, 9 iunie, este ziua decisivă – la ora 9:30 competiția va fi deschisă de către reprezentanții Asociației Golferilor Profesioniști și Clubul de Golf Profesor Paul Tomița alături de oficialități locale: Ion Dumitrel – președintele Consiliului Județean Alba, și  Petruse Marin Ioan – primarul Comunei Pianu. La ora 10, se da startul competiției, făcându-se o pauză pentru masa de prânz. Spectatorii au acces pe teren pe o suprafață delimitată și pot lua prânzul alături de jucători. După ora 16, competiția se declară încheiată, rezultatele urmând a fi anunțate în cadrul festivității de premiere. Se vor acorda 3 trofee pentru jucătorii profesioniști și 16 pentru echipele de amatori.
Duminică, 10 iunie, vine rândul juniorilor pentru care Asociația Golferilor Profesioniști a creat competiția Golf for every Kid, etapa Kids Golf Tour România, Ediția I, concurs organizat de GolfLab.
Ne-am propus să contribuim la promovarea beneficiilor practicării acestui minunat sport, să creăm programe naționale pentru generațiile tinere și să activăm cât mai multe colaborări între cluburile de golf din țară. Golf for Everyone este doar un prim pas, organizația pe care o reprezint urmărește alinierea României în cel mai scurt timp la standardele internaționale atât în golful profesionist, cât și în cel amator. Suntem încântați să organizăm prima ediție a competiției la Clubul de Golf Profesor Paul Tomița și să onorăm astfel memoria unui om deosebit”, declară Sebastian Grecu, Vicepreședintele Asociației Golferilor Profesioniști.
Brandul Alpin a ales să susțină acest eveniment din mai multe motive, poate cel mai important fiind acela că organizatorii au ales terenul de golf de la Pianu de Jos, un loc cu o încărcătură emoțională aparte pentru noi, ardelenii. Paul Tomița, cel care a pus bazele acestui sport în România, este unul dintre cei mai importanți oameni ai comunității noastre iar Alpin 57 Lux se implică activ în toate demersurile locale. A aduna la un loc profesioniștii și amatorii și a crea o competiție pentru tânăra generație – care va duce acest sport nobil mai departe – reprezintă valori pe care și noi le respectăm în cadrul organizației noastre. Respectând trecutul pregătim viitorul”, a spus Ioan Istrate, fondatorul producătorului de înghețată Alpin 57 Lux.
Sponsorul principal este Alpin57Lux, evenimentul fiind organizat cu sprijinul Hotelului Leul de Aur, Lighthouse Golf & Spa Resort, Champ du Golf, Tarom, Awa-dental esthetic clinic, Caran D’Ache, 888 Marveii Print, Heidi Chocolat, Domaine Muntean, Iris Broadcast, Vision Research și Schneider Productions, partenerii media fiind Agerpres, Cariere, Centrul De Informare și Promovare Turistică Alba Iulia, Cronica Română, DCNews, Doingbusiness.ro, GolfinRomania.ro, Național TV, National24Plus, NationalFM, Manager Express, New Edition News, Radar de Media, Radio România, Rol.ro, România Liberă, Transilvania Business, Turnul Sfatului și Urbea Mea.
Mai multe detalii despre eveniment pe pagina Facebook şi www.professional-golf-romania.ro.

Related posts

„Carmangeria bunicilor”, prima carmangerie din Bihor cu produse tradiționale atestate

Traian Dan

10 Years of EMS FLOOR GROUP | Bucharest – skyline transformation 2025

Ionut Oprea

Coresi Avantgarden – proiect de regenerare urbană în Brașov

Ligia Voro

România, prezentă cu 24 de companii la Târgul Internațional de Turism din Israel

Stefana Muresan

Lidl organizează o nouă campanie de colectare de alimente în 80 de magazine

Traian Dan

Liebrecht & wooD anunță debutul vânzărilor pentru Liziera de Lac

Ion Surdu

“Valea Prahovei” în vestul țării. Drumuri Orășenești Oradea va reabilita Drumul Apusenilor, contract de peste 100 milioane de lei

redactia

LabCampus gains world-leading technology company as its first customer

Ionut Oprea

Limp Bizkit la Electric Castle 2019

Ligia Voro

City Manager Alba Iulia: 48 de proiecte de oraș inteligent, contractate pentru conceptul Smart City 2018

Stefana Muresan

Clujenii de la TCI Contractor General și o companie ieșeană, contract de aproape 6 mil. euro pentru construcția Băilor Sărate de la Ocna Mureș

redactia

Orădenii, mai harnici la achitarea taxelor la bugetul local față de anul trecut

Traian Dan

Un bihorean în fruntea Casei Naţionale de Pensii Publice

Traian Dan

FOTO: Cu ochii pe offshore, la FOREN 2018

Ligia Voro

Asociația Distribuitorilor și Retailerilor Farmaceutici din România (ADRFR): Avem toată disponibilitatea de a colabora cu autoritățile în implementarea Strategiei Naționale de Vaccinare împotriva noului coronavirus

Nicolae Pop

Asociația pentru Promovarea și Dezvoltarea Turismului în Timiș, declarată de utilitate publică

redactia

ADR Vest lucrează cu Universitatea din Londra la strategia de transport metropolitan pentru Timişoara

Robert Bloancă

ADP Oradea a donat Spitalului Municipal Oradea cinci aparate de ventilație

Traian Dan

Festivalul Dinozaurilor 2017, trei zile de evenimente pentru toate vârstele

Stefana Muresan

Tinerii din mediul rural pot aplica acum la Edulab – programul online de antreprenoriat în educație

Nicolae Pop

Sute de feluri de vin, expuse și degustate la a XIV-a ediție VINVEST

Stefana Muresan

#EURoad2Sibiu. In 2019, All Roads Lead to Sibiu

Stefana Muresan

Virgil Marius Metea, director general al Romgaz SA, desemnat și administrator al companiei

Ligia Voro

Ministerul Transporturilor a semnat cererea de finanţare pentru 70 kilometri noi ai Autostrăzii Sebeş – Turda

Stefana Muresan

Leave a Comment