Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Zboruri spre Atena de pe Aeroportul Internațional „Avram Iancu” Cluj, operate de cea mai mare companie aeriană din Grecia

Aeroportul Internațional „Avram Iancu” Cluj inaugurează astăzi zborurile regulate spre capitala Greciei, Atena, zboruri operate de cea mai nouă companie aeriană parteneră, Aegean Airlines.
Aegean Airlines, membru al Star Alliance și cea mai mare companie aeriană din Grecia, care a fost desemnată în ultimii 7 ani consecutivi “Cea mai bună companie aeriană regională din Europa”, oferă 2 zboruri săptămânale, în zilele de marţi şi vineri, către Aeroportul Internațional Atena „Eleftherios Venizelos”.
“În prezent, Aegean Airlines, oferă pasagerilor săi o reţea compusă din 153 de destinaţii din întreaga lume (31 destinaţii interne şi 122 internaţionale) localizate în 44 de ţări diferite. Reţeaua de rute extrem de variată permite conectarea facilă cu minunatele insule greceşti dar şi spre destinaţii din bazinul Mediteranei sau Orientul Mijlociu. Zborul direct Cluj-Napoca – Atena, disponibil de 2 ori pe săptămână, în sezonul de vară 2018, reprezintă astfel cea mai bună opțiune de călătorie spre aceste destinaţii, datorită duratei reduse a transferului din Atena”, spun reprezentanţii Aeroportului.
Zborurile de aproximativ 2 ore, vor fi operate cu o aeronavă Airbus A320, având o capacitate de 174 locuri.
Mai multe detalii privind preţul biletelor şi modalitaţile de rezervare pentru noua destinație operată de pe aeroport se găsesc pe https://en.aegeanair.com/

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Chinezii vor fabrica la Baicoi autobuze electrice pentru Europa, investiție de 100 mil. euro

Articolul următor

Bergerat Monnoyeur a prezentat în România primele excavatoare inteligente pentru sectorul construcţiilor

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share