Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

DPD România a lansat un serviciu de curierat regional, cu livrări în Bulgaria, Ungaria şi Grecia

Compania de curierat expres şi coletărie DPD România a lansat Express Regional, un serviciu de livrare rapidă de plicuri şi colete door to door spre Bulgaria, Ungaria şi Grecia.
Prin DPD Express Regional, timpul de livrare va fi: 24-48h pentru Bulgaria, 48h pentru Ungaria şi 48-72h pentru Grecia.
Până în februarie 2018, serviciile pentru Bulgaria şi Ungaria au existat separat, urmând ca de luna aceasta, alături de Grecia, să funcţioneze în cadrul serviciului DPD Express Regional. Preţurile expedierilor către cele trei ţări sunt apropiate de cele de pe piaţa locală. De exemplu, pentru Grecia, tarifele pornesc de la 23 de lei (fără TVA).
„Creşterea numărului de clienţi care aleg să se adreseze partenerilor din aceste ţări, ne-a determinat să le oferim un nou serviciu de livrare rapidă, cu o acoperire 100% naţională la tarife avantajoase,” a declarat Lucian Aldescu, CEO DPD România.
Serviciul DPD Express Regional include două încercări de livrare, track&trace online pe www.dpd.com/ro, dovada livrării diponibilă online, o limită de răspundere colet de până la zece ori valoarea transportului şi o cerere preluare terţi internaţional. Greutatea maximă admisă/colet este 30 kg, iar lungimea maximă admisă/colet este 175 cm.
„Apartenenţa la un grup internaţional puternic, precum şi expertiza pe care o avem la nivel regional şi internaţional, susţinută de reţeaua rutieră DPD, ne ajută să fim flexibili şi să răspundem provocărilor pieţei, prin produse care să vină în întâmpinarea nevoilor clienţilor noştri”, adaugă Lucian Aldescu.
DPD România este parte a DPDgroup, lider european în curieratul rutier. Cu o echipă de peste 1,200 de angajaţi şi francizori şi având acces la o reţea europeană de 16.000 de sedii Pickup, DPD România livrează anual peste 10 milioane de colete.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

ABSL România: Sibiu, o piață cu potențial, aflată în continuă expansiune

Articolul următor

Timișul, campion la vânzările de terenuri agricole. Agro Nevada Tim a cumpărat terenuri de milioane de euro

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share